Fórum » Pokec

Hlada sa asistent

Marek Janicko
2013-05-31 13:41:49+02
Hladam zodpovedneho cloveka, ktoreho nadchne moznost spoluprace, ako foto asistent. Jeho praca bude spocivat v obsluhe osvetlovacej techniky, specificke vypomocne fotografovanie, ...

Podmienky
Lokalita: Kosice
Vek: 18 rokov a viac
Fotoaparat: Nikon (vyhoda, nie vsak podmienka)

Ziadosti prijmam na marek@janicko.com

Forma e-mailu:
- predstavenie vasej osoby,
- fotka,
- opis vasich foto skusenosti,
- a co ocakavate od nasej spoluprace.

morseee1
2013-05-31 14:19:31+02
som sice z blavy .. ale neni uvedene ci je to jednorazovka, alebo sirsia spolupraca ... myslim ze dost podstatny detail

Marek Janicko
2013-05-31 14:25:15+02
príspevok od: morseee1
som sice z blavy .. ale neni uvedene ci je to jednorazovka, alebo sirsia spolupraca ... myslim ze dost podstatny detail
Ide o viacnasobnu spolupracu.

Apropo v pripade, ak by slo o jednorazovku, tak v popise by bolo uvedene: datum, cas a miesto.

morseee1
2013-05-31 14:29:47+02
ja len aby nedoslo k omylu

roakmorg
2013-05-31 14:38:48+02
príspevok od: Marek Janicko
Hladam zodpovedneho cloveka, ktoreho nadchne moznost spoluprace, ako foto asistent. Jeho praca bude spocivat v obsluhe osvetlovacej techniky, specificke vypomocne fotografovanie, ...

Podmienky

Forma e-mailu:
- fotka,
Pod pojmom "obsluha osvetlovacej techniky" ma clovek chapat co? Nastavovanie a polohovanie zableskovych jednotiek v atelieri alebo drzanie stativu s dazdnikom pri svadobnom portretovani?

om1ci
2013-05-31 14:50:08+02
A keď som škaredý ? načo aj fotku ?
Veď sa hovorí že muž keď je iba o trošičku krajší od čerta, tak už je pekný...

Daniel.U
2013-05-31 15:04:27+02
ked uz, tak hladal by som si radsej asistentku. Pozadoval by som opis osoby (miery) , fotku v plavkach a diskretnost

WildSammy
2013-05-31 15:21:57+02
príspevok od: Daniel.U
ked uz, tak hladal by som si radsej asistentku. Pozadoval by som opis osoby (miery) , fotku v plavkach a diskretnost
suhlasim, aj ja by som radsej asistentku hladal je s nimi viac zabavy ako s chlapmi, najma po ceste v aute a su aj zodpovednejsie a prinesu iny pohlad na vec.. taky skor zenskejsi, co by napr. chlapa nenapadlo odfotit

WildSammy
2013-05-31 15:25:28+02
a este, ze tie asistentky by mali byt dve, aby sa dokazali zastupit, ked jedna bude indisponovana.. toto je jedina nevyhoda u asistentiek, ze potrebujes dve ak ich chces mat redundantne

Marek Janicko
2013-05-31 15:34:22+02
príspevok od: WildSammy
a este, ze tie asistentky by mali byt dve, aby sa dokazali zastupit, ked jedna bude indisponovana.. toto je jedina nevyhoda u asistentiek, ze potrebujes dve ak ich chces mat redundantne
Tak toto ma dostalo do kolien. Pravda, pravda, vybava musi mat i backup.

lgsvgh
2013-05-31 15:39:00+02

Podmienky

Forma e-mailu:
- fotka,
Škoda že tak ďaleko až 200 km.

Marek Janicko
2013-05-31 15:39:44+02
príspevok od: Daniel.U
Zenam sa nebranim, koho zaujme moja vyzva tak sa mailom ozve.

Krtko fotografom
2013-05-31 15:57:36+02
Jednoducho povedane, potrebujes fotografa, ktory dokaze (vie) vsetko . Ludovo povedane, ziak vzdy musi vediet viac, ako ucitel .

Robina
2013-05-31 15:58:42+02
jaaj, no skoda ze som taka nekvalifikovana, ani len tie plavky nemam , miery len od buka do buka ...este tak ten Nikon

Rosta
2013-05-31 16:11:11+02
jááj, toto by mi bodlo, len keby nebolo dosť od ruky

Marek Janicko
2013-05-31 16:12:08+02
príspevok od: Krtko fotografom
Jednoducho povedane, potrebujes fotografa, ktory dokaze (vie) vsetko . Ludovo povedane, ziak vzdy musi vediet viac, ako ucitel .
A este si zabudol dodat. Ziak ucitelovi neodvrava. Dokonaly to system.

Blackman
2013-05-31 16:17:16+02
A este si zabudol dodat. Ziak ucitelovi neodvrava. Dokonaly to system.
Zabudol si dodat aky ponukas hodinovy plat asistentovy/asistentke

Krtko fotografom
2013-05-31 16:21:16+02
príspevok od: Blackman
Zabudol si dodat aky ponukas hodinovy plat asistentovy/asistentke
Aky plat ponuka? Ako je dnes moderne, 60 minut na hodinu .

Mgr. art.  Zdenko Dendis
2013-05-31 18:13:30+02

Podmienky

Forma e-mailu:
- fotka,
Rad by som pre Vas pracoval ale asi to nebude mozne, som totiz zo stredneho Slovenska. O peniaze tu nejde ide hlavne o skusenosti a Vam prajem hodne zdaru pri spravnom vybere vhodneho adepta na tuto pracu.

Domino
2013-05-31 19:19:52+02
Ak si vyberieš dve asistentky tak ja sa hlásim za asistenta -kordinátora asistentiek.Potom už len zohnať personalistu a kontrolóra vnútorných činnosti........atď.

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()