Ahojte, rada by som sa informovala či náhodou niekto z Vás nepozná šikovného fotografa, ktorý rád fotí svadby a je z východu. Konkrétne z Humenného a okolia? Ďakujem. Help me, pls
Ahojte, rada by som sa informovala či náhodou niekto z Vás nepozná šikovného fotografa, ktorý rád fotí svadby a je z východu. Konkrétne z Humenného a okolia? Ďakujem. Help me, pls
"snom" kazdeho fotografa, hlavne svadobneho je fotit zenu, ktorej na tom vobec nezalezi a najradsej by bola keby to bolo zadarmo… takymto pripadom sa chce kazdy normalny fotograf ktory RAD foti radsej vyhnut
lebo fotit s radostou niekoho komu je vysledok ukradnuty hlavne ze je zadarmo nejde dokopy
tak vidíš, že za peniaze to funguje príde určite dobrý študent, ktorého vyberie profesionál; vymakané portréty a s dušou odfotená svadba a je to za 1; ak by prišiel len študent, ten odfotí portréty nie najlepšie, potom je už otrávený, a zle dopadne aj zvyšok
ja sa neviem vzit do polohy zakaznika lebo ja sa nenavidim fotit a za svadobne fotky by som nedal ani 5 korun. Takze pre mna by bol dobry kazdy kto by bol zadarmo
a ked som podobne reagovala nedavno na podobny prispevok, ze je straaasne stary, tiez ma sfukli ved nevadi, odpoved je pre pytajuceho sa uz neaktualna, ale ozve sa niekto iny. tak sa robi reklama. berte si priklad. mimochodom, ja ja fotim svadby.
Fotograf na svadbu
lebo fotit s radostou niekoho komu je vysledok ukradnuty hlavne ze je zadarmo nejde dokopy
No baby aj ja fotim svadby, mrknite mi do profilu
tak sa robi reklama. berte si priklad.
mimochodom, ja ja fotim svadby.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie