Ahojte, chcem sa opýtať pánov, čo fotografujú ženy - portréty, nie akty alebo nejakú erotiku, že ako to zvládajú Vaše partnerky, ak partnerky teda máte?
Mojej manzelke som vysvetlil, ze manzelsky slub je o vernosti, nie o slepote. A tak moje fotografie hanbatych bab nielenze berie s nadhladom, ale ich obcas aj znalecky skomentuje.
A este sa mi paci hlaska mojho kamarata: "... tak som sa nadychal vone a polievku idem zjest domov..."
Mojej manzelke som vysvetlil, ze manzelsky slub je o vernosti, nie o slepote. A tak moje fotografie hanbatych bab nielenze berie s nadhladom, ale ich obcas aj znalecky skomentuje.
A este sa mi paci hlaska mojho kamarata: "... tak som sa nadychal vone a polievku idem zjest domov..."
Ja fotografujem zeny prevazne v kimonach a moja manzelka si uz zvykla. Asi preto, ze tych kimon mame doma tucet
Bez kimona treba
Jednemu staršiemu panovi som robil vobec prvu zrkadlovku na IR - Pentax k20D (v maji 2012) a za nim chodievaju nejake modelky z madarska (byva v Hrhove). Neviem ako to robí, moja by ma roztrhala.
Jednemu staršiemu panovi som robil vobec prvu zrkadlovku na IR - Pentax k20D (v maji 2012) a za nim chodievaju nejake modelky z madarska (byva v Hrhove). Neviem ako to robí, moja by ma roztrhala.
Fotografovanie žien
Taký nezáväzný pokec
Mojej manzelke som vysvetlil, ze manzelsky slub je o vernosti, nie o slepote.
A tak moje fotografie hanbatych bab nielenze berie s nadhladom, ale ich obcas aj znalecky skomentuje.
Mojej manzelke som vysvetlil, ze manzelsky slub je o vernosti, nie o slepote.
A tak moje fotografie hanbatych bab nielenze berie s nadhladom, ale ich obcas aj znalecky skomentuje.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa