Fórum » Pokec

nakup přes EBAY :)D

Snowkill
2011-06-13 15:49:46+02
Ahoj, tak shánim nějaké to vybavení 2 x stativ 280 cm 2 držáky na blesky a deštniky a 2 deštniky ....... + nějake fitry ,chci se zeptat jak se to s dopravou ?jestly se plat clo a a poštovné atd.Nikdy jsem na Ebay nic nekupoval tak mam strach..... jestly to bude to co je na obrazku apodobně a jestly by jste mi mohli doporucit nějaký softbox na externí blesky bo je jich opravdu hodně a nvim jaky a který ( dky moc
0
0

hombreee
2011-06-13 15:56:39+02
príspevok od: Snowkill
Ahoj, tak shánim nějaké to vybavení 2 x stativ 280 cm 2 držáky na blesky a deštniky a 2 deštniky ....... + nějake fitry ,chci se zeptat jak se to s dopravou ?jestly se plat clo a a poštovné atd.Nikdy jsem na Ebay nic nekupoval tak mam strach..... jestly to bude to co je na obrazku apodobně a jestly by jste mi mohli doporucit nějaký softbox na externí blesky bo je jich opravdu hodně a nvim jaky a který ( dky moc
Ak nakupujes zo statu ktory nie je clenom EU (trebars hong-kong) tak od urcitej sumy platis clo a DPH. Od akej sumy to je si musis vygooglit.
0
0

PaPi
2011-06-13 16:01:00+02
ja osobne veci ktore nepotrebujem original nakupujem z mini-max.sk (s cenou, kvalitou a terminom dodania som fakt spokojny)... druhy den mi to pride a nemusim cakat 3 tyzdne
0
0

Snowkill
2011-06-13 16:06:17+02
príspevok od: hombreee
Ak nakupujes zo statu ktory nie je clenom EU (trebars hong-kong) tak od urcitej sumy platis clo a DPH. Od akej sumy to je si musis vygooglit.
no ebay.com to jsou amici né ?:
0
0

Crazy41
2011-06-13 16:11:51+02
v CR a SR sa neplati DPH do 22 eur, od 22-150 platis len dph a od 150 aj clo a DPH,ale to je ako kedy,niekedy su lenivy tak ti to pustia bez vsetkeho niekedy platis,ale rataj s tym ze ti to budu pocitat zo zakladu ceny+postovne (co je pekne svinske inak),a citaj hlavne feedback toho odktoreho kupujes, hlavne tie negativne a neutralne,urcite je tu vo fotoskole aj clanok k tomu a precitaj si aj kena : http://www.kenrockwell.com/tech/ebay/index.htm , je to dlhe ale oplati sa to precitat cele,mne to kus pomohlo,uz sa mi aj stalo ze vec nebola ako v popise,treba potom kontaktovat a opisat problem,postovne spet je ale hrozne drahe tak vacsinou dostanes vratenu polovicu ceny co ak je vec aspon trochu pouzitelna potesi,ale inak mam dobre skusenosti hlavne s uzivatelmi co maju tak 800 a viac hodnoteni,ty mnesi to nekedy z nevedomosti zle popisu aj ked maju 100%,ono je to vzdy risk preto kupuj iba veci co bud tu nekupis alebo je cenovy rozdiel fakt vyrazny,a k softboxom,take male prirucne robi dobre Lumiquest alebo velke Lastolite,ine by som asi ini nekupoval,mozno fomei este
0
0

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()