Dnes mi bola pro Bratislave z auta ukradnuta fotovybava: Nikon D90, objektivy Nikkor 17-55/2.8, 70-200/2.8, 105/2.8 micro, SB600, filtre a podobne vsetko vo fotoruksaku. Ak by niečo zakopol o takuto vybavu, ponukanu ako pouzitu, prosim kontaktujte ma na 0903467018.
tak to mi je ľúto, asi by ma porazilo, keby sa mi to stalo. Je to drahá skúsenosť. Ale stávajú sa aj horšie veci v živote, držím palce, nech sa znovu tešíš z fotografovania.
este jeden tip, daj si na bazarove servre inzerat, ze kupis presne taku vybavu, aku ti ukradli. Mozno motyka vystreli a niekto sa chyti...alebo ti to ponuknu na odkup. co vies?
naozaj neprijemne a sucitim s tebou niekedy si clovek naozaj povie ale ved idem len na chvilu co sa moze stat!S casu na cas sa to naozaj objavy v bazaroch ale nie hned,tipoval by som aj česke bazare.Nuž vela stastia ked si už mal taku smolu
O tom ci si mal nechat ci nie v aute nerozmyslaj, to uz nezmenis. Urcite cim skor si zaregistruj kradnute seriove cisla ukradnutych veci, napr. tu http://photo.net/neighbor/registry/ a kde sa to este vsade da. Potom navstiv vsetkz bazary a zalozne v okoli a daj im tiez cisla ked by niekto prisiel. Policii neviem ci si hlasil, ti vacsinou najdu veleke h... , osobna podobna skusenost.
Mozno to niekto odchyti, ale zledeji to hned posuvaju, aby to stihli skor ako urobis vyssie opatrenia....tak vela zdaru
trochu offtopic, ale mozme sem popridavat existujuce webove bazare. ja ich nepoznam, lebo kupujem nove veci. ale ked ma niekto cas a chut, moze pozerat. mozno nieco zachytime
Dnes mi bola pro Bratislave z auta ukradnuta fotovybava: Nikon D90, objektivy Nikkor 17-55/2.8, 70-200/2.8, 105/2.8 micro, SB600, filtre a podobne vsetko vo fotoruksaku. Ak by niečo zakopol o takuto vybavu, ponukanu ako pouzitu, prosim kontaktujte ma na 0903467018.
Miro, ešte zajdi do založne v Petražalke, čo najrychlejšie. Tuším Fedinova ulica. Tam beru aj elektroniku.
Na parkoviskach vas sleduju týpkovia ako vystupujete a čo dávate do kufra. Dať tam fotobatoh a tašku s laptopom pred ich zrakom, to ako rovno napísať na čelné sklo obsah kufra: laptop, fotovýbava. Polícia na to sere a odchytiť taku skupinu kmínov je rutinná záležitosť.
Diky chlapci, porobim co radite. Dnes sa to lepsie cita, Vera sa hodne moralizovalo, priznam sa vobec mi to nepomohlo, mam dost problemov so sebou a s mojou polovickou. Naozaj som to urobil takto uz x krat. Ked parkujem kufor uz neotvaram, nie vody mozes Vsetko zobrat so sebou, no a vcera si ma muesli vytypovat. Ono ked nemas dlhsi cas problem, tak stratis ostrazitost. Chlapci dik za rady a podporu.
Diky chlapci, porobim co radite. Dnes sa to lepsie cita, Vera sa hodne moralizovalo, priznam sa vobec mi to nepomohlo, mam dost problemov so sebou a s mojou polovickou. Naozaj som to urobil takto uz x krat. Ked parkujem kufor uz neotvaram, nie vody mozes Vsetko zobrat so sebou, no a vcera si ma muesli vytypovat. Ono ked nemas dlhsi cas problem, tak stratis ostrazitost. Chlapci dik za rady a podporu.
Pozeraj a reaguj na inzeraty kt. ponukaju iba niektore casti. Pochybujem ze by to niekto predal v celku. napr. http://foto.bazos.sk/inzerat/17121737/Blesk-Nikon-SB-600.php, http://foto.bazos.sk/inzerat/17112299/Nikon-SB-600.php. Drzim palce a drz sa!
trosku OT : ... konkretne OT-64 bude dalsia kupa "auta" aby sa predchadzalo kradezi
je viacero moznosti ak to bol fetak(80%) siel do zalozne ak nie(20%) preda to do zahranicia takze je vysoka pravdepodobnost ze to najdes prave v zalozni najsamskor petrzka ale nevylucoval by som ani okolie blavy napr samorin sa hemzi individuami ale je to vo hviezdach to je naprt ze je to dost velke mesto aby si obehaval furt zalozne ci tam prave nedali nejaku techniku a este viac naprt je ze DOST zaloznikov "horuci" tovar drzi podpultovo a predava svojim znamostiam co by mohli mat zaujem
D90 v.c. 6037417 SB600 v.c. 2915145 Nikkor 70-200/2,8 G v.c. 470557 Nikkor 17-55/2,8 G v.c. 202039 Nikkor 105/2,8 G v.c. bohuzial nemam krabicku
ukradnuta vybava
Nikon D90, objektivy Nikkor 17-55/2.8, 70-200/2.8, 105/2.8 micro, SB600, filtre a podobne vsetko vo fotoruksaku. Ak by niečo zakopol o takuto vybavu, ponukanu ako pouzitu, prosim kontaktujte ma na 0903467018.
vypátrané to bolo cez exif ponechaný vo fotke na webe.
Urcite cim skor si zaregistruj kradnute seriove cisla ukradnutych veci, napr. tu http://photo.net/neighbor/registry/ a kde sa to este vsade da.
Potom navstiv vsetkz bazary a zalozne v okoli a daj im tiez cisla ked by niekto prisiel.
Policii neviem ci si hlasil, ti vacsinou najdu veleke h... , osobna podobna skusenost.
Mozno to niekto odchyti, ale zledeji to hned posuvaju, aby to stihli skor ako urobis vyssie opatrenia....tak vela zdaru
Nikon D90, objektivy Nikkor 17-55/2.8, 70-200/2.8, 105/2.8 micro, SB600, filtre a podobne vsetko vo fotoruksaku. Ak by niečo zakopol o takuto vybavu, ponukanu ako pouzitu, prosim kontaktujte ma na 0903467018.
Polícia na to sere a odchytiť taku skupinu kmínov je rutinná záležitosť.
je viacero moznosti ak to bol fetak(80%) siel do zalozne ak nie(20%) preda to do zahranicia takze je vysoka pravdepodobnost ze to najdes prave v zalozni najsamskor petrzka ale nevylucoval by som ani okolie blavy napr samorin sa hemzi individuami ale je to vo hviezdach to je naprt ze je to dost velke mesto aby si obehaval furt zalozne ci tam prave nedali nejaku techniku a este viac naprt je ze DOST zaloznikov "horuci" tovar drzi podpultovo a predava svojim znamostiam co by mohli mat zaujem
SB600 v.c. 2915145
Nikkor 70-200/2,8 G v.c. 470557
Nikkor 17-55/2,8 G v.c. 202039
Nikkor 105/2,8 G v.c. bohuzial nemam krabicku
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie