Nazdar chlapci, máte skúsenosti s týmto obchodom? Ako je to s donáškou? Ako s reklamáciami? Chcel by som odtiaľ objednať objektív, a neviem či je to spoľahlivý predajca. Ďakujem za všetky postrehy
nakupujem pravidelne, zaruka je min 2 roky, posledna sigma 17-50 mi dosla s 4 rocnou zarukou.. a super ze to posielaju rovno bez dph.. samozrejme treba zadat ico a dic..
Neviem ako je to u inych znaciek, ale ked kupite techniku canon v europskej unii, zaruka plati v hociakom autorizovanom obchode s canon technikou.
ahoj ,čo si tam kupoval ? a ozaj ako dopadlo vyhodnotenie fotografií s Dominom Bugárom ? nezabudli mi poslať cenu ?
Kupoval som tam polarizaky (67 a 52 MM).
Vyhodnotenie: jo vyhodnotenie bolo super... tvoja fotka bola medzi favortmi, no bohuzial v zaverecnom dominikovom hodnoteni bola vylucena (boli aj subjektivne lepsie). Moje sa nedostali ani do zaverecneho kolecka....
Dnes som chcel objednat sigmu a pozeram ze uz je na objednavku dodacia doba 2-3 tyzdne..... Tak skusim ten talkive..... cena je o 30e mensia, dostupnost do 4-7 dni....
Dnes som chcel objednat sigmu a pozeram ze uz je na objednavku dodacia doba 2-3 tyzdne..... Tak skusim ten talkive..... cena je o 30e mensia, dostupnost do 4-7 dni....
Nakoniec sigma objednana cez megafoto.cz, komunikacia z obchodom na vybornu ,odpisali ze dnes maju naskladnit 2 kusy a mozno sa im ho aj podari este dnes odoslat takze v piatok by som zasielku mal mat doma....
Megafoto.cz
nezabudli mi poslať cenu ?
nezabudli mi poslať cenu ?
Vyhodnotenie: jo vyhodnotenie bolo super... tvoja fotka bola medzi favortmi, no bohuzial v zaverecnom dominikovom hodnoteni bola vylucena (boli aj subjektivne lepsie). Moje sa nedostali ani do zaverecneho kolecka....
Tak skusim ten talkive..... cena je o 30e mensia, dostupnost do 4-7 dni....
Tak skusim ten talkive..... cena je o 30e mensia, dostupnost do 4-7 dni....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa