Fórum » Pokec

Ako je to možne?

mojzis
2012-06-05 08:50:50+02
Zaujimalo by ma ako je to možne ,že fotografie ktore su naozaj velmi dobre nie su uverejnené ani medzi Top 24 hod. (niektore kandidat na fotografiu dňa).A opačne ,fotografie (niektore) ktore apsolutne nezaujali ,nielen moju pozornosť su zaradené medzi Top 24.Suvisi to z časom zverejnenia alebo menom autora.Tento jav sledujem už dlhy čas.Či? Ďakujem za dostačujúce
vysvetlenie a prajem pekný deň.

inkubbus
2012-06-05 09:07:51+02
súvisí to s tým že pre každého je pojem "naozaj dobrá fotografia" niečo iné.

Jurij88
2012-06-05 09:10:43+02
príspevok od: mojzis
Zaujimalo by ma ako je to možne ,že fotografie ktore su naozaj velmi dobre nie su uverejnené ani medzi Top 24 hod. (niektore kandidat na fotografiu dňa).A opačne ,fotografie (niektore) ktore apsolutne nezaujali ,nielen moju pozornosť su zaradené medzi Top 24.Suvisi to z časom zverejnenia alebo menom autora.Tento jav sledujem už dlhy čas.Či? Ďakujem za dostačujúce
vysvetlenie a prajem pekný deň.
Toto je subjektivny pohľad na vec. Ovplyvňuje to viac faktorov určite, napriklad aj zdielanie fotky na FB, "popularita a renomé" na ephoto, dalej som si všimol, že cez víkend (ludia majú viac času) sú tu pridávané omnoho lepšie a viac lepších fotiek ako cez pracovný týžden. Zaujať pozornosť museli, len je rozdiel či sa na foto dňa resp. do top 24 dostaneš s 10 alebo 50 like-ami. Nikdy systém subjektívneho hodnotenia fotiek nenastavíš dostatočne objektívne. Myslím, že redakcia sa o to snaží v dostatočnej miere. Mne osobne to je jedno, rad si pozriem peknú fotku, inšpirujem sa, niečo naučím. Slnko svieti dalej, aj ked sú tu fotky, ako hovoríš "ktoré absoludne nezaujali", aj ked sa s tým nie celkom stotožňujem.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()