Dnes mi bola pro Bratislave z auta ukradnuta fotovybava: Nikon D90, objektivy Nikkor 17-55/2.8, 70-200/2.8, 105/2.8 micro, SB600, filtre a podobne vsetko vo fotoruksaku. Ak by niečo zakopol o takuto vybavu, ponukanu ako pouzitu, prosim kontaktujte ma na 0903467018.
Nepríjemné. Na čo prosím ta nechávaš veci v aute a ešte taku vybavičku? Ako sorry ale ked si .... tak čo už. Asi sa treba učiť z vlastnej blbos.i alebo chyb?
Vyrobne cisla samozrejme mam, toto pisem z telefonu, bo aj laptop odisiel. A nie som doma. Ak bude treba dam aj vyrobne cisla.
Mirku, bude treba. Bez výrobných čísel je 17-55tiek, 70-200viek mraky. Jedine výrobné čísla ich identifikujú a ešte potrebuješ slušnosť ostatných - aby pred výhodnou kúpou za polovičnú cenu (a menej), resp. podozrivejšom predaji - minimálne by som spozornel - ak by boli veci "bez papierov" - upozornili Teba ako majiteľa.
Mirku, bude treba. Bez výrobných čísel je 17-55tiek, 70-200viek mraky. Jedine výrobné čísla ich identifikujú a ešte potrebuješ slušnosť ostatných - aby pred výhodnou kúpou za polovičnú cenu (a menej), resp. podozrivejšom predaji - minimálne by som spozornel - ak by boli veci "bez papierov" - upozornili Teba ako majiteľa.
Dik v tejto mizerii aspon jeden pozitivny prispevok. Zajtra budem doma cisla vlozim sem. Na moralizovanie mam svoje svedomie a verte ze hryzie hodne. Zrejme som s tymto konickom skoncil.
Dik v tejto mizerii aspon jeden pozitivny prispevok. Zajtra budem doma cisla vlozim sem. Na moralizovanie mam svoje svedomie a verte ze hryzie hodne. Zrejme som s tymto konickom skoncil.
no je to sakra smola, zostáva ti len čumieť do bazárov na nete atď.........a ak máš dobrú sekeru, tak si ju dobré nabrús a keď ho resp. ich nájdeš, tak ruku v lakti sekaj
Ale, "prečoby" skončil? Veril by som tomu, ak by si mal tie tri sklá na úver. Všetky sú už novodobé, tak ak si na ne bol schopný dať dokopy sumu v rozsahu pár rokov - nie je problém to zopakovať, samozrejme - nie ihneď. Nevešaj hlavu. Telo si samozrejme to isté už kupovať nebudeš - máš (vynútený) dôvod na upgrade.
no keby ze nepoznam Slovensku Policiu tak by som aj povedal ze keby si dolozil tie vyrobne cisla na policiu a nasiel by si ponuku kde su tvoje veci tak by to mali odobrat a dat tebe .... jeden z pribehov zo statnym koncom sa stal mojej babke ked vystopovali uradnuty mobil a zobrali ho tomu aktualnemu majitelovi a vratili babke ...btw ten mobil sa lokalizoval v Rumunsku takze neviem ci aj to zostane na slovensku
A to by si mal šťastie, ak by si kúpil bazárové také isté a dokonca bývalé vlastné, hm? Myslím, že to sa tuná predávať nebude, najskôr ... bazoš. Alebo cez záložne. Škoda, záložne asi nevyžadujú "list vlastníctva"
no je to sakra smola, zostáva ti len čumieť do bazárov na nete atď.........a ak máš dobrú sekeru, tak si ju dobré nabrús a keď ho resp. ich nájdeš, tak ruku v lakti sekaj
mas umna palec dole. sekerou mieris nizko. ak ho najde poziciam mu stupacia macky nech mu v nich rozkope rit.
ukradnuta vybava
Nikon D90, objektivy Nikkor 17-55/2.8, 70-200/2.8, 105/2.8 micro, SB600, filtre a podobne vsetko vo fotoruksaku. Ak by niečo zakopol o takuto vybavu, ponukanu ako pouzitu, prosim kontaktujte ma na 0903467018.
Úprimnú sústrasť... Už len sledovať bazári.
Na čo prosím ta nechávaš veci v aute a ešte taku vybavičku?
Ako sorry ale ked si .... tak čo už. Asi sa treba učiť z vlastnej blbos.i alebo chyb?
Na moralizovanie mam svoje svedomie a verte ze hryzie hodne. Zrejme som s tymto konickom skoncil.
http://www.cedulart.cz/images/signs/20110420-105429-vase-auto-neni-trezor.jpg
Na moralizovanie mam svoje svedomie a verte ze hryzie hodne. Zrejme som s tymto konickom skoncil.
http://www.cedulart.cz/images/signs/20110420-105429-vase-auto-neni-trezor.jpg
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa