Robím si taký osobný prieskum a zaujíma ma koľko je ochotný zaplatiť fotograf za brašňu alebo batoh? Aký bol Váš strop, ktorý ste boli/ste ochotní zaplatiť? Ďakujem
Lowepro classified 160 AW ma stála asi 100 euro. Fotobatoh som vyhrala. Koženková foto brašňa na bežné nosenie z ebay asi 30 eur. Látková dizajnová brašňa, teda foto kabelka na bežné nosenie tiež cez net z ameriky asi 70 eur. A asi pred mesiacom som si kúpila National geographic brašňu asi za 113 eur a milujem ju, nádherný dizajn, pohodlná, zmestím do nej všetku výbavu, čo potrebujem na festivaly, koncerty, akurát behať s tými veľa kilami dá zabrať Mne sa musia brašne páčiť na prvý pohľad a ak na ne mám, tak si ich kúpim, alebo začnem na ne šetriť
ahoj tiež obzerám National geographic kupovala si cez ebay?
ahoj tiež obzerám National geographic kupovala si cez ebay?
V Prolaike v kamennom obchode som brala, ešte k nej aj Canon 50 mm f 1,4. Viem, že dali by sa inde aj lacnejšie, ale chcela som to mať čo najskôr a hlavne si môcť brašne aj pozrieť. Lebo staré typy National Geographic sa mi tiež strašne páčili, ale mali na mňa krátky popruh, tiež som ich tam raz bola pozrieť a vyskúšať, tieto nové sú tiež nádherné dizajnom a sedí mi brašňa úplne, aj popruhom, vreckami.... Mám túto: http://www.prolaika.sk/e-shop/national-geographic-ng-w2400-brasna-messenger-seda/ a zmestím do nej 5D mark II, 70-200 2,8, 50tku 1,4, 24-70 2,8, Samyanga 14mm, náhradné telo Canon 450D a aj blesk 430 ex, osobné veci a poprípade aj minerálku....
naco strop?imidz?ci?mam zlacenenu fomei za dakych 25 eur,telo(d3100)2x objektiv (18-200),(35mm,1,8)+kopec kravin a som spokojny.popruh dobre vyrieseny nepada,netlaci.batoh som nechcel,na vylety v nom nosim vodu,jedlo...holt,brucho je pan
To som len srandoval aj ja uvazujem o kupe noveho batohu a fakt niektore ceny su az extremne.Clovek si to uvedomy asi az vtedy ked si to prerata na koruny a dojde k tomu ze volakedy mal mensi mesacny plat ako stoji dnes batoh
To som len srandoval aj ja uvazujem o kupe noveho batohu a fakt niektore ceny su az extremne.Clovek si to uvedomy asi az vtedy ked si to prerata na koruny a dojde k tomu ze volakedy mal mensi mesacny plat ako stoji dnes batoh
Strop pre brašne alebo batohy
Ďakujem
Fotobatoh som vyhrala.
Koženková foto brašňa na bežné nosenie z ebay asi 30 eur.
Látková dizajnová brašňa, teda foto kabelka na bežné nosenie tiež cez net z ameriky asi 70 eur.
A asi pred mesiacom som si kúpila National geographic brašňu asi za 113 eur a milujem ju, nádherný dizajn, pohodlná, zmestím do nej všetku výbavu, čo potrebujem na festivaly, koncerty, akurát behať s tými veľa kilami dá zabrať
Mne sa musia brašne páčiť na prvý pohľad a ak na ne mám, tak si ich kúpim, alebo začnem na ne šetriť
Canon 450D a aj blesk 430 ex, osobné veci a poprípade aj minerálku....
Klasická foto brašna - cca 40 ečok a maximalna spokojnosť s oboma
PS : gratulujem k brašni za 22 €. Ja mám tašku za 2 SK. Zmestí sa do nej všetko a ešte aj čosi navrch.
PS : gratulujem k brašni za 22 €. Ja mám tašku za 2 SK. Zmestí sa do nej všetko a ešte aj čosi navrch.
0€ za batoh
150€ za brasnu
fotobrasna HAMA defender 160 cca 20€ ebay (new)
a este kozene puzdro som vyhral
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa