Mam tlačiareň Canon 9500 Pro Mark II. Tlač fotiek 10x15 a 13x18 je v poriadku. Ale ked tlačim na A4 tak mi začala tlačiaren na konci A4 špiniť papier. Vždy je počuť zvuk ako zachyti hlava papier a na konci strany na kraji papiera je čierna šmuha. Uz to raz robila. Spravil som všetky softverove čistiace procesy a problém bol odstranený. Teraz aj ked som zase urobil všetky čistenia a dal som ju aj do servisu kde vyčisitil hlavu robí to nadalej. Pripada mi to tak ako keby sa ten papier na konci zdvihol ked vyjde z posuvacích koliecok a zachytil hlavu. Tip papiera som nemenil. Pouzivam papier Lomond 200 gramovy. Mali ste podobny problem ??? V servise mi povedali ze ak to bude nadalej robit tak by som ju mal dat do autorizovaneho servisu. Neviem ci ako reklamaciu alebo servis a cistenie. Skuste prosim poradit. Dakujem
Mam tlačiareň Canon 9500 Pro Mark II. Tlač fotiek 10x15 a 13x18 je v poriadku. Ale ked tlačim na A4 tak mi začala tlačiaren na konci A4 špiniť papier. Vždy je počuť zvuk ako zachyti hlava papier a na konci strany na kraji papiera je čierna šmuha. Uz to raz robila. Spravil som všetky softverove čistiace procesy a problém bol odstranený. Teraz aj ked som zase urobil všetky čistenia a dal som ju aj do servisu kde vyčisitil hlavu robí to nadalej. Pripada mi to tak ako keby sa ten papier na konci zdvihol ked vyjde z posuvacích koliecok a zachytil hlavu. Tip papiera som nemenil. Pouzivam papier Lomond 200 gramovy. Mali ste podobny problem ??? V servise mi povedali ze ak to bude nadalej robit tak by som ju mal dat do autorizovaneho servisu. Neviem ci ako reklamaciu alebo servis a cistenie. Skuste prosim poradit. Dakujem
no v prvom rade si mal ísť hneť do autorizovaného servisu. Takto tu nik ti nebude vedieť poriadne poradiť lebo nik nevidí v akom stave je koľko má toho natlačené a ako presne špiní kde, na ktorú stranu, vľavo v pravo. Dôvodov môže byť viacej, no neviem či to má niečo s hlavou lebo tá sa zaparkuje mimo tlačovej dráhy. Ak je to odspodu papiera môžu to byť plné absorbéry, ale aj kopec iných vecí ako napríklad nevhodný papier ktorý ničí tlačové hlavy. Tam je toľko možností a nik iný ako autorizovaný servis ti s tým nepomôže lebo tú tlačiareň musí vidieť technik. Špecifikácia špiní papier je v tomto prípade nepostačujúca. Tlačiareň vezmi do obchodu kde si ju kúpil a daj ju na reklamáciu, žiadne čistenie. To či ju bude treba vyčistiť alebo niečo opraviť nechaj na technikov. Oni hneť po prvých skúšobných výtlačkoch a prezretí budú vedieť čo je vo veci. Nezabudni im dať tlačiareň aj s atramentami nech majú ako spraviť testy
Zmena vlkosti a teploty v miestnosti robi divy. Papier zasadne uchovavaj v povodnom obale a vytiahni iba taky pocet listov, ktory v ten den potlacis. A skus aj iny papier, taky, co sa na krajoch nekruti. Nejaku vacsiu gramaz. Ked ti zachytava hlavicka o papier, tak sa nici. Preto by si nemal pokracovat v tlaceni az do odstrania problemu. I tak ma hlavicka obmedzenu zivotnost a o rok ci dva sa moze stat cokolvek veduce k jej vymene. Vacsina citatelov asi hlavu nikdy nemenila ale je to bezna prax, ak si chces zachovat vysoku uroven tlacenia.
Canon 9500 Pro Mark II problém s tlačou
Mam tlačiareň Canon 9500 Pro Mark II. Tlač fotiek 10x15 a 13x18 je v poriadku. Ale ked tlačim na A4 tak mi začala tlačiaren na konci A4 špiniť papier. Vždy je počuť zvuk ako zachyti hlava papier a na konci strany na kraji papiera je čierna šmuha. Uz to raz robila. Spravil som všetky softverove čistiace procesy a problém bol odstranený. Teraz aj ked som zase urobil všetky čistenia a dal som ju aj do servisu kde vyčisitil hlavu robí to nadalej. Pripada mi to tak ako keby sa ten papier na konci zdvihol ked vyjde z posuvacích koliecok a zachytil hlavu. Tip papiera som nemenil. Pouzivam papier Lomond 200 gramovy. Mali ste podobny problem ??? V servise mi povedali ze ak to bude nadalej robit tak by som ju mal dat do autorizovaneho servisu. Neviem ci ako reklamaciu alebo servis a cistenie. Skuste prosim poradit.
Dakujem
Mam tlačiareň Canon 9500 Pro Mark II. Tlač fotiek 10x15 a 13x18 je v poriadku. Ale ked tlačim na A4 tak mi začala tlačiaren na konci A4 špiniť papier. Vždy je počuť zvuk ako zachyti hlava papier a na konci strany na kraji papiera je čierna šmuha. Uz to raz robila. Spravil som všetky softverove čistiace procesy a problém bol odstranený. Teraz aj ked som zase urobil všetky čistenia a dal som ju aj do servisu kde vyčisitil hlavu robí to nadalej. Pripada mi to tak ako keby sa ten papier na konci zdvihol ked vyjde z posuvacích koliecok a zachytil hlavu. Tip papiera som nemenil. Pouzivam papier Lomond 200 gramovy. Mali ste podobny problem ??? V servise mi povedali ze ak to bude nadalej robit tak by som ju mal dat do autorizovaneho servisu. Neviem ci ako reklamaciu alebo servis a cistenie. Skuste prosim poradit.
Dakujem
Papier zasadne uchovavaj v povodnom obale a vytiahni iba taky pocet listov, ktory v ten den potlacis.
A skus aj iny papier, taky, co sa na krajoch nekruti. Nejaku vacsiu gramaz.
Ked ti zachytava hlavicka o papier, tak sa nici. Preto by si nemal pokracovat v tlaceni az do odstrania problemu. I tak ma hlavicka obmedzenu zivotnost a o rok ci dva sa moze stat cokolvek veduce k jej vymene. Vacsina citatelov asi hlavu nikdy nemenila ale je to bezna prax, ak si chces zachovat vysoku uroven tlacenia.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa