rád by som si kúpil batoh Lowepro Photo Sport. Atečko.sk má najlepšiu cenu, ale neviem nakoľko sú seriózny a či cenu skutočne dodržia. Máte s touto firmou skúsenosti?
z Atečka berem ja a moji kamoši uždlhšiu dobu, mám odtiaľ lowepro flipside 400 AW, cena báječná rýchle dodanie... nemám absoultne zatiaľ výhrady...beriem odtiaľ aj pamäťovky .
zrejme som to nepochopil.m Neviem či je toto foto -portál alebo portál nejakého konkrétneho predajcu. pýtal som sa na skúsenosti s nejakým predajcom pretože nemám zrovna dobré skúsenosti.
Ja si myslím, že je to fotoportál konkrétnej spoločnosti, ktorá sa zaoberá aj predajom. Máš tu hneď niekoľko odkazov na shop.ephoto.sk/ - asi len tak pre srandu. Stojím si za svojim názorom a považujem to za nefér. V podstate využívaš priestor jedného predajcu na reklamu konkurencii. I keď neúmyselne. Prosím si veľa klikov na tie palčeky smerujúce nadol.
atečko.sk skúsenosti
rád by som si kúpil batoh Lowepro Photo Sport. Atečko.sk má najlepšiu cenu, ale neviem nakoľko sú seriózny a či cenu skutočne dodržia.
Máte s touto firmou skúsenosti?
pýtal som sa na skúsenosti s nejakým predajcom pretože nemám zrovna dobré skúsenosti.
Prosím si veľa klikov na tie palčeky smerujúce nadol.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa