Manual mam cely precitany.Mne sa lepsie cita kniha ako s PC.Ja som sa pytal ci sa moc lisi od knihi d5100.Ci som spravil chybu.Knihu Nikon D5100 nikde nezozeniem.Ani vytlacky niesu.Ze vraj to potrva niekolko mesiacov, ne z sa da do obehu znova.
Ja osobne si myslim že takéto knihy je len viac menej okopírovaný uživateľský manuál k fotoaparátu. Len s tým, že sú tam fotky a nie schématické obrázky z čiernobielych čiar. Čo nebude sedieť, tak sa pozri do manuálu k foťáku. Veď ty si si tú knižku kúpil, ty by si nám mal povedať v čom je rozdiel voči tvojmu fotoaparátu.
Ja som si ju kupil tiez. Dal som ju aj kamosovi co ma D5100 a pochvaloval si. Jedine to je trochu ine ze D5000 ma iba anglicke menu takze su tam vysvetlene anglicke vyrazy natoz D5100 uz ma cestinu. Pre mna to bola asi najlepsia kupa aku som spravil, ako zaciatocnikovi mi velmi pomohla lebo tam su aj zaklady vyuzitia clony/casu a pod. Obrazky samozrejme. Neviem koho by bavilo citat uzivatelsku prirucku...
No zatial vsetko pasuje..Len je v knihe pre fotak anglicke menu..Ale podla obrazkov to nie je problem..Uz ju mam celu precitanu, ale stale do nej pozeram..Dost som sa naucil, ako zaciatocnik. A tato kniha sa neda srovnavat s manualom...
Ja osobne si myslim že takéto knihy je len viac menej okopírovaný uživateľský manuál k fotoaparátu. Len s tým, že sú tam fotky a nie schématické obrázky z čiernobielych čiar. Čo nebude sedieť, tak sa pozri do manuálu k foťáku. Veď ty si si tú knižku kúpil, ty by si nám mal povedať v čom je rozdiel voči tvojmu fotoaparátu.
Kniha Nikon D5000
Čo nebude sedieť, tak sa pozri do manuálu k foťáku. Veď ty si si tú knižku kúpil, ty by si nám mal povedať v čom je rozdiel voči tvojmu fotoaparátu.
A tato kniha sa neda srovnavat s manualom...
Čo nebude sedieť, tak sa pozri do manuálu k foťáku. Veď ty si si tú knižku kúpil, ty by si nám mal povedať v čom je rozdiel voči tvojmu fotoaparátu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa