prosim o radu: exportujem foto z lightroomu chcem dat fotky vyvolat - vytlačiť fotoknihu aký rozmer mám nastaviť v exportovacom okne v kolonke image sizing - resize to fit mam tam nastaveny long edge ale neviem aku mam dat hodnotu (ci uz pixle alebo cm) PPI mam nastavene na 300 diky moc
prosim o radu: exportujem foto z lightroomu chcem dat fotky vyvolat - vytlačiť fotoknihu aký rozmer mám nastaviť v exportovacom okne v kolonke image sizing - resize to fit mam tam nastaveny long edge ale neviem aku mam dat hodnotu (ci uz pixle alebo cm) PPI mam nastavene na 300 diky moc
Robis to dobre. Software na pripravu knihy si to aj tak pozuje a posle hodne zmensene do fabriky. Pre vyrobu fotografie nic nerob. Usetris si starosti. Hlavne to nezvacsuj.
export pre tlač - rozmer fotky
exportujem foto z lightroomu
chcem dat fotky vyvolat - vytlačiť fotoknihu
aký rozmer mám nastaviť v exportovacom okne v kolonke image sizing - resize to fit
mam tam nastaveny long edge ale neviem aku mam dat hodnotu (ci uz pixle alebo cm)
PPI mam nastavene na 300
diky moc
exportujem foto z lightroomu
chcem dat fotky vyvolat - vytlačiť fotoknihu
aký rozmer mám nastaviť v exportovacom okne v kolonke image sizing - resize to fit
mam tam nastaveny long edge ale neviem aku mam dat hodnotu (ci uz pixle alebo cm)
PPI mam nastavene na 300
diky moc
Pre vyrobu fotografie nic nerob. Usetris si starosti. Hlavne to nezvacsuj.
skus toto
http://www.fotolab.sk/fotoprodukty/cewe-fotokniha
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie