Rad by som sa popytal na fotografa s menom "Vít Mádr." Pozna niekto jeho tvorbu a hlavne pristup k fotografovaniu? Buduci pondelok ma v Brne workshop "Modeling" a rozmyslam, ze si spravim vylet. Prvorade mi ide hlavne o vyskusanie si fotenia v profi atelieri a druhorade o nabratie novych skusenosti a zrucnosti. A preto ci je tento clovek dostatocne fundovany na to, aby mohol byt lektorom. Uz davno sa hovori, kto umi ten umi a kto neumi ten uci. Tak trosku mam respekt pred workshopom. Predsa pomaly 100 eur viem i inde investovat pokial by to mali byt vyhodene peniaze.
Fotograf Vít Mádr
Pozna niekto jeho tvorbu a hlavne pristup k fotografovaniu? Buduci pondelok ma v Brne workshop "Modeling" a rozmyslam, ze si spravim vylet.
Prvorade mi ide hlavne o vyskusanie si fotenia v profi atelieri a druhorade o nabratie novych skusenosti a zrucnosti.
A preto ci je tento clovek dostatocne fundovany na to, aby mohol byt lektorom. Uz davno sa hovori, kto umi ten umi a kto neumi ten uci. Tak trosku mam respekt pred workshopom. Predsa pomaly 100 eur viem i inde investovat pokial by to mali byt vyhodene peniaze.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa