Som dost technicky typ cloveka. Nadsenec techniky a zaujimam sa o nu. Lenze problem bol v tomto ze cokolvek som si kupil ci pc, notebook, telefon..... vzdyom bol dnu v dome v postate zavrety a necitil som sa dobre. Stravyl som vela casu za pc vzdelavanim sa v dnesnej modernej technike. Je to sice vsetko pekne ale travil som vela casu doma. Ked tu raz s om chytil nas kompak olympus a zacal som fotit velmi sa mi to zapacilo, tak som si kupil moju prvu zrkadlovku Canon 400D a zacal som fotit. Velmi ma to bavylo. A vtedy som si uvedomil vednu vec ze je to prva elektronika ktora ma vytiahla von z domu! Ja som konecne rad siel do prirody a robilo mi to radost ak sa podarila skvela foto. Konecne sa moj zivot zmenil a myslim k lepsiemu a prave kvoli tej fotografii. Tam vonku nas cakaju nespocetne moznosti ako "zmrazit cas". Podla mna je to nadherna myslienka zachytit moment ubiehajuceho zivota na fotografii ci cokolvek ine.Ako naplna Vas fotografia?
chlapci, takmer všetko dobré do prírody ste spomenuli a na PIVEČKO ste zabudli
len neviem kam by sme ho dali lebo mame nohy v bazene v rukach nootbokk+nahu priatelku....jedine taku prilby z 2 flasamy na boku a zo slamkou hned do ust
No jednoznacne chcelo by to pokrocit a implementovat do ludskeho oka cip ktory by dokazal zaznamenat klipnutim oka foto v plnej kvalite oka. Ale to je scifi.
No jednoznacne chcelo by to pokrocit a implementovat do ludskeho oka cip ktory by dokazal zaznamenat klipnutim oka foto v plnej kvalite oka. Ale to je scifi.
vtedy by sa fotografia dostala na svoj vrchol, lebo kazdí kto trosku foti, foti aj mimo fotaka.. cize okom... a vted vznikaju tie najužasnejsie zabery.. ktore sa nikdy a nikde neobjavia, jedine v naších spomienkach
vtedy by sa fotografia dostala na svoj vrchol, lebo kazdí kto trosku foti, foti aj mimo fotaka.. cize okom... a vted vznikaju tie najužasnejsie zabery.. ktore sa nikdy a nikde neobjavia, jedine v naších spomienkach
Presne tak. Som zvedavy ako dopadnu Google okuliare...
http://www.mojandroid.sk/android-technologie/google-okuliare-s-rozsirenou-realitou-sa-pomaly-stavaju-skutocnostou-video ak to nahodou niekto nevydel tak je tam aj videjko . Este tam.chyba zoom a je to ono
http://www.mojandroid.sk/android-technologie/google-okuliare-s-rozsirenou-realitou-sa-pomaly-stavaju-skutocnostou-video ak to nahodou niekto nevydel tak je tam aj videjko . Este tam.chyba zoom a je to ono
hlavne to druhe video.. ako to vskutocnosti asi bude..
"Zmrazeny" zivot ma meni
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa