Zdravím , chcel by som vybehnúť pozrieť túto lokalitu , už som tam raz bol ako študent len si nepamätám z ktorej doliny sme výstup začali , chcel by som poprosiť niekoho ochotného kto by mi to ako tak ozrejmil
Pamätám si že sme šli cez pekný skalnatý potok následne si pamätám nejaké veľké pole s družstvom ktoré sme prešli a dostali sme sa až ku mlynu a z tade potom na dediny na to dobré pivko
Článok na webe som si čítal ale ten mi v mojej orientácií moc nepomohol , hanbím sa za svoje nevedomosti o tomto peknom mieste
Podľa opisu by to mal byť okruh: Prosiecka dolina-Veľké Borové -Oblazy- Kvačianska dolina http://hiking.sk/hk/ar/495/prosiecka_a_kvacianska_dolina.html
Zdravím , chcel by som vybehnúť pozrieť túto lokalitu , už som tam raz bol ako študent len si nepamätám z ktorej doliny sme výstup začali , chcel by som poprosiť niekoho ochotného kto by mi to ako tak ozrejmil
Pamätám si že sme šli cez pekný skalnatý potok následne si pamätám nejaké veľké pole s družstvom ktoré sme prešli a dostali sme sa až ku mlynu a z tade potom na dediny na to dobré pivko
Článok na webe som si čítal ale ten mi v mojej orientácií moc nepomohol , hanbím sa za svoje nevedomosti o tomto peknom mieste
PS : nákres (mapka) by pomohli
Vďaka
to si šiel v smere Prosiek - Prosiecka dolina nahor - Svorad - Veľké Borové - Oblazy - Kvačianska dolina a späť do Prosieka zrejme. Záleží odkiaľ začínačaš. Ak z juhu, tak je dobrá táto varianta, ak ideš zo severu od Veľkého Borového, môžeš ísť do Prosieku a potom Kvačianskou hore, alebo opačne. je to prístupné z oboch smerov. Osobne som išiel obe doliny. Ale samostatne, nie v takomto okruhu. toto je na celodňovku.
Vynikajúci výber túry, môžem len odporúčať . Ja osobne by som volila ten smer, čo Ti už bol odporúčaný - Prosieckou dolinou začať. Ale treba rátať s tým, že ak prejdeš do Kvačianskej a budeš autom, tak Ťa ešte čaká 2 hodinová nezáživná prechádzka popod horu do Prosieka. No ale možnosť je, isť do Kvačian, zaparkovať auto, odkrútiť si najprv cestu popod horu smer Prosiek a potom ten krásny okruh. Inak, najkrajšie je tam na jar, lebo teraz v týchto horúčavách by sa Ti mohlo stať, že neuvidíš ani potôčik ani vodopády a pôjdeš dole s dlhým nosom, že si zbytočne nosil celý deň statív (ako ja) PS: to výnimočné pivko je v Kvačanoch
Nemáte trochu pocit, že to sem nepatrí? Aspoň nie takto, hrkútať si môžete na facebooku a nie tu, si myslím, že zahlcovať odbornejšie stránky by bolo lepšie na inom servri.
Nemáte trochu pocit, že to sem nepatrí? Aspoň nie takto, hrkútať si môžete na facebooku a nie tu, si myslím, že zahlcovať odbornejšie stránky by bolo lepšie na inom servri.
vlákno je založené v sekcií "pokec" , vďaka za prečítanie
Prosiecká a Kvačianská dolina
Pamätám si že sme šli cez pekný skalnatý potok
Vďaka
a www.oblazy.sk
to by ti mohlo pomoct
inak na googli aj na mapach to secko najdes podrobne
http://hiking.sk/hk/ar/495/prosiecka_a_kvacianska_dolina.html
Pamätám si že sme šli cez pekný skalnatý potok
Vďaka
Osobne som išiel obe doliny. Ale samostatne, nie v takomto okruhu. toto je na celodňovku.
PS: to výnimočné pivko je v Kvačanoch
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa