ahojte, mate niekto skusenost s potlacou CD v softweri od Canonu - Canon CD label? Chcel som potlacit cd a ponuka mi to moznost na minimalny priemer vnutorneho kruhu 33 mm. Je to pre mna vela a bodlo by mi este o 1 cm menej. Da sa to niekde nastavit, aby som vyuzil celu plochu cd alebo treba iny software? Vdaka
ahojte, mate niekto skusenost s potlacou CD v softweri od Canonu - Canon CD label? Chcel som potlacit cd a ponuka mi to moznost na minimalny priemer vnutorneho kruhu 33 mm. Je to pre mna vela a bodlo by mi este o 1 cm menej. Da sa to niekde nastavit, aby som vyuzil celu plochu cd alebo treba iny software? Vdaka
V programe Ashampoo Burning Studio tlači vnútorný kruh s priemerom 18 mm. (Používam Canon iP4600)
Canon CD label v hlavnom okne na pravej strane dole.... Adjust circle size a nastavíš vonkajší aj vnútorný priemer...
nemáš.... len treba dôkladne pozrieť všetky možnosti nastavenia... a keď poviem všetky, tak tým myslím všetky.... aj v hlavnej ponuke..... všetky............
nemáš.... len treba dôkladne pozrieť všetky možnosti nastavenia... a keď poviem všetky, tak tým myslím všetky.... aj v hlavnej ponuke..... všetky............
uz som to nasiel
keby niekto mal podobny problem : file / select paper/wide printable CD po potvrdeni sa da nastavit vnutorny kruh na minimalne 17 mm opat cez adjust circle size
potlac cd- priemer vnutorneho kruhu
mate niekto skusenost s potlacou CD v softweri od Canonu - Canon CD label?
Chcel som potlacit cd a ponuka mi to moznost na minimalny priemer vnutorneho kruhu 33 mm. Je to pre mna vela a bodlo by mi este o 1 cm menej. Da sa to niekde nastavit, aby som vyuzil celu plochu cd alebo treba iny software?
Vdaka
Chcel som potlacit cd a ponuka mi to moznost na minimalny priemer vnutorneho kruhu 33 mm. Je to pre mna vela a bodlo by mi este o 1 cm menej. Da sa to niekde nastavit, aby som vyuzil celu plochu cd alebo treba iny software?
Vdaka
Vdaka
v hlavnom okne na pravej strane dole....
Adjust circle size
a nastavíš vonkajší aj vnútorný priemer...
v hlavnom okne na pravej strane dole....
Adjust circle size
a nastavíš vonkajší aj vnútorný priemer...
len treba dôkladne pozrieť všetky možnosti nastavenia...
a keď poviem všetky, tak tým myslím všetky....
aj v hlavnej ponuke.....
všetky............
aj v hlavnej ponuke.....
všetky............
aj v hlavnej ponuke.....
všetky............
keby niekto mal podobny problem : file / select paper/wide printable CD
po potvrdeni sa da nastavit vnutorny kruh na minimalne 17 mm opat cez adjust circle size
diky vsetkym za ochotu pomoct
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa