Fórum » Pokec

Tondach tu ozaj nepatrí !

photographer-jolly
photographer-jolly 2011-09-12 15:00:40+02
Ten Tondach tu ozaj nepatrí ! A zmazali aj kritické komentáre ku nevhodnému článku. FUJ!

duroslav
2011-09-12 15:35:40+02
príspevok od: Jozef Peniak
ked mi niekto napíše že som zlý redaktor lebo mám pracovat celé dni zadarmo celé ephoto.sk stojí za nič, a pod. v diskusii pod článok, tak je to asi poškodzovanie dobrého mena či nie? alebo je to pochvala ? jesus!!! asi by sme to mali fakt spoplatniť čím skôr, možno uvítate menej reklamy a zároveň sa prečistia diskusie, aj ked ktovie ako to Piano sme.sk diskusie asi neprečistilo.
Zrejme som tam príspevky na tvoju adresu prehliadol. Bohužial už si ich nemôžem spätne prečítať, keďže sú už zmazané. V tom prípade prepáč.
0
0

jan.zitniak
2011-09-12 15:36:51+02
ked mi niekto napíše že som zlý redaktor lebo mám pracovat celé dni zadarmo celé ephoto.sk stojí za nič, a pod. v diskusii pod článok, tak je to asi poškodzovanie dobrého mena či nie? alebo je to pochvala ? jesus!!! asi by sme to mali fakt spoplatniť čím skôr, možno uvítate menej reklamy a zároveň sa prečistia diskusie, aj ked ktovie ako to Piano sme.sk diskusie asi neprečistilo.
Ak by to bol rozumný poplatok a zvýšil by to počet kvalitných článkov na ephoto.sk tak ja som za. Aj tak kupujem časopis za 8,13€ mesačne, 2 - 3€ / mesačne za ephoto.sk by ma nezabilo.
0
0

hombreee
2011-09-12 15:37:08+02
Info: Vážení užívatelia k PR článkom nebude je možné pridávať komentáre. K takémuto kroku sme pristúpili po tom ako sa v diskusii pod článkom objavilo množstvo hanlivých a jedovatých príspevkov, ktoré poškodzujú dobré meno nielen portálu ephoto.sk, ale aj jeho sponzorov a podporovateľov. Ďakujeme za pochopenie!
Neviem ci to dobre meno neposkodzuju skor prave take "clanky" akym je ten o TONDACH. V komentaroch len ludia vyjadrili svoj nazor.
0
0

zeppelin
2011-09-12 15:37:10+02
Všetkým sťažovateľom ktorým ten PR článok tak hrozne "ublížil":
1. Článok je korektne označený ako PR článok a všetci ktorí ste na takéto záležitosti alergickí ste ho nemali čítať.
2. Je jasné prečo tu takýto článok, ktorý zjavne z fotografovaním nesúvisí, je, a to preto že tá firma sponzoruje fotografickú súťaž usporiadanú týmto portálom. Nie je to nič nenormálne že sponzor súťaže sa môže propagovať. Je to bežná protislužba.
3. Tento, myslím že sa zhodneme že kvalitný, fotoportál, ktorý je redigovaný hlavne profesionálmi (t.j. ľudmi ktorí to robia ako zamestnanie a nie ako dobrovoľnú aktivitu vo svojom voľnom čase), je vedený na vysokej úrovni s dennými prírastkom nových článkov, príspevkov a pod. - to sa nedá robiť zo vzduchu, ale len z peňazí. Peniaze sa v takýchto projektoch získavajú najmä členskými príspevkami alebo reklamou. EPHOTO je pre Nás všetkých zadarmo, takže zostáva reklama.

A na záver iba zopakujem Mrcovu myšlienku: Keď sa nudíte, choďte radšej fotiť...

PS: a ďakujem: donútili ste ma svojimi "uvahami" prisipeťdo fóra Dobré svetlo!
0
0

wayne
2011-09-12 15:37:36+02
Poriadna telenovela. Vasne obrovske ako vzdy, ale riesenie ziadne. Najma na strane uzivatelov, ktori ako som uz dnes pisal, maju priestor na vlastnu kvapku kvality, len ju nejak nevyuzivaju. Miesto toho nech redakcia zadarmo krmi ich hladne oci clankami, pod ktorymi mozu mudrovat a viest zabomysie vojny kvoli 5 pismenam na prednej casti fotoaparatu.
0
0

Fatty
2011-09-12 15:41:25+02
s novinkami z fototechniky ste stále pozadu oproti iným fotowebom... no hlavne že sú články o škridlách
sory, nič proti PR článkom ale z oboru a nie úplne od veci
0
0

Marcel Rebro
2011-09-12 15:41:34+02
príspevok od: wayne
Poriadna telenovela. Vasne obrovske ako vzdy, ale riesenie ziadne. Najma na strane uzivatelov, ktori ako som uz dnes pisal, maju priestor na vlastnu kvapku kvality, len ju nejak nevyuzivaju. Miesto toho nech redakcia zadarmo krmi ich hladne oci clankami, pod ktorymi mozu mudrovat a viest zabomysie vojny kvoli 5 pismenam na prednej casti fotoaparatu.
O-1
L-2
Y-3
M-4
P-5

na US sa mam akoze vyprdnut?
0
0

mirosz
2011-09-12 15:45:27+02
príspevok od: Marcel Rebro
každé ráno si čeknem túto páginu

http://www.forbes.com/wealth/billionaires

ak sa tam nenájdem je to neklamný znak že opäť si musím umyť zuby a ísť do fabriky nechať sa vykorisťovať ...
To je ten rozdiel medzi kapitalizmom a komunizmom. Teraz za skaredeho kapitalizmu, rano das vajca namakko, obleces oblek, sadnes do auta a musis sa ist dat vykoristovat. Za komunizmu si dal vajca do monterek, sadnes na bicykel alebo na eletricku a isiel si VLADNUT. Ale zas si nemal ani teoreticku sancu dostat sa na tu spominanu páginu
0
0

caretatra
2011-09-12 15:46:18+02
Ako by som to napísal - ak je kvalitný zvyšok portálu, tak nech sa tu sem-tam objaví aj takýto článok, veď to nie je nič hrozné...

A myslím, že zvyšok portálu je kvalitný dosť na to, aby som takéto články "pretrpel". Častokrát si napokon neprečítam ani tie, ktoré sa priamo venujú foteniu
0
0

wayne
2011-09-12 15:47:45+02
O-1
L-2
Y-3
M-4
P-5

na US sa mam akoze vyprdnut?
vlastne... mozes, aj tak je to japonska znacka
0
0

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2011-09-12 15:48:01+02
príspevok od: jan.zitniak
Ak by to bol rozumný poplatok a zvýšil by to počet kvalitných článkov na ephoto.sk tak ja som za. Aj tak kupujem časopis za 8,13€ mesačne, 2 - 3€ / mesačne za ephoto.sk by ma nezabilo.
tak to je výzva! nečakal som že niekto takto zareaguje
0
0

Radovan
2011-09-12 15:50:23+02
Mne ten clanok absolutne nevadi, kazda prevadzka nieco stoji a kedze tato stranka neuctuje ziadne popladky za clenstvo musi najst aj ine zdroje a ak by sa zaviedlo clenske tak dufam ze by sem neprispievali ludia odpadom a fotkami pre FB a P.K.E.C ci ako sa ta posledna stranka vola.
0
0

Marcel Rebro
2011-09-12 15:52:47+02
príspevok od: caretatra
Ako by som to napísal - ak je kvalitný zvyšok portálu, tak nech sa tu sem-tam objaví aj takýto článok, veď to nie je nič hrozné...

A myslím, že zvyšok portálu je kvalitný dosť na to, aby som takéto články "pretrpel". Častokrát si napokon neprečítam ani tie, ktoré sa priamo venujú foteniu
Ja tomu hovorím "Hovno-efekt".

Skús postaviť pred vchod do nejakej budovy sochu. Dielo majstra. A sleduj koľko ľudí sa ráno pristaví. Koľko bude o nej diskutovať pri káve.

Na druhý deň sa tam vyser. Čím väčšie hovno tým lepšie. A porovnaj počet reakcií s tými včerajšími.

Neviem v čom to je, ale ľudia sa radšej prplú v hovnách ako by sa venovali niečomu užitočnému (netrúfam si povedať, vznešenému) ....

PS : týmto samozrejme neprirovnávam strešnú kritinu z predmetného článku k extkrementom ...
0
0

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2011-09-12 15:54:40+02
príspevok od: duroslav
Zrejme som tam príspevky na tvoju adresu prehliadol. Bohužial už si ich nemôžem spätne prečítať, keďže sú už zmazané. V tom prípade prepáč.
pozri ak niekto kydá na ephoto a ja som zamestnanec ktorému na ephoto.sk záleží a ktoré ma z niečoho musí platiť, týka sa to aj mňa. A aj moje články ktoré sa užívateľom občas aj páčia sú zaplatené práve z PR článku, ktorý ti ide na nervy, no ja už neviem čo mám k tomu viac povedať. Ved je to všade na svete a v iných médiách normálne, napríklad časák si kúpiš za 8 Eur a máš v ňom 30% reklamy a všetci to beru že normálne. Na sme je pino + reklama a všetci to beru že normálne. Toto máš zadarmo, je tu 30% reklamy a sme najhorší na svete.
0
0

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2011-09-12 15:55:25+02
Ja tomu hovorím "Hovno-efekt".

Skús postaviť pred vchod do nejakej budovy sochu. Dielo majstra. A sleduj koľko ľudí sa ráno pristaví. Koľko bude o nej diskutovať pri káve.

Na druhý deň sa tam vyser. Čím väčšie hovno tým lepšie. A porovnaj počet reakcií s tými včerajšími.

Neviem v čom to je, ale ľudia sa radšej prplú v hovnách ako by sa venovali niečomu užitočnému (netrúfam si povedať, vznešenému) ....

PS : týmto samozrejme neprirovnávam strešnú kritinu z predmetného článku k extkrementom ...
jéžišmarjá!!!
0
0

seifi
2011-09-12 15:57:21+02
príspevok od: Rajo
Podla mna je lepsie pretrpiet raz za mesiac reklamu na Tondach, ako platit za pozivanie ephota, alebo zo dna na den zistit, ze ephoto kvoli financnym problemom zaniklo
ja naopak navrhujem, aby každý zaregistrovaný člen, a ten čo chce zostať členom, zaplatil ročný príspevok pre fungovanie portálu minimálne vo výške 10,-. Za jeden inzerát v bazári poplatok 1,-, a pod. Možno by sa ephoto stalo profesionálnejšie, foto dňa by bolo prestížnejšie, získané ceny by získali tiež viac na váhe, apod. Portál by nemusel potom v tak veľkej miere pristupovať k rýdzo reklamným aktivitám, poprípade tie by viac menej akosi súviseli s fotografiou (aj keď dnes súvisí všetko navzájom). Podmienkou by ale bolo, aby si vedenie nepovedalo, členov skásnime a reklame priestor pridajme.
0
0

hombreee
2011-09-12 15:59:43+02
príspevok od: wayne
Akoze ziadne riesenie. Riesenie je jednoduche, nerobit taketo clanky o firmach, vyrobkoch a aktivitach ktore s fotenim a fototechnikou nemaju ani len okrajovo nic spolocne. To radsej nech tento portal zanikne. Na fotoportali clanok o skridlach, to je jak z nejakej zlej komedie. Trosku hrdosti by nezaskodilo. Tot moj nazor
0
0

wayne
2011-09-12 16:07:06+02
príspevok od: hombreee
Akoze ziadne riesenie. Riesenie je jednoduche, nerobit taketo clanky o firmach, vyrobkoch a aktivitach ktore s fotenim a fototechnikou nemaju ani len okrajovo nic spolocne. To radsej nech tento portal zanikne. Na fotoportali clanok o skridlach, to je jak z nejakej zlej komedie. Trosku hrdosti by nezaskodilo. Tot moj nazor
Alebo si staci uvedomit, co je to PR clanok a na co sluzi. Firma Tondach musi byt spokojna, clanok ma celkom slusny pocet kliknuti. Ja ich preskakujem, no do fora som nazrel, vedel som, ze na tuto temu, bude stavnata debata
0
0

Neil
2011-09-12 16:10:29+02
tak to je výzva! nečakal som že niekto takto zareaguje
suhlasim..spoplatnit
0
0

duroslav
2011-09-12 16:10:34+02
pozri ak niekto kydá na ephoto a ja som zamestnanec ktorému na ephoto.sk záleží a ktoré ma z niečoho musí platiť, týka sa to aj mňa. A aj moje články ktoré sa užívateľom občas aj páčia sú zaplatené práve z PR článku, ktorý ti ide na nervy, no ja už neviem čo mám k tomu viac povedať. Ved je to všade na svete a v iných médiách normálne, napríklad časák si kúpiš za 8 Eur a máš v ňom 30% reklamy a všetci to beru že normálne. Na sme je pino + reklama a všetci to beru že normálne. Toto máš zadarmo, je tu 30% reklamy a sme najhorší na svete.
Myslím, že nikto neútočil na reklamu ako takú a ani na PR články, keďže väčšina návštevníkov si je vedomá toho, že sú to zdroje z ktorých je portál financovaný. Ja tiež beriem reklamu ako "nutné zlo" a viem ju akceptovať pokiaľ sa pohybuje v určitých hraniciach. Ale aspoň teda z mojeho pohľadu, uverejnením PR článku o škridlách bola táto hranica prekročená. Ja viem, nikto ma nenúti ten článok čítať, a ani som ho vlastne nečítal,... akurát som sa pozastavil nad tým, kam to ephoto speje, že uverejňuje články (hoci sponzorované) o stavebninách. Však si tým kazia dobré meno zavedeného fotoportálu....
...a vôbec k tomu nepotrebujú diskusiu pod článkom.

0
0

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()