Som tu nový užívatel cca 24hod. pomaly ale určite si pridávam svoje fotky ako nový užívatel nemam vela zhlaidnutí ak by mal niekto čas a našiel by si trošku pozitivnych a aj negatívnych slov k mojim fotkám velmi rád to privítam na mojom profile.
Dakujem
MAREK SALAJKA
(začiatočnik fotograf London)
PS: VIACEJ FOTO NA MOJOM PROFILE ODCENIM KAŽDÝ A JEDEN POZITIVNY ALEBO NEGATÍVNY KOMENTÁR.
pobavilo bohuzial som sa nasiel v levely 2....nie uplne ale nasiel....snad sa dostanem aspon na level 3 niekedy
http://www.kenrockwell.com/tech/7.htm
resp CZ mutacia
http://www.kenrockwell.com/tech/7cz.htm
Každý, kdo se snaží najít v některé z těchto úrovní, spadá asi taky na nejnižší úroveň. Hodně z nich stráví hodiny na internetu příspíváním do technických diskuzí
Každý, kdo se snaží najít v některé z těchto úrovní, spadá asi taky na nejnižší úroveň. Hodně z nich stráví hodiny na internetu příspíváním do technických diskuzí
skoda ze tie linky nefunguju a podla toho co tam pise sme tu vsetci looseri ktori patria do najnizsej urovne lebo sme sa niekde nasli a hlavne snazime sa tu hodiny pomoct "zacinajucim" fotografom
skoda ze tie linky nefunguju a podla toho co tam pise sme tu vsetci looseri ktori patria do najnizsej urovne lebo sme sa niekde nasli a hlavne snazime sa tu hodiny pomoct "zacinajucim" fotografom
... som z toho koža (z tych liniek)
... ked si das do vyhladavaca co sa ti otvori frazu "7 levels" na prvom mieste mas odkaz priamo na ten isty link ako som dal ja
o kritice tady http://marcelkonecny.blogspot.cz/2012/07/o-kritice-sebevedomi.html
dobre ale tak toto je len dalsi nazor a ja sa podla neho nemusim riadit lebo sa budem riadit podla seba jak ste napisali...a na tie ocenenia a sutaze mam troska iny nazor vsak sutazivost pusuva dalej a kazdy chce mat tu svoju fotky "najlepsiu" a chce ju ukazat vsak o to v umeni ide nie? ukazat svoje dielo a delit sa snim z ostatnymi neviem ci by niaky maliar mal radost z toho ze namaluje obraz niekde v pivnici a potom ho tam necha...
dobre ale tak toto je len dalsi nazor a ja sa podla neho nemusim riadit lebo sa budem riadit podla seba jak ste napisali...a na tie ocenenia a sutaze mam troska iny nazor vsak sutazivost pusuva dalej a kazdy chce mat tu svoju fotky "najlepsiu" a chce ju ukazat vsak o to v umeni ide nie? ukazat svoje dielo a delit sa snim z ostatnymi neviem ci by niaky maliar mal radost z toho ze namaluje obraz niekde v pivnici a potom ho tam necha...
Ten blog nieje recept na dobre fotky. Len poukazanie na skutocnosti ktore prevladaju. Ved aj tu sa ludia biju o foto dna. (niektori ) Samozrejme ze existuje sutazivost ktora posuva dalej. Nesmies na to pozerat ciernobielo.
o kritice tady http://marcelkonecny.blogspot.cz/2012/07/o-kritice-sebevedomi.html
ono to neni o tom ze soutezit je spatne . ono je zo o tom ze kdo chce vyhravat v soutezich vetsinou musi delat ne to nejlepsi ale to nejlibivejsi pro vetsinu ...takze takovy prumer vkusu vsech a je otazka jestli to za to stoji
Nový, takmer 24-hodinový člen - veľmi sa ty na komentáre neteš... tých sa píše čoraz menej a odkedy sa zaviedlo tlačidlo Páči sa, tak ich ešte viac ubudlo... nedávno som natrafil na foto, ktorá mala 30 hodnotení a po rozkliku tam nebolo ani slovíčko... len samé sedmičky...
Ale na strane druhej ťa môže tešiť, že si prišiel do kolektívu fotografov, ktorí majú zo svojich foto priemer 7,00 z celkového možného 7,00... To nikde inde na svete takú profi ligu nenájdeš...
www.ephoto.sk/uzivatel/wwwephotoskuzivateljozi2010/fotografie/292725/jumper/ foto som tu pridal iba kvoli tomuto komentu išlo mi to kus na nerv jeden jediny koment som dostal a to od seba že dik za zastavenie a rady ?? nič iba 7dmičky mne sa viac pačilo stare hodnotenie aj ked som mal menej sedmičky lebo dostal som body podla toho aka je ta foto
ono to neni o tom ze soutezit je spatne . ono je zo o tom ze kdo chce vyhravat v soutezich vetsinou musi delat ne to nejlepsi ale to nejlibivejsi pro vetsinu ...takze takovy prumer vkusu vsech a je otazka jestli to za to stoji
to je ako s testami, dotazníkmi, keď ich vyplňujeme, robíme to tak, aby sme sa vcítili do kože, dajme tomu zamestnávateľa, a rozmýšlame čo tam dať spôsobom, čo by ten zamestnávateľ rád od nás našiel, to, čo nás uprednostní pred inými. No a tak potom aj tie dotazníky vyzerajú. Takže máš pravdu, potom sa fotí to a tak, akože dnes je piatok, to budú diváci naštvaní a otrávení, čo by som im tak odfotil, aby ma mali radi a dali lajka Zábavne je počúvať napríklad, ako sa chovať na príjmacich pohovoroch do práce, ak tam idú všetci vyzbrojení príručkami, musí im tam sedieť jeden typ pracovníka, ktorý sa stráži tu jednú hodinu na pohovore. Je slušný, lakte nemá na stole, ruky drží od seba, otvorený typ,... no a potom sa nastúpi do práce a zamestnávateľ sa nestačí diviť, koho že to vzal
KRITIKA
Som tu nový užívatel cca 24hod. pomaly ale určite si pridávam svoje fotky
Dakujem
MAREK SALAJKA
(začiatočnik fotograf London)
PS: VIACEJ FOTO NA MOJOM PROFILE
resp CZ mutacia
resp CZ mutacia
... ked si das do vyhladavaca co sa ti otvori frazu "7 levels" na prvom mieste mas odkaz priamo na ten isty link ako som dal ja
Ved aj tu sa ludia biju o foto dna.
Ale na strane druhej ťa môže tešiť, že si prišiel do kolektívu fotografov, ktorí majú zo svojich foto priemer 7,00 z celkového možného 7,00... To nikde inde na svete takú profi ligu nenájdeš...
Dakujem
Dakujem
Zábavne je počúvať napríklad, ako sa chovať na príjmacich pohovoroch do práce, ak tam idú všetci vyzbrojení príručkami, musí im tam sedieť jeden typ pracovníka, ktorý sa stráži tu jednú hodinu na pohovore. Je slušný, lakte nemá na stole, ruky drží od seba, otvorený typ,... no a potom sa nastúpi do práce a zamestnávateľ sa nestačí diviť, koho že to vzal
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa