Fórum » Pokec

2 povánoční problémy :D

Snowkill
2012-12-29 20:59:11+01
Vytahnu fotak 5D mark 2 a chci něco vyfotit, hodim tam samospoušt na 10 s a hle zvuková signalizace v podobě pípaní nikde.Hmm nevíte co s tím ?? nikde v menu nastavení fotaku jsem nanašel zmínku o tom že se to dá vypnout, nbo že mi se tam něco rozbilo ?

a závada číslo 2 je u Canon EF 100 mm 2,8L IS USM když jsem zase chtěl něco fotit tak u zaplé stabilizace když jsem zaostril a zmačkl spoušt na fotaku tak tam neco bzučí, asi motorek bo nevím co to je chvilku to trva a pak to přestane i když se zrovna exponuje snímek, Zkusil jsme stabilizaci vypnout a už ten problem nemam, že by odešla stabilizace ? díky za rady :

markato1
2012-12-29 21:01:19+01
príspevok od: Snowkill
Vytahnu fotak 5D mark 2 a chci něco vyfotit, hodim tam samospoušt na 10 s a hle zvuková signalizace v podobě pípaní nikde.Hmm nevíte co s tím ?? nikde v menu nastavení fotaku jsem nanašel zmínku o tom že se to dá vypnout, nbo že mi se tam něco rozbilo ?

a závada číslo 2 je u Canon EF 100 mm 2,8L IS USM když jsem zase chtěl něco fotit tak u zaplé stabilizace když jsem zaostril a zmačkl spoušt na fotaku tak tam neco bzučí, asi motorek bo nevím co to je chvilku to trva a pak to přestane i když se zrovna exponuje snímek, Zkusil jsme stabilizaci vypnout a už ten problem nemam, že by odešla stabilizace ? díky za rady :
ze by to bzucala stabilizacia...?

rbr69
2012-12-29 21:06:37+01

menu, prva cervena zalozka zlava, druha polozka Ton = Vyp.

garyfisher
2012-12-29 21:32:29+01

Myslim ze treba precitat navod.....
Stabilizacia na 100L je celkom hlucna miestami

Snowkill
2012-12-29 21:36:43+01
príspevok od: garyfisher
Myslim ze treba precitat navod.....
Stabilizacia na 100L je celkom hlucna miestami
no ale tohle nikdy nedelala , normalně zaostrim a ona ještě jako kdyby sama zaostrovala nebo nevim co to je proste ten motorek ještě nejakou chvilku jede .

Snowkill
2012-12-29 21:38:20+01
príspevok od: rbr69
menu, prva cervena zalozka zlava, druha polozka Ton = Vyp.
že dík

garyfisher
2012-12-29 21:45:09+01
no ale tohle nikdy nedelala , normalně zaostrim a ona ještě jako kdyby sama zaostrovala nebo nevim co to je proste ten motorek ještě nejakou chvilku jede .
Presne to iste robi aj moja.....mozno je to tou hybridnou stabilizaciou

Snowkill
2012-12-29 21:48:37+01
príspevok od: garyfisher
Presne to iste robi aj moja.....mozno je to tou hybridnou stabilizaciou
ok tak dik, radši teda budu fotit bez te stabilizace D.

Jinak abych nezakladal další vlakno img src="https://img.ephoto.sk/images/theme_default/emoticons/smile.png" alt="" /> Má tu nkěkdo Photoshop CS6 ? koupil jsme si nový monitor le tím to asi nebude a když z Rawu otviram fotku a davam ji otevřít v PS tak mi pořad ta polocha okolo té fotky problikává měná se na černou , bilou šedou atd.... jeto ruzne. nvíte o tom neco ? Dík

rbr69
2012-12-29 21:59:32+01
ok tak dik, radši teda budu fotit bez te stabilizace D.

Jinak abych nezakladal další vlakno img src="https://img.ephoto.sk/images/theme_default/emoticons/smile.png" alt="" /> Má tu nkěkdo Photoshop CS6 ? koupil jsme si nový monitor le tím to asi nebude a když z Rawu otviram fotku a davam ji otevřít v PS tak mi pořad ta polocha okolo té fotky problikává měná se na černou , bilou šedou atd.... jeto ruzne. nvíte o tom neco ? Dík
mozno graficka karta nestiha, nastavenie grafiky v PS ...

svk13
2012-12-29 22:07:33+01
urcite mas windows8 je tu jednoduche riesenie : http://forums.adobe.com/message/4700869

svk13
2012-12-29 22:10:54+01
http://theitbros.com/windows-8-and-photoshop-cs6-black-screen-flickering/ tento link je lepsi

Snowkill
2012-12-29 22:14:17+01
príspevok od: svk13
urcite mas windows8 je tu jednoduche riesenie : http://forums.adobe.com/message/4700869
ano mám počkej ale když to tam nebude zakřížkované to znamená že to PS nebude vyoužívat grafický procesor né ?:takže bude vše pomale atd ?

svk13
2012-12-29 22:19:06+01
mozes ho pouzivat ale potom nastav advanced na basic

Snowkill
2012-12-29 22:37:28+01
príspevok od: svk13
mozes ho pouzivat ale potom nastav advanced na basic
ok dík a vše je vyřešeno jen škoda že se tu nedají mazat svoje příspěvky

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()