Zajtra ráno o 4:27 hod. odchádzam vlakom z BA-Petržalka niečo skúsiť cvaknúť do Viedne. Uvidí sa, čo bude, lebo počasie hlásia až moc pekné, ale ráno by niečo na oblohe ešte mohlo byť.
Ak by sa chcel niekto pridať, tak 4:27 to odchádza
na to treba dlhé pripravovanie? toto nie je zájazd, bol som tam už včera, počasie nevyšlo, dnes som chcel ísť tiež, ale robota nepustila a podmienky sú rovnaké ako včera večer, takže zajtra pokus ráno a snáď do tretice.........
tak dnes som po niekoľkých nefotografických dňoch konečne natrafil vo Viedni na celkom slušné počasie na fotenie archi, nebolo to úplne super, oblaky nejaké boli, no nie vždy boli v pohybe ako by som chcel a trebalo na ne dlho čakať, nočná búrka urobila svoje, no dostal som na miesto až cca 7.30 a to sa to začalo už dosť značne trhať, ale svetlé chvíle prišli....
tak dnes som po niekoľkých nefotografických dňoch konečne natrafil vo Viedni na celkom slušné počasie na fotenie archi, nebolo to úplne super, oblaky nejaké boli, no nie vždy boli v pohybe ako by som chcel a trebalo na ne dlho čakať, nočná búrka urobila svoje, no dostal som na miesto až cca 7.30 a to sa to začalo už dosť značne trhať, ale svetlé chvíle prišli....
Tak jedna na ochutnávku, zatiaľ som prach úplne neretušoval, zrno som čiastočne potlačil.
film Ilford Delta 100 fotený ako EI 50, spracované v Ilford Perceptol 1+1, orange filter + hitech ND Pro Stop 10 stop, clona f8, expozičný čas 2min. 36s.
len pre zaujímavosť: meraná expozícia bodovo na tiene vo výklenkoch, pri f8 1/15s zóna V, plus 1EV na orange filter a umiestnenie tieňov do zóny III pri f8 1/30s s Hitech Pro Stop ND a orange filtrom 30s, po korekcii zlyhania reciprocity 2min. 36s
Tak jedna na ochutnávku, zatiaľ som prach úplne neretušoval, zrno som čiastočne potlačil.
film Ilford Delta 100 fotený ako EI 50, spracované v Ilford Perceptol 1+1, orange filter + hitech ND Pro Stop 10 stop, clona f8, expozičný čas 2min. 36s.
diky mrco, okolo tejto budovy som chodil asi 15 minút, kým som prišiel na túto podľa mňa vydarenú kompo, som už myslel, že nebudem fotiť a potom ma osvietil ten biely oblak hore na vrchu
Zajtra - photo in Wienna
Ak by sa chcel niekto pridať, tak 4:27 to odchádza
http://www.kunsthauswien.com/en/exhibitions/current
http://www.kunsthauswien.com/en/exhibitions/current
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa