ahojte, prosim o radu pri vybere tlaciarne. Na tlaciarni mam v plane tlacit fotografie na oznamenia (2Xc3 cm cca) a mozno 9x13 na tablo a tiez potrebujem , aby mala tlaciaren mozno sptlace DVD-ciek. ked som poictal cenu za potlac DVD , ktore by som dal potlacit v labe, tak mi vychadza cena okolo 150 E, ale ked je vhodnejsia alternativa za viac euracov, rad si necham poradit.
C MG6150 - má výhodu šedého tonera pre čb výtlačky a je v tvojej cenovej relácii.
ako som tak pozeral, tak som nenasiel, ze by ta tlaciaren mala aj moznost potlae cd a dvd...ci mylim sa? moze byt, ze som zle pozeral, aj to sa mi stava
ako som tak pozeral, tak som nenasiel, ze by ta tlaciaren mala aj moznost potlae cd a dvd...ci mylim sa? moze byt, ze som zle pozeral, aj to sa mi stava
tretí riadok odspodu
Vlastnosti
Inteligentný dotykový systém so svetlom navádzanou obsluhou 6 samostatných atramentov vrátane sivej 9600 dpi 1pl; 10 x 15 cm foto do 20 s Full HD Movie Print Rýchlosť podľa štandardu ISO ESAT 12,5/9,3 sn./min. čiernobielo/farebne Ethernet a Wi-Fi Automatická duplexná tlač, priama potlač diskov Skener s rozlíšením 4800 dpi ChromaLife100+
tlaciaren cca 150E
prosim o radu pri vybere tlaciarne. Na tlaciarni mam v plane tlacit fotografie na oznamenia (2Xc3 cm cca) a mozno 9x13 na tablo a tiez potrebujem , aby mala tlaciaren mozno sptlace DVD-ciek. ked som poictal cenu za potlac DVD , ktore by som dal potlacit v labe, tak mi vychadza cena okolo 150 E, ale ked je vhodnejsia alternativa za viac euracov, rad si necham poradit.
Vdaka
Michal
Zaujímavá stránka: http://www.nakladynatlac.sk/
Vlastnosti
Inteligentný dotykový systém so svetlom navádzanou obsluhou
6 samostatných atramentov vrátane sivej
9600 dpi 1pl; 10 x 15 cm foto do 20 s
Full HD Movie Print
Rýchlosť podľa štandardu ISO ESAT 12,5/9,3 sn./min. čiernobielo/farebne
Ethernet a Wi-Fi
Automatická duplexná tlač, priama potlač diskov
Skener s rozlíšením 4800 dpi
ChromaLife100+
Canon PIXMA MG5250
Skusal som minuly tyzden 5150 (nema potlac DVD) a kvalita fotiek je perfektna. (na papiery PP-201)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa