Ono sa to opraví samé keď si sem napísal. Ani servis nemusíš riešiť, len daj foťák blízko PC.
hmmm. zaujímavé. raz sa mi to už stalo. už som mal skrutkovač v ruka ale ako vravíš opravilo sa to samo, tak som ho znova odložil. dlho sa tento problém neobjavil, až dnes. čo je zhruba pol roka od prvého incidentu.
hmmm. zaujímavé. raz sa mi to už stalo. už som mal skrutkovač v ruka ale ako vravíš opravilo sa to samo, tak som ho znova odložil. dlho sa tento problém neobjavil, až dnes. čo je zhruba pol roka od prvého incidentu.
neexperimentuj, je to príliš drahá hračka, do servisu to daj
Pár krát sa mi to už stalo. Raz ked som drzal zatvorenu clonu na objetive a zaroven som dal objektiv dole a potom som dal na telo druhy objektiv, tak vsetko funguvalo, len cas sa nedal nastavit. Druhy krat to tiez malo nieco s odpojenim objektivu pocas zapnuteho fotaku. Nesom si isty ci pomohlo len vypnutie a zapnutie fotaku, alebo aj baterku som vybral a vratil. Ale tvoj problem to asi nebude, taze asi nebude.
vieš prosím doporučiť nejakého dobrého servisáka (TT,BA,NR) nejakých som našiel, len netusím čo sú zač. dik
vlastne som vyskúšal len jeden - na Palackého ul. v BA, neďaleko PRO laika. Opravil, zaplatil som...takže či je dobrý, či tá cena zodpovedá práci to neviem posúdiť. Ale robí tam už strašne dlho, takže asi o foťákoch niečo vie
vlastne som vyskúšal len jeden - na Palackého ul. v BA, neďaleko PRO laika. Opravil, zaplatil som...takže či je dobrý, či tá cena zodpovedá práci to neviem posúdiť. Ale robí tam už strašne dlho, takže asi o foťákoch niečo vie
To že tam robí dlho ešte neznamená, že robí dobre. Po mojich skúsenostiach s ním si dovolím povedať, že je to diletant. Doporučujem každému , aby sa tejto opravovni vyhol.
problém s voličom času - canon 40d
vie prosím niekto poradiť? stalo sa mi že prestal fungovať časový volič. "šmíka na prázdno"
ďakujem
nejako mi nedochádza ! no nevadí. skúsím nejaký servis.
nejako mi nedochádza ! no nevadí. skúsím nejaký servis.
dik
dik
dik
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie