aké používate objektívy? aké mate v plane kúpiť ďaľšie? pýtam sa preto lebo mam v plane si kúpiť nejaké skla a stále pokukujem len potom top a pritom som max. pokročilí amatér. že či aj iný majú tuto chorobu
aké používate objektívy? aké mate v plane kúpiť ďaľšie? pýtam sa preto lebo mam v plane si kúpiť nejaké skla a stále pokukujem len potom top a pritom som max. pokročilí amatér. že či aj iný majú tuto chorobu
celkom zaujímavé reakcie ja mam rad šport a asi pri ňom ostanem aj ako \"fotograf\" také veci ako portréty sú pre mňa osobne nudné, aj keď sem tam nejaký portrét cvaknem. teda asi kúpim 70-200 f/2.8 a možno aj 24-70 f/2.8 aj keď v testoch DxOMark nie je dobrý [na iných stránkach je zas ako super sklo ]
Neskutočne sa mi páči, že sa tu teraz preberajú témy, ktoré by pred dvoma týždňami skončili jadrovou vojnou Časť ľudí si asi povedala, že lepšia takáto téma ako 1000 MT slovného TNT
Neskutočne sa mi páči, že sa tu teraz preberajú témy, ktoré by pred dvoma týždňami skončili jadrovou vojnou Časť ľudí si asi povedala, že lepšia takáto téma ako 1000 MT slovného TNT
to ste chceli......................máte tu toten Odbornosť
Rozvadzaju sa manzelia. Sudca sa pyta na dovod. Zena odpoveda: \"Nerozprava sa so mnou, za cele manzelstvo len 2x\". \"A mate deti ? \"pyta sa dalej sudca. A zena hovori \"Ano, no ved dve.\"
Tak pocitam, ze to bude nieco, kvoli comu sa oplati otvorit usta
Rozvadzaju sa manzelia. Sudca sa pyta na dovod. Zena odpoveda: \"Nerozprava sa so mnou, za cele manzelstvo len 2x\". \"A mate deti ? \"pyta sa dalej sudca. A zena hovori \"Ano, no ved dve.\"
Ja keď budem veľký, to ešte len uvidíte, čo všetko si kúpim...
no ja kúpium-rozmlátim,kúpim-rozmlátim...nechce sa mi to ešte tak zhruba 10x písať.. pre mňa by mali nejaké reciklovateľnejšie sklá, teraz sa istý pán mechanik v Prahe šklbe za vlasy, ako som to mohol...
no ja kúpium-rozmlátim,kúpim-rozmlátim...nechce sa mi to ešte tak zhruba 10x písať.. pre mňa by mali nejaké reciklovateľnejšie sklá, teraz sa istý pán mechanik v Prahe šklbe za vlasy, ako som to mohol...
Ále nešklbe! On vymení poškodené kusy a punk tum. Ale Ty si budeš šklbať vlasy... keď Ti príde účet!
spam ze az no :)
aké mate v plane kúpiť ďaľšie?
pýtam sa preto lebo mam v plane si kúpiť nejaké skla a stále pokukujem len potom top a pritom som max. pokročilí amatér. že či aj iný majú tuto chorobu
aké mate v plane kúpiť ďaľšie?
pýtam sa preto lebo mam v plane si kúpiť nejaké skla a stále pokukujem len potom top a pritom som max. pokročilí amatér. že či aj iný majú tuto chorobu
ja mam rad šport a asi pri ňom ostanem aj ako \"fotograf\"
také veci ako portréty sú pre mňa osobne nudné, aj keď sem tam nejaký portrét cvaknem.
teda asi kúpim 70-200 f/2.8 a možno aj 24-70 f/2.8 aj keď v testoch DxOMark nie je dobrý
Zavislost na forume je zla. . . drogy su lepsie
Zavislost na forume je zla. . . drogy su lepsie
1. MANZEL
2. DSLR
pre mňa by mali nejaké reciklovateľnejšie sklá, teraz sa istý pán mechanik v Prahe šklbe za vlasy, ako som to mohol...
pre mňa by mali nejaké reciklovateľnejšie sklá, teraz sa istý pán mechanik v Prahe šklbe za vlasy, ako som to mohol...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa