Perfektne ! Neviem ci to mozem napisat, ale napr. taka anena je Level 0 (aj ked tam struhaju sedmicky) ten Level 0 zaroven prevlada aj z Levelom 1, obcas prekvapi aj Level 2 a mááálo kedy sa objavi Level 3 z ktoreho vznikne fotka dna/tyzdna...Pokial teda uzivatelia Levelu 0 nemaju dostatok prihlasenych kamaratov
Pomylil som sa, vacsinou je fotka dna/tyzdna level 2... Level tri tu nie je skoro vobec, a ked sa objavi, upadne, lebo vacsina uzivatelov nevie co je dobra fotka....napr Martin Stranka podla mna
Perfektne ! Neviem ci to mozem napisat, ale napr. taka anena je Level 0 (aj ked tam struhaju sedmicky) ten Level 0 zaroven prevlada aj z Levelom 1, obcas prekvapi aj Level 2 a mááálo kedy sa objavi Level 3 z ktoreho vznikne fotka dna/tyzdna...Pokial teda uzivatelia Levelu 0 nemaju dostatok prihlasenych kamaratov
pod toto sa podpisujem aj ja a niektore veci podciarkujem cervenou.
A Ty si podla seba ktory level ? Len dufam ze nie ten, kotry sa uz nema co ucit...
A Ty si podla seba ktory level ? Len dufam ze nie ten, kotry sa uz nema co ucit...
ja neviem to musia povedat iny myslim ze na moje montaze sedi: "jakoukoli fotku která nese rukopis autora a která zaujme svou jedinečností" ale level 3 urcite nie, pozeram ze Level 2 ma precitanych aspon 10 knih, ja nemam ani jednu... S kazdeho kusok
Zaujímavé,že každý sa hľadá do ktorého levelu patrí.Všetko to je o vývoji a čase.Cez noc sa nikto nestane senzačným fotografom a každý ma iné ambície.Niekomu fakt stačí nafotiť rodinku na výlete.Fotenie je umenie,tiež úprava fotiek,nie každý má nato vlohy.
Čo tak rozšíriť hodnotenia fotografií o ukazovateľ vážnosti hodnotenia?
Užívateľ pridáva fotografie na kritiku a ostatní užívatelia ephota hodnotia 1. technickú kvalitu, 2. kompozíciu a 3. impakt, presne tak ako sa to deje teraz. Na základe týchto hodnotení jednotlivých fotografií by sa podľa „určitého algoritmu“ vypočítaval tzv. EPHOTO LEVEL fotografa (teraz je to číslo ak sa nemýlim), ktorý by bol určený práve výškou hodnotení fotografií užívateľmi ephota a počtom vložených fotografií.
Tzn. nižšie hodnotenia a malý počet vložených fotografií – nižší EPHOTO LEVEL, vyššie hodnotenia a vyšší počet vložených fotografií – vyšší EPHOTO LEVEL.
Určitým ukazovateľom úrovne hodnotenia fotografie by mohla byť informácia, koľko užívateľov s akým EPHOTO LEVELom ohodnotilo fotografiu. Táto informácia by sa „spriemerovala“ a výsledkom by bolo číslo, ktoré by určovalo priemerný EPHOTO LEVEL užívateľov hodnotiacich tú ktorú fotografiu. Z tohto by bolo možné vyčítať, či fotografiu hodnotili užívatelia s prevažne nižším alebo vyšším EPHOTO LEVELom, tzn. aj určitú vážnosť hodnotenia.
Je to iba môj názor (možno na zlepšenie webu), ktorý môže ale nemusí byť po vôli ostatným užívateľom ephota.
Čo tak rozšíriť hodnotenia fotografií o ukazovateľ vážnosti hodnotenia?
Užívateľ pridáva fotografie na kritiku a ostatní užívatelia ephota hodnotia 1. technickú kvalitu, 2. kompozíciu a 3. impakt, presne tak ako sa to deje teraz. Na základe týchto hodnotení jednotlivých fotografií by sa podľa „určitého algoritmu“ vypočítaval tzv. EPHOTO LEVEL fotografa (teraz je to číslo ak sa nemýlim), ktorý by bol určený práve výškou hodnotení fotografií užívateľmi ephota a počtom vložených fotografií.
Tzn. nižšie hodnotenia a malý počet vložených fotografií – nižší EPHOTO LEVEL, vyššie hodnotenia a vyšší počet vložených fotografií – vyšší EPHOTO LEVEL.
Určitým ukazovateľom úrovne hodnotenia fotografie by mohla byť informácia, koľko užívateľov s akým EPHOTO LEVELom ohodnotilo fotografiu. Táto informácia by sa „spriemerovala“ a výsledkom by bolo číslo, ktoré by určovalo priemerný EPHOTO LEVEL užívateľov hodnotiacich tú ktorú fotografiu. Z tohto by bolo možné vyčítať, či fotografiu hodnotili užívatelia s prevažne nižším alebo vyšším EPHOTO LEVELom, tzn. aj určitú vážnosť hodnotenia.
Je to iba môj názor (možno na zlepšenie webu), ktorý môže ale nemusí byť po vôli ostatným užívateľom ephota.
Napad dobry, ale to by tu nemohli byt rodinkari... Ty si budu zas praskat sedmicky a budu mat aj vysoky level aj tu vysoku vaznost. Aspon pre tych co ich nepoznaju... A ti co ich nepoznaju, sa zas budu divit ze preco maju taky vysoky level ked ich fotky stoja o prd...chapes co myslim
prides mi taky zlahka..namysleny.. ak si normalny tak sa teraz neurazis..
Napad dobry, ale to by tu nemohli byt rodinkari... Ty si budu zas praskat sedmicky a budu mat aj vysoky level aj tu vysoku vaznost. Aspon pre tych co ich nepoznaju... A ti co ich nepoznaju, sa zas budu divit ze preco maju taky vysoky level ked ich fotky stoja o prd...chapes co myslim
chapem co mas na mysli, a bohuzial pre nas poctivych, ale myslim ze aj to by sa dalo osetrit co ja viem napr. kontrolou IP adresy z ktorej je uzivatel prihlaseny ale neviem... moznosti bude urcite viac, len treba navrhy
Ale nemôže predsa platiť pravidlo, že ako to bude fotografia na level 2, že nemôžeš dať 7 bodov. A okrem toho, tvoje myslienky mi pripadaju ako hodnotenie zamestnancov v istej spoločnosti, kde pracujem. Nech sa človek snaží ako chce, je príkaz, že nikto nesmie mať hodnotenie na 100%. Dosť (de)motivujuce, nemysliš. Podstatou hodnotenia by mala byť strategia ako autora neznechutiť a pritom mu jasne a zretelne napisať, kde urobil chybu. A ako to bolo aj x ktrat napisane, poznamky typu: „fajn“, „zaujalo“, „suprove“...atd nemaju žiadnu vypovedaciu hodnotu. Takže čo s tým?
Ale nemôže predsa platiť pravidlo, že ako to bude fotografia na level 2, že nemôžeš dať 7 bodov. A okrem toho, tvoje myslienky mi pripadaju ako hodnotenie zamestnancov v istej spoločnosti, kde pracujem. Nech sa človek snaží ako chce, je príkaz, že nikto nesmie mať hodnotenie na 100%. Dosť (de)motivujuce, nemysliš. Podstatou hodnotenia by mala byť strategia ako autora neznechutiť a pritom mu jasne a zretelne napisať, kde urobil chybu. A ako to bolo aj x ktrat napisane, poznamky typu: „fajn“, „zaujalo“, „suprove“...atd nemaju žiadnu vypovedaciu hodnotu. Takže čo s tým?
To bolo tak... Ked som prisiel na ephoto, zavolal som na tento server aj par mojich kamaratov. Zdal sa mi byt super a chceli sme vtedy zacat fotit tak sme hladali nejaky fajn server... Tak sme teda nakoniec zakotvili tu. Ked sme pridavali fotky, mali sme vsetko skoro len komentare o nicom, slabe, cvak, prepaly, atd... Ani ziadne hodnotenia a ked hej, tak len velmi nizke. Preto kamarati odisli a vykaslali sa na to... A tiez nikto nepisal co je zle ako by to bolo lepsie. Mne to praveze prislo takto spravne! Oni odisli, ja som tu ostal a snazil som sa zistit co je na tom zle. Pozeral som po ludoch co maju fotky dna, vtedy tu bol napriklad edu jeho makra a vtaky boli perfektne.. Preto som vtedy aj zacal fotit zvierata aj vtactvo. Ucil som sa, skusal, par ludi sa neskor zastavilo a napisalo ze super a aky som bol rad Tym chcem vlastne povedat ze treba tvrdo na ludi a ti co sa chcu fakt venovat foteniu, to dokazu a budu mat lepsie fotky. Nie som namysleny, ale dostal som ocenenie myslim za to aky pokrok som spravil, ja ho aj citim... A to len kvoli tomu, ze boli tu ludia na mna tvrdy a ja som sa musel ucit vsetko sam a naucit sa robit fotky tak aby sa ludom pacili... podobne som pisal raz aj mrcovi, moju cestu na ephote To je len moj nazor, ze ludia ktory sa chcu fakt zlepsovat, sa nedaju odradit nizkym hodnotenim... Preto malokedy davam tri sedmicky. Cloveka to "nakopne" a zacne premyslat a hladat nejakych svojich oblubencov na inych portaloch alebo teda aj tu...takze, podla mna vysoke hodnotenie len nachvilu potesi, ale nenauci ta fotit... fotit nauci nizke, a kometare typu nauc sa fotit, cvak atd... Aspon na mna to tak fungovalo...Pisal som to len tak na rychlo, takze sorry za chyby
Popis úrovne fotografov ;)
http://marcelkonecny.blogspot.com/2011/04/popis-urovni-fotografu.html
Ja sa momentalne citim tak na level 1,6
Toto konštatovanie platí len na fotografov, ktorý už niesu medzi živými.
A okrem toho, tvoje myslienky mi pripadaju ako hodnotenie zamestnancov v istej spoločnosti, kde pracujem. Nech sa človek snaží ako chce, je príkaz, že nikto nesmie mať hodnotenie na 100%. Dosť (de)motivujuce, nemysliš. Podstatou hodnotenia by mala byť strategia ako autora neznechutiť a pritom mu jasne a zretelne napisať, kde urobil chybu. A ako to bolo aj x ktrat napisane, poznamky typu: „fajn“, „zaujalo“, „suprove“...atd nemaju žiadnu vypovedaciu hodnotu. Takže čo s tým?
A okrem toho, tvoje myslienky mi pripadaju ako hodnotenie zamestnancov v istej spoločnosti, kde pracujem. Nech sa človek snaží ako chce, je príkaz, že nikto nesmie mať hodnotenie na 100%. Dosť (de)motivujuce, nemysliš. Podstatou hodnotenia by mala byť strategia ako autora neznechutiť a pritom mu jasne a zretelne napisať, kde urobil chybu. A ako to bolo aj x ktrat napisane, poznamky typu: „fajn“, „zaujalo“, „suprove“...atd nemaju žiadnu vypovedaciu hodnotu. Takže čo s tým?
Ked sme pridavali fotky, mali sme vsetko skoro len komentare o nicom, slabe, cvak, prepaly, atd... Ani ziadne hodnotenia
Tym chcem vlastne povedat ze treba tvrdo na ludi a ti co sa chcu fakt venovat foteniu, to dokazu a budu mat lepsie fotky. Nie som namysleny, ale dostal som ocenenie myslim za to aky pokrok som spravil, ja ho aj citim... A to len kvoli tomu, ze boli tu ludia na mna tvrdy a ja som sa musel ucit vsetko sam a naucit sa robit fotky tak aby sa ludom pacili... podobne som pisal raz aj mrcovi, moju cestu na ephote
To je len moj nazor, ze ludia ktory sa chcu fakt zlepsovat, sa nedaju odradit nizkym hodnotenim... Preto malokedy davam tri sedmicky. Cloveka to "nakopne" a zacne premyslat a hladat nejakych svojich oblubencov na inych portaloch alebo teda aj tu...takze, podla mna vysoke hodnotenie len nachvilu potesi, ale nenauci ta fotit... fotit nauci nizke, a kometare typu nauc sa fotit, cvak atd... Aspon na mna to tak fungovalo...Pisal som to len tak na rychlo, takze sorry za chyby
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa