dobry, som tu novy a som malo zdatny v nastavenia antitalent technologicky... prosim vie mie niekto poradit a podrobne napisat ako nastavit aby mi nechodili notifiky do mojej schranky emailu... ak mi niekto nieco okomentuje albo sa paci moja fotka do emailu mi pride sprava a mi to ubera cas stale to tam mazat a v robote mi chodia sparvi ze mam novy mail...skuste mi to vysvetlit jednoduchym sposobom...vopred dakujem, Peter PS. prepacte ze otravujem s takymi banalnymi vecami no na niektore veci som fakt "nesika" vdaka Peter
dobry, som tu novy a som malo zdatny v nastavenia antitalent technologicky... prosim vie mie niekto poradit a podrobne napisat ako nastavit aby mi nechodili notifiky do mojej schranky emailu... ak mi niekto nieco okomentuje albo sa paci moja fotka do emailu mi pride sprava a mi to ubera cas stale to tam mazat a v robote mi chodia sparvi ze mam novy mail...skuste mi to vysvetlit jednoduchym sposobom...vopred dakujem, Peter PS. prepacte ze otravujem s takymi banalnymi vecami no na niektore veci som fakt "nesika" vdaka Peter
Profil (ako máš v pravej strane svoje meno) - editovať profil - notifikácie.
Profil (ako máš v pravej strane svoje meno) - editovať profil - notifikácie.
to vymazavanie nie je az taky problem ale v mobile mi to pipa kazdu chvilu a v robote to nie je dobre este som vo volkswagene na skusobnej lehote a osobne ma to otravuje stale pozerat ked budem doma a mat cas na fotograficke stranky tak si otvorim pc a idem tam ... viete mi niekto poradit? vdaka Peter
nastavenia...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom