Fórum » Pokec

Reklamy na ephoto

ROBAN
ROBAN 2013-02-26 23:25:32+01
Ahojte,

nechceli by ste dať preč tú reklamu na pedikúru od JML? Fakt mi to leze na nervy keď počúvam hudbu a zrazu mi začne hrať pedikúra od JML...

NefroniK
2013-02-27 11:35:04+01
príspevok od: keko
Preco mas tri minuska za svoj komentar, neviem. Asi som z inej planety
Pretože nie je pravda, že sa tie "softy" treba po čase platiť a otravujú hláškami.

mishik
2013-02-27 11:36:52+01
Z niečoho musia chlapci tiež žiť, reklamy treba brať ako nutné zlo, aby mohli portály ako tento fungovať.

total empty
2013-02-27 11:36:59+01
príspevok od: NefroniK
Hehe, lepšie, ale kým to nie je Chrome, Firefox alebo Safari (Mac), stále to nie je pre nás výhra.
Používam aj safari5, chrome a firefox podporujú spravu farieb?

NefroniK
2013-02-27 12:03:16+01
príspevok od: total empty
Používam aj safari5, chrome a firefox podporujú spravu farieb?
Tak to naozaj neviem. Musel by som hľadať googliť a/alebo klamať.

keko
2013-02-27 12:11:54+01
Pretože nie je pravda, že sa tie "softy" treba po čase platiť a otravujú hláškami.
Tak mu treba na to nieco napisat a rozvinut mozno diskusiu.
Si si isty, ze soft, co dokaze ovladnut nieco v tvojom pocitaci nedokaze ine? Napr kukat, co pravidelne hladas na webe? Vies, ze istemu ceskemu programatorovi znicili zivot za to, ze uvolnil volny sifrovaci soft, ktoreho vysledok nebolo mozne pomocou zadnych dvierok skontrolovat?
Nie som paranoik, iba si nemyslym, ze vsetky veci zadarmo su naozaj zadarmo.
(A hned si samostatne dam minusku.)
A vypnut zvuk vies?

total empty
2013-02-27 12:21:17+01
Tak to naozaj neviem. Musel by som hľadať googliť a/alebo klamať.
Tak hľadaj,pre mňa je dôležité aby sa mi fotky zobrazovali správne,aj srgb aj adobergb

NefroniK
2013-02-27 12:33:02+01
Si si isty, ze soft, co dokaze ovladnut nieco v tvojom pocitaci nedokaze ine? Napr kukat, co pravidelne hladas na webe? Vies, ze istemu ceskemu programatorovi znicili zivot za to, ze uvolnil volny sifrovaci soft, ktoreho vysledok nebolo mozne pomocou zadnych dvierok skontrolovat?
A vypnut zvuk vies?
Veď v ďalších komentároch sa to aj vysvetlilo. A AdBlock-u ako extension do Chrome sa dá voľne prejsť celý zdroják a skontrolovať čo a kde presne robí. Ja som to nerobil, ale keby niekto s paranojou chcel, môže.

wlad
2013-02-27 12:33:59+01
A vypnut zvuk vies?
myslim ze by si sa mal vratit k pisaciemu stroju, lebo tvoje nazory na IT patria do 80tych rokov minuleho storocia

NefroniK
2013-02-27 12:35:31+01
príspevok od: total empty
Tak hľadaj,pre mňa je dôležité aby sa mi fotky zobrazovali správne,aj srgb aj adobergb
http://lmgtfy.com/?q=google+chrome+browser+color+management

NefroniK
2013-02-27 12:37:32+01
http://lmgtfy.com/?q=google+chrome+browser+color+management
EDIT

Ešte že to tak krásne spracováva odkazy.

Plyšiak
2013-02-27 15:00:26+01
ha, mne sa včera tá reklama spustila na plné pecky v aule STU SvF to bolo pohľadov

keko
2013-02-27 15:13:49+01
príspevok od: wlad
myslim ze by si sa mal vratit k pisaciemu stroju, lebo tvoje nazory na IT patria do 80tych rokov minuleho storocia
Ja pisem zasadne na pisacom stroji

ROBAN
2013-02-27 15:14:23+01
príspevok od: Plyšiak
ha, mne sa včera tá reklama spustila na plné pecky v aule STU SvF to bolo pohľadov
Tak ze nie si sam komu to leze na nervy Mal si povedat ze si kupujes pedikuru od JML

keko
2013-02-27 15:16:38+01
Veď v ďalších komentároch sa to aj vysvetlilo. A AdBlock-u ako extension do Chrome sa dá voľne prejsť celý zdroják a skontrolovať čo a kde presne robí. Ja som to nerobil, ale keby niekto s paranojou chcel, môže.
Hej, ale minusku som mu zobral len ja.
Keby bola pravda odvisla len od poctu zdvihnutych ruk, tak by sme zdroje zivotnych hodnot museli hladat niekedy v obdobi medzi 1948 a 1989.
Ale zem je gulata. Nastastie to na pocte zvihnutych ruk nie je zavisle

BRODOZZ
2013-02-27 15:37:52+01
Reklama samotna je o.k al je prinajmensom nekorektne aby sa automaticky spustalo briblbe video z hudbou

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()