Fórum » Pokec

Eurovea - ostražitosť sa oplatí

trizzo
2012-06-19 10:25:45+02
Drahí priatelia,

chcem Vás upozorniť, aby ste zvýšili opatrnosť pri fotografovaní v priestoroch a okolí bratislavského nákupného centra Eurovea. Túto nedeľu, na pravé poludnie som takmer prišiel o celú výbavu. Iba o sekundu neskôr a už by som ju nemal. Trojica mladích ľudí (2x muž, 1x žena - normálne vyzerajúci puberťáci) sliedila v oblasti Food court-u, kde čakali na svoje obete. Jedli sme pri stole 3 ľudia, a ako to už býva bavili sme sa o fotografii, takže sme si moc okolie nevšímali. Brašnu s celou výbavou som mal pri nohe tak, aby som jedným okom stále na ňu videl. Keď sa mi brašna pohla a videl som ako má mladá slečna nohu v popruhu a tahá ju za sebou, skoro som prevrátil stôl a zastavil ich oboch. Po tomto incidente, asi za ďalších 15 minút poslali kamaráta skontrolovať, či som stále tak obozretný. Brašna bola stále na tom istom mieste, a mladí muž sa ju opätovne pokúsil vziať, no nepodarilo sa mu to.

Dávajte si sakra pozor na veci ak sa budete pohybovať v Eurovei.

Dobré svetlo želám

Kamil Škvarka
2012-06-19 10:32:18+02
Taku by som mu prije.aj.

trizzo
2012-06-19 10:34:26+02
príspevok od: Kamil Škvarka
Taku by som mu prije.aj.
Mal som nervy, ale podivuhodne som sa udrzal na uzde.

markus
2012-06-19 10:36:51+02
príspevok od: Kamil Škvarka
Taku by som mu prije.aj.
Tomu smradovi by si este platil odkodne za napadnutie.

Kamil Škvarka
2012-06-19 10:36:55+02
príspevok od: trizzo
Mal som nervy, ale podivuhodne som sa udrzal na uzde.
Kazdopadne to nastastie pre teba dopadlo dobre. Treba davat pozor vsade.

total empty
2012-06-19 10:44:12+02
Treba strieľať na nohy.

martin9113
2012-06-19 10:45:37+02
to naserie- clevek si pestuje zalubu investuje peniaze a nejaky zmrdi ti to chcu ukradnut. pekne

mirosz
2012-06-19 10:46:37+02
Casto to robia tak, ze za teba (chrbtom k tebe) alebo vedla si sadne jeden z ich partie a druhy za tebou pride a oslovi ta z opacneho smeru. Tym odputa pozornost od tasky a vtedy to ten, co sedi za tebou chrbtom napriklad, potiahne pod stolickou a odide kym sa ten druhy s tebou bavi...
Dobre rady su fajn, ale niekedy to clovek proste neustrazi ked nevie na co sa sustredit.
Tema odveka

bobo222
2012-06-19 10:50:27+02
príspevok od: total empty
Treba strieľať na nohy.
Základná chyba!!! Má Ťa kto žalovať klamať! Zásada je do hlavinky aby nekrívali. A potom je pravda čo povieš Ty a nie klamárska partia sfetovaných degešov.

tomis.ales
2012-06-19 10:51:32+02

Ty vole, tak taku drzost som este nevidel. Asi by som mu vybavil presypacie zuby. Dobre vediet, ze aj takejto drzosti su ludia schopni. Dik.
Ja som si raz nechal fotak na stole v jednej restauracii a otocil sa chrbtom. Fotak som tam nechal aby sa ohrial, kedze sa mi cely zarosil. Za 5 minut sa otocim a fotak tam sice bol ale mala ho v ruke nejaka tetka, co sedela tiez pri tom stole a "mydlila" mi zasranymi rukami od klobasok predny UV filter. Ona ani o tom nevedela, vobec si toho nevsimla. Mna skoro prekotilo. Fotak uz nebol oroseny ale cely mastny
Ja si mysli, ze vsetci by si mali davat na techniku pozor a to vzdy a vsade. Aj ked nehrozi riziko, ze vam ju niekto ukradne (chata plna kamosov) ale moze sa nedopatrenim znicit. Fotak na krk alebo do brasne a brasnu bud na plecia alebo do skrine
Btw. fotak alebo celu brasnu som uz zabudol pred kostolom, po cele minuty nepovsimnutu na ulici, na horskej chate zaveseny na plote (potom som trhol urcite casovy rekord ked som tam utekal tych 500 vyskovych metrov) a raz v senku. Asi som mal stastie

bobo222
2012-06-19 10:52:17+02
Inak hentie pripečené chrámy konzumu sú ich raj.

tomis.ales
2012-06-19 10:55:11+02
príspevok od: mirosz
Casto to robia tak, ze za teba (chrbtom k tebe) alebo vedla si sadne jeden z ich partie a druhy za tebou pride a oslovi ta z opacneho smeru. Tym odputa pozornost od tasky a vtedy to ten, co sedi za tebou chrbtom napriklad, potiahne pod stolickou a odide kym sa ten druhy s tebou bavi...
Dobre rady su fajn, ale niekedy to clovek proste neustrazi ked nevie na co sa sustredit.
Tema odveka
Jednomu znamemu niekde v Azii, neviem kde sa stolo toto. Kracal davom, na krku fotak a brasna cez rameno. Pribehol typek a zacal mu trhat fotak z krku, on sa zacal branit a aj ubranil, typek utiekol. Ale druhy mu zatial rozrezal popruh brasne a zmizol s nou.

trizzo
2012-06-19 10:56:06+02
Neočakával som v nedeľu na pravé poludnie, ked tam bolo fakt 10 ľudí aj s ostrahou, že budú takíto polo-ľudia striehnuť v prázdnom chráme konzumu.... prekvapilo ma to, nepríjemne... ináč takú pol hoďku potom som sa ešte stále nevedel sústrediť na fotenie, bol som vykoľajený z tohto..... treba si dávať pozor asi všade....

bobo222
2012-06-19 10:58:41+02
Neočakával som v nedeľu na pravé poludnie, ked tam bolo fakt 10 ľudí aj s ostrahou, že budú takíto polo-ľudia striehnuť v prázdnom chráme konzumu.... prekvapilo ma to, nepríjemne... ináč takú pol hoďku potom som sa ešte stále nevedel sústrediť na fotenie, bol som vykoľajený z tohto..... treba si dávať pozor asi všade....
Hlavne si to tak neber, zdravie je najdôležitejšie. Ostatné nejako zvládneme. Ja som si jednu zrkadlovku zostrelil aj so statívom, odrasoval objektív aj telo vďaka plandavému popruhu. A to teprva nasere...

Blackman
2012-06-19 11:00:59+02
Myslim ze by stalo za to chytit ho pri kradezi, do Eurovei by uz chodil len jak X-men na koleckovom kresle. Hajzli zasrany.

markus
2012-06-19 11:01:13+02
príspevok od: bobo222
Hlavne si to tak neber, zdravie je najdôležitejšie. Ostatné nejako zvládneme. Ja som si jednu zrkadlovku zostrelil aj so statívom, odrasoval objektív aj telo vďaka plandavému popruhu. A to teprva nasere...
Je rozdiel pripravit sa o veci nehodou ako ked ta niekto okradne.

total empty
2012-06-19 11:02:23+02
príspevok od: bobo222
Základná chyba!!! Má Ťa kto žalovať klamať! Zásada je do hlavinky aby nekrívali. A potom je pravda čo povieš Ty a nie klamárska partia sfetovaných degešov.
U nás je zákon bohužial na strane degešov pri takom incidente. A preto sa neboja :
Kdesi som čítal a počul,že v jednom americkom meste bola vysoká kriminalita-prepady a krádeže.
Mesto nariadilo aby v každom dome-rodine bola minimálne jedná funkčná strelná zbraň a ľudia mali právo násilnikov a zlodejov strieľať.
A čuduj sa svete kriminalita poklesla na minimum !!!
Občas treba tie ľudské práva obmedziť a určiť trvdé zákony a nebude sa kradnúť !

Marcel Rebro
2012-06-19 11:07:28+02
U nás je zákon bohužial na strane degešov pri takom incidente. A preto sa neboja :
Kdesi som čítal a počul,že v jednom americkom meste bola vysoká kriminalita-prepady a krádeže.
Mesto nariadilo aby v každom dome-rodine bola minimálne jedná funkčná strelná zbraň a ľudia mali právo násilnikov a zlodejov strieľať.
Občas treba tie ľudské práva obmedziť a určiť trvdé zákony a nebude sa kradnúť !
Vela citas ... Novy Cas?

velecky
2012-06-19 11:08:14+02
práveže to sú nepotvrdené povery, v štátoch USA, kde je napr. trest smrti alebo kde sa je ľahšie dostať k streľnej zbrane, vôbec nemajú nižšiu kriminalitu. Oni potom hovoria, že by mali vyššiu, ak by nemali toľko zbraní a trest smrti. A poviem úprimne, radšej vykradnutý barák ako keby moje decko našlo v spáli pištoľ a hralo sa s ňou.

mirosz
2012-06-19 11:10:19+02
Demokracia asi nefunguje, greci ju vymysleli a hen ako dopadli

Strana 1 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()