Moze to byt 100 veci. Monitor, postprocesing, tlaciaren, ty... Bez blizsich informacii o hardveri a tom ako a kde to tlacis, ci mas spravny colormanagement... ti nikto neporadi.
väčšina fotolabov (ak nie všetky) robia autokorekcie, teda automatické úpravy hromadne aplikované na všetky fotky (vyváženie bielej, úprava sýtosti, jasu..atd). Bežný človek o tom nevie a nevidí veľký rozdiel medzi pôvodnou a upravenou fotkou. Ja keď si dávam tlačiť fotky tak jednoducho poviem že to chcem bez uprav a nie je problém Spýtaj sa v prvom rade na to.
Zdravim. Vedel by mi niekto pomoct? Moj problem je ze ked si dam vyvolat foto tak je v nich velky rozdiel. V com je problem?
Na základe takto zle položenej otázky Vám nikto nepomôže.
Je to foto z filmu alebo z digitálu? Čo vyjadruje fotka vľavo a čo tá vpravo? Ktorá z nich je akože správna? Aký film? Aký čip? Aký lab? Aká objednávka? etc, etc... Nemému fotografovi ani lokálny minilab nerozumie...
Tipol by som, ze sisi prilozil AdobeRGB a siel si na nejaku Fujinu ... Alebo sisi to dal urobit do Fotolabu ...uA esete, ktory z tych dvoch je vlastne z labu?
Tipol by som, ze sisi prilozil AdobeRGB a siel si na nejaku Fujinu ... Alebo sisi to dal urobit do Fotolabu ...uA esete, ktory z tych dvoch je vlastne z labu?
99% ze z labu je fotka c.2. Nedal si namahu to orezat po naskenovani, aj tie vyprate farby tomu nasvedcuju. Ziadny digital to tak vyprato nenafoti, ani keby chcel
99% ze z labu je fotka c.2. Nedal si namahu to orezat po naskenovani, aj tie vyprate farby tomu nasvedcuju. Ziadny digital to tak vyprato nenafoti, ani keby chcel
Este sa to da nahovno naskenovat ... Vacsina fotografii, co dostaneme na spracovanie su katastrofalne. Cim horsia fotografia, tym viac zalezi na kvalitnom spracovani ...
vyvolane foto
Moj problem je ze ked si dam vyvolat foto tak je v nich velky rozdiel. V com je problem?
Moj problem je ze ked si dam vyvolat foto tak je v nich velky rozdiel. V com je problem?
Je to foto z filmu alebo z digitálu?
Čo vyjadruje fotka vľavo a čo tá vpravo?
Ktorá z nich je akože správna?
Aký film? Aký čip?
Aký lab? Aká objednávka? etc, etc...
Nemému fotografovi ani lokálny minilab nerozumie...
Alebo sisi to dal urobit do Fotolabu ...uA esete, ktory z tych dvoch je vlastne z labu?
Alebo sisi to dal urobit do Fotolabu ...uA esete, ktory z tych dvoch je vlastne z labu?
Nedal si namahu to orezat po naskenovani, aj tie vyprate farby tomu nasvedcuju. Ziadny digital to tak vyprato nenafoti, ani keby chcel
Nedal si namahu to orezat po naskenovani, aj tie vyprate farby tomu nasvedcuju. Ziadny digital to tak vyprato nenafoti, ani keby chcel
Vacsina fotografii, co dostaneme na spracovanie su katastrofalne. Cim horsia fotografia, tym viac zalezi na kvalitnom spracovani ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa