ja mam tiez prosbu, pozrite sa na tuto foto ( nekujajte kompoziciu, ostrost a ja neviem co) ide mi o skin tone, farba je taka aku ju zachytil fotak, bola pouzita strieborna odrazka. Su tie farby na tvari neprirodzene? Ak ano, v PP v Adobe stianut zltu? oranzovu? ci ako by ste zmenili ten skin tone.Diky moc za info!!!!!!!
Urcite chcem fotit viac a pozriem sa aj na tu knizku od Freemana (je to tato knizka? http://www.amazon.co.uk/Photographers-Eye-Composition-Design-Digital/dp/1905814046/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348675734&sr=1-1)
ja mam tiez prosbu, pozrite sa na tuto foto ( nekujajte kompoziciu, ostrost a ja neviem co) ide mi o skin tone, farba je taka aku ju zachytil fotak, bola pouzita strieborna odrazka. Su tie farby na tvari neprirodzene? Ak ano, v PP v Adobe stianut zltu? oranzovu? ci ako by ste zmenili ten skin tone.Diky moc za info!!!!!!!
ak sa to tebe takto paci.. nechaj to tak, asi to bolo pri zapade, jesen, farba u mna pohoda
Zdenek Pohlreich ma taku gastronomicku hlasku: "...když nevíš, tak to posyp sejrem…". Fotohlaska potom asi znie: ked nevies co, tak to preved do BW.
Môže byť. Na takom papieriku čo sa lepí na stenu k vystavovaným fotkách sa píše :
"Dnes som takmer výlučne čiernobiely. Pri čiernobielej fotke si nerobím ťažkú hlavu z vyváženia bielej, farebných profilov pri tlači a viac si vychutnávam samotné fotografovanie. Čiernobiela fotografia ma oslobodzuje".
... môj syn Michal to okomentoval "Nebolo by jednoduchšie napísať že si lenivý ..."
je neprirodzena. ubrat stauracie ? HSL ubrat zltej, oranzovej ? ta zlta z toho dost lezie, bw bude istotka
ano bw uznavam, kazdu divnu farbu zachrani, skusal som ubrat v Adobe tu zltu a mierne cervenu, ale stale to hadzalo nejake divne farby, tu saturaciu som priznam sa neskusal ubrat
a kolko mas uz teraz 10 rockov ci 10 aj pol? ...jak sa vyjadrujes o fotografiach nesvedci o tom ze aj o nich nieco vies....
mily Luu, mam 35 rokov a som si isty, ze o fotografiach viem dost. je mozne ze fotim dlhsie ako ty mas chlpky na pipiku. mozes trosku vysvetlit ten blabol co si napisal?
mily Luu, mam 35 rokov a som si isty, ze o fotografiach viem dost. je mozne ze fotim dlhsie ako ty mas chlpky na pipiku. mozes trosku vysvetlit ten blabol co si napisal?
a jejda ... uz sa dostavame k porovanavniu velkosti pipikov?
ano bw uznavam, kazdu divnu farbu zachrani, skusal som ubrat v Adobe tu zltu a mierne cervenu, ale stale to hadzalo nejake divne farby, tu saturaciu som priznam sa neskusal ubrat
drviva cast pletovych tonov sa nachadza v HSL prave za oranzovou farbou, zacni tam... druha moznost - vyrazne stiahnut saturaciu a nahradit ju jazdcom vibrance...
Otazka je, ci sa pytal na vek fyzicky alebo ten dusevny
Portfolio
pomohli by ste mi okomentovat moje foto portfolio?
www.flickr.com/horvathova/sets
Urcite chcem fotit viac a pozriem sa aj na tu knizku od Freemana (je to tato knizka? http://www.amazon.co.uk/Photographers-Eye-Composition-Design-Digital/dp/1905814046/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348675734&sr=1-1)
"Dnes som takmer výlučne čiernobiely. Pri čiernobielej fotke si nerobím ťažkú hlavu z vyváženia bielej, farebných profilov pri tlači a viac si vychutnávam samotné fotografovanie. Čiernobiela fotografia ma oslobodzuje".
... môj syn Michal to okomentoval "Nebolo by jednoduchšie napísať že si lenivý ..."
podla mna JE neprirodzena ... ale netusim cim bola slecna namachlena (pardon nastajlovana), takze za to moze aj maskerka (vizazistka?)
ubrat stauracie ?
HSL ubrat zltej, oranzovej ?
ta zlta z toho dost lezie, bw bude istotka
podla mna JE neprirodzena ... ale netusim cim bola slecna namachlena (pardon nastajlovana), takze za to moze aj maskerka (vizazistka?)
ubrat stauracie ?
HSL ubrat zltej, oranzovej ?
ta zlta z toho dost lezie, bw bude istotka
druha moznost - vyrazne stiahnut saturaciu a nahradit ju jazdcom vibrance...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa