Potreboval by som tipy na super stroj do cenoveho stropu 1000, ak by boli silne argumenty, pustim aj 1300€. 23´´. Vydrz baterii nehra ziadnu rolu. Monitor matny? Heslo: Nieco slusne, rychle a spolahlive na tyzdnovky. Vdaka
Potreboval by som tipy na super stroj do cenoveho stropu 1000, ak by boli silne argumenty, pustim aj 1300€. 23´´. Vydrz baterii nehra ziadnu rolu. Monitor matny? Heslo: Nieco slusne, rychle a spolahlive na tyzdnovky. Vdaka
Tych 23'' si si isty? najvacsie co poznam je 18,4''. A aj tam mi to "note" pride zvlastne ...
toshiba qosmio x500-11z 18 je starsi ale raketa i7 720qm stvor jadro 8gb ramka akurat teraz pozeram ze chces matny tak nic potom
Tu sú testy notebookov: http://www.notebookcheck.net/
Nevadi ze je tazky, auto odvezie a tych 20 metrov zvladnem.
ale keby nahodou tu mas link http://www.itsk.sk/toshiba-qosmio-x500-11z-core-i7-720qm-2-8g-18-4-hd-led-8gb-64g-ssd-500gb-blur-dvdrw-nvidia-1gb-wl-n-bt-cam-w7hp-64-_d62172.html
ale keby nahodou tu mas link http://www.itsk.sk/toshiba-qosmio-x500-11z-core-i7-720qm-2-8g-18-4-hd-led-8gb-64g-ssd-500gb-blur-dvdrw-nvidia-1gb-wl-n-bt-cam-w7hp-64-_d62172.html
17" Cosmio som mal na minulej Foto Slovakii a nikdy viac. Bol 2x hrubsi a 2x tahsi nez moj 17" Macbook Pro. Touchpad stal za milu kedves. Samotny zdroj mal 1 kg!!! A displej bol 2x horsi.
17" Cosmio som mal na minulej Foto Slovakii a nikdy viac. Bol 2x hrubsi a 2x tahsi nez moj 17" Macbook Pro. Touchpad stal za milu kedves. Samotny zdroj mal 1 kg!!! A displej bol 2x horsi.
tak ale nemusis chodit do fitka alebo potom co povies na tuto moznost??? http://www.tekra.sk/vypoctova-technika/notebook-sony-vaio-f22m1e-b/
Ak by som nebol jablckovy, tai by som ask isiel do Vaio.
v com je Sony ine oproti inym win notebookom ked je tam aj tak ten isty windows? Predpokladam customizovany instalator s tonou utilit a officeom na 60 dni zdarma ako je to aj v inych nejablkovych vyrobkoch
v com je Sony ine oproti inym win notebookom ked je tam aj tak ten isty windows? Predpokladam customizovany instalator s tonou utilit a officeom na 60 dni zdarma ako je to aj v inych nejablkovych vyrobkoch
...mozno v materialoch ? Mne vaio pride premiovejsia kvalita, nez priemer.
Skus HP EliteBook, ale hladaj len konfiguracie, co maju v oznaceni DC. DC znamena DreamColor display - matny IPS panel. Je to velka, tazka krava, ma to obrovsky zdroj, ale super vykon a DVD mechaniku mozes vymenit za sachtu s druhym diskom.
v tom ze po pol roku otvarania/zatvarania ti budu panty stale fungovat a nebudu hengat ani sa ti neulomia. taky velky displej si kvalitnu konstrukciu priam vyzaduje, no nie kazda je naozaj kvalitna.....
Notebook 23´´. Raketu max do 1300€ (sep 2011)
23´´. Vydrz baterii nehra ziadnu rolu. Monitor matny?
Heslo: Nieco slusne, rychle a spolahlive na tyzdnovky.
Vdaka
Vdaka
... ale stoji 1400 bez DPH a je to fakt riadna krava
Vdaka
Vdaka
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa