Dobrý. Takže mam jeden problem s pictur style. Mam fotoaparat canon 550D a ked si nahram pictur style tak je iba v režimich fotenia ale do režimu kamerovania mi ho nepridalo a konkretne tam som ho chcel. A ked dam režim kamery že ho dam osobytne tak tam nieje zaregistrovať profil nevie niekto poradiť?
najlepsi je neutralny. ale sak na to uz si hadam prisiel nie? ...jaaaaj ty chces asi mat take tie pekne cukrikove farby na fotkach... a hned aby to take liezlo z fotaku co?
najlepsi je neutralny. ale sak na to uz si hadam prisiel nie? ...jaaaaj ty chces asi mat take tie pekne cukrikove farby na fotkach... a hned aby to take liezlo z fotaku co?
tak vieš čo najmenej uprav tým lepšie . Neprišiel som ešte na to že neutralny je najlepši zatial ho mam 3 týždne a fotim iba víkend (ked som doma) takže ešte nebolo kedy asi či? ešte možeš dať nejake rady
tak vieš čo najmenej uprav tým lepšie . Neprišiel som ešte na to že neutralny je najlepši zatial ho mam 3 týždne a fotim iba víkend (ked som doma) takže ešte nebolo kedy asi či? ešte možeš dať nejake rady
http://www.fotoroman.cz/index.htm
a pekne studuj aby si tu potom nemusel temy s blbostami zakladat
problem s registraciou pictur style
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky