Zaujimalo by ma ci sa oplati kupit na tlac cisto CB fotiek v slusnej kvalite canon IP4850 alebo rovno investovat do IP9500mII. Predsa je to slusny cenovy rozdiel ale radsej si necham poradit ako skusat taktiku pokus-omyl. To ze vystup z 9500ky je profi viem ale zaujimam ma vystup z tej 4850ky. Cital som ze fotky maju farebny nadych no neviem si to moc predstavyt. Najradsej by som bol ak by sa nasiel niekto z BA kto ma par CB fotiek vytlacenych a bol by ochotny mi ich ukazat.
Otec ma Canon 3600, co je vlastne to iste a ten ma na BW farebny nadych. Potom ma nejaky A3 pigmentovy Epson a ten ma BW bez nadychu. Inac aj mna zaujima ci tento model ma nadych na BW, chcem si ju kupit.
Ak si chceš len občasne tlačiť tak sa ti do toho investovať neoplatí,ja mám tak isto canon ale každá táto lacnejšia tlačiareň u ČB ťahá mierne do \"ružova\",ale zasa nieje to také zlé,povedal by som že v labe Ti to aj tak lepšie neurobia...
Ale ten pigmentovy epson asi nebude za 100e... Zaujima ma ten farebny nadych nakolko je silny ci mi bude vadit alebo nie.
Farebny nadych je zavisly aj od pouziteho papiera. . . niekedy sa na to ani neda pozerat. . . na tlaciarniach s pigmentovym atramentom s tym problem nie je. . .
Ja som ale vymyslel, ako s tym vybabrat. . . ked mi na prislusny papier taha napriklad do modra, tak na fotografii vo Photoshope stiahnem farebnu korekciu modrej do minusu. . .
Farebny nadych je zavisly aj od pouziteho papiera. . . niekedy sa na to ani neda pozerat. . . na tlaciarniach s pigmentovym atramentom s tym problem nie je. . .
Ja som ale vymyslel, ako s tym vybabrat. . . ked mi na prislusny papier taha napriklad do modra, tak na fotografii vo Photoshope stiahnem farebnu korekciu modrej do minusu. . .
Najlepsie by bolo ak by som si mohol fotky u niekoho pozriet ako sa ten nadych prejavuje. Tlacit chcem pomerne casto. Fotka na monitore nie je pre mna fotka... Inak nemate skusenosti s tymi Tecco papiermi co tu julo prezetoval?
Dobre vies, ze to s naplnami nema nic spolocne. . . farebny nadych ti urobi original Canon fotopapier a s original Canon tonermi. . . . je len nerozum pouzivat iriginal, ktory je enormne predrazeny, pritom vysledok sa da aj za babku
Najlepsie by bolo ak by som si mohol fotky u niekoho pozriet ako sa ten nadych prejavuje. Tlacit chcem pomerne casto. Fotka na monitore nie je pre mna fotka... Inak nemate skusenosti s tymi Tecco papiermi co tu julo prezetoval?
Julo tu prezentoval Tesco papiere?. . ja osobne nemam. .. byvaly kolega z prace hej. . uz nikdy si ich nekupi! Vras sa na nich atrament doslova rozpijal. . .a vobec neschol. . . .pytal som sa ho, ze ci papier nahodou neotocil zlou stranou DD Ze nie. . . skusal dokonca obe strany
Julo tu prezentoval Tesco papiere?. . ja osobne nemam. .. byvaly kolega z prace hej. . uz nikdy si ich nekupi! Vras sa na nich atrament doslova rozpijal. . .a vobec neschol. . . .pytal som sa ho, ze ci papier nahodou neotocil zlou stranou DD Ze nie. . . skusal dokonca obe strany
riešim teraz presne taký istý problém. Môj prieskum zistil, že farebný nádych by sa nemal vyskytovať u C MG6150. Používa totiž aj šedý toner, takže na čb výtlačky nepoužíva CMY tonery. Žiaľ je to multifunkčné zariadenie s vyššou cenou a zbytočnými funkciami (aspoň pre mňa). Je neuveriteľné, že Canon toto nespraví pre tzv \"fototlačiarne\" A4.
Netreba sa bat, Tecco papiere su vynikajuce, aj ked tie spickove povrchy su trochu drahsie... Ak si urobis vylet do Tatier, ukazem vysledky
riešim teraz presne taký istý problém. Môj prieskum zistil, že farebný nádych by sa nemal vyskytovať u C MG6150. Používa totiž aj šedý toner, takže na čb výtlačky nepoužíva CMY tonery. Žiaľ je to multifunkčné zariadenie s vyššou cenou a zbytočnými funkciami (aspoň pre mňa). Je neuveriteľné, že Canon toto nespraví pre tzv \"fototlačiarne\" A4.
No tak to potom je ok to ti verim. Ja by som ale radsej kupil tu lacnejsiu variantu. Neni tu niekto co je z BA a ma vytlacene CB fotky na tejto tlaciarni?
Dobre vies, ze to s naplnami nema nic spolocne. . . farebny nadych ti urobi original Canon fotopapier a s original Canon tonermi. . . . je len nerozum pouzivat iriginal, ktory je enormne predrazeny, pritom vysledok sa da aj za babku
Palo,používam povačšine papier eson,farebne je to u CB to samé ako u Canon papieru,mal som neorigo nálne raz,stačilo,foto fest zelené,na to sa nedalo ani pozerať...
Tlac CB fotiek-canon
To ze vystup z 9500ky je profi viem ale zaujimam ma vystup z tej 4850ky. Cital som ze fotky maju farebny nadych no neviem si to moc predstavyt. Najradsej by som bol ak by sa nasiel niekto z BA kto ma par CB fotiek vytlacenych a bol by ochotny mi ich ukazat.
Inac aj mna zaujima ci tento model ma nadych na BW, chcem si ju kupit.
Zaujima ma ten farebny nadych nakolko je silny ci mi bude vadit alebo nie.
Zaujima ma ten farebny nadych nakolko je silny ci mi bude vadit alebo nie.
Da sa to takto vykorigovat dost presne
Da sa to takto vykorigovat dost presne
Tlacit chcem pomerne casto. Fotka na monitore nie je pre mna fotka...
Inak nemate skusenosti s tymi Tecco papiermi co tu julo prezetoval?
Vras sa na nich atrament doslova rozpijal. . .a vobec neschol. . . .pytal som sa ho, ze ci papier nahodou neotocil zlou stranou
Ze nie. . . skusal dokonca obe strany
Vras sa na nich atrament doslova rozpijal. . .a vobec neschol. . . .pytal som sa ho, ze ci papier nahodou neotocil zlou stranou
www.ephoto.sk/fototechnika/novinky-tlacove-spravy/fotopapiere-tecco/
Je neuveriteľné, že Canon toto nespraví pre tzv \"fototlačiarne\" A4.
Je neuveriteľné, že Canon toto nespraví pre tzv \"fototlačiarne\" A4.
Ja by som ale radsej kupil tu lacnejsiu variantu.
Neni tu niekto co je z BA a ma vytlacene CB fotky na tejto tlaciarni?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa