Fórum » Novinky, rumors a zaujímavé odkazy

Americky olympisjky team 2012

Pospo
Pospo 2012-07-02 10:36:36+02
http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/picturegalleries/9270482/London-2012-Olympics-portraits-of-Team-USA-athletes.html

Tak okolo tychto fotiek, je posledne hodiny celkom rusno. Podla mna celkom logicky sa do nich pustili kdejake fotoservery (napr. http://fstoppers.com/these-photos-of-the-2012-united-states-olympic-team-have-hit-a-nerve-with-the-public), kde sa vedie nekonecna polemika ci to je hoax, blby vtip, alebo len sprasena robota. Pod mnohymi pritom svieti velmi preflaknute meno (hlavne z czech press foto) a to Joe Klamar.

Co vy na to?

viking81
2012-07-10 21:21:50+02
príspevok od: keko
Pocuj, tebe sa tie fotografie pacia? Myslis si, ze ked tu budes poukazovat na jeho doterajsiu skvelu karieru TAK TIE INKRIMINOVANE FOTOGRAFIE BUDU MENEJ NAHOVNO? To tu kazdemu chces naznacit? Ty nemas sudnost?
som rad ze nie som sam s podobnym nazorom...btw...ale ty tak isto nechapes zameru autora....nedoazes sa vymanit z ephotackych skatuliek a hlavne nechapes problematiku

istvic
ocenenie redakciou 2012-07-10 21:24:07+02
Pocuj, tebe sa tie fotografie pacia? Myslis si, ze ked tu budes poukazovat na jeho doterajsiu skvelu karieru TAK TIE INKRIMINOVANE FOTOGRAFIE BUDU MENEJ NAHOVNO? To tu kazdemu chces naznacit? Ty nemas sudnost?
ano,mne sa pacia pekny clovek ,co sa nenaucil pouzivat caps lock

istvic
ocenenie redakciou 2012-07-10 21:29:42+02
príspevok od: viking81
som rad ze nie som sam s podobnym nazorom...btw...ale ty tak isto nechapes zameru autora....nedoazes sa vymanit z ephotackych skatuliek a hlavne nechapes problematiku
aj si si pri tom cvrkol?_)

keko
2012-07-10 21:30:02+02
príspevok od: istvic
ano,mne sa pacia pekny clovek ,co sa nenaucil pouzivat caps lock
Tak si iny a nepatris sem. Velmi jednoduche.

istvic
ocenenie redakciou 2012-07-10 21:30:53+02
Tak si iny a nepatris sem. Velmi jednoduche.
vsak na tom aj pracujem.,.aby som sem nepatril..

viking81
2012-07-10 21:34:35+02
vsak na tom aj pracujem.,.aby som sem nepatril..
mmm.....takze dalsi pseudoumelec....takych je na slovensku vela....pocnuc jakubiskom a konciac neviem kym....ale je fajn ze chces byt iny....ale necakaj ze normalny smrtelnik tvoje "umelecke" diela oceni...lebo im jednoducho nebude chapat nech by sa snazil akokolvek....

istvic
ocenenie redakciou 2012-07-10 21:35:43+02
mmm.....takze dalsi pseudoumelec....takych je na slovensku vela....pocnuc jakubiskom a konciac neviem kym....ale je fajn ze chces byt iny....ale necakaj ze normalny smrtelnik tvoje "umelecke" diela oceni...lebo im jednoducho nebude chapat nech by sa snazil akokolvek....
vies, ze ma to celkom potesi?ale som rad, ze si si ma zaskatulkoval.

Marcel Rebro
2012-07-10 21:36:25+02
keko, istvic ... serte na to! oboch vas zial / nastastie poznam na zivo a posobite fakt normalnym dojmom (z ksichtu do ksichtu). takto ale mam pocit ako keby jeden chlapcek duhemu rozkopal babaovcivku na pieskovisku ...

istvic
ocenenie redakciou 2012-07-10 21:39:13+02
príspevok od: Marcel Rebro
keko, istvic ... serte na to! oboch vas zial / nastastie poznam na zivo a posobite fakt normalnym dojmom (z ksichtu do ksichtu). takto ale mam pocit ako keby jeden chlapcek duhemu rozkopal babaovcivku na pieskovisku ...
a v tom je krasa internetu..stretneme sa na zivo a dame si do..hrdla nejakeho panaka spolocne

viking81
2012-07-10 21:40:31+02
vies, ze ma to celkom potesi?ale som rad, ze si si ma zaskatulkoval.
tak isto ako si si ty zaskatulkoval onoho znameho fotografa ktory vsetko co odfoti, tak je uzasne...

Marcel Rebro
2012-07-10 21:40:41+02
a v tom je krasa internetu..stretneme sa na zivo a dame si do..hrdla nejakeho panaka spolocne
pijem spravidla len nealko, ale rad vas oboch pozvem ...

Marcel Rebro
2012-07-10 21:41:27+02
tak isto ako si si ty zaskatulkoval onoho znameho fotografa ktory vsetko co odfoti, tak je uzasne...
aj teba pozyvam. zastav sa u nas, nacengas sa ...

keko
2012-07-10 21:41:46+02
Ja som uz za toto raz vyfasoval v inom treade. Slavnemu slovakovi sa zablamovat, cely svet sa pozastavil nad vyznamnostou zmrvenej akcie, iba my, tu, budeme ze ved on je inak dobry a ze nemal asi optimalne podmienky atd. atd. Ale nik nechce nahlas povedat, ze je to nahovno.
ALe tak co, kazda blaz trva 3 dni a vsetci by po olympiade na to zabudli, len my, tu na Slovensku si budeme hovorit, ze to nebolo az take zle. JE to zle a velmi. Neexistuje ziadne ospravedlnenie, on to proste pustil z ruky, editot to pustil z ruky a nik sa nepozastavil, ze ide o fotografie jedneho z najvyznamnejsieho teamu sportovcov, ktori sa na tuto udalost tesia 4 roky. Proste smyk.
No dovidenia, mlada generacia, co nedokaze odlist dobre od toho velmi-velmi zleho. A nedokazat sa ponad to povzniest, lebo ide o slovaka

istvic
ocenenie redakciou 2012-07-10 21:44:25+02
diky za pozvanie Marcel..ja pridem rad

keko
2012-07-10 21:44:30+02
Ale dobre, vsak ziadna invektiva, inak si celkom dobre rozumieme, len proste nemoze jak kombajn na kazdeho soptit.

keko
2012-07-10 21:44:52+02
Ja nie som proti

istvic
ocenenie redakciou 2012-07-10 21:46:20+02
Ale dobre, vsak ziadna invektiva, inak si celkom dobre rozumieme, len proste nemoze jak kombajn na kazdeho soptit.
i takove dni jsou..vsak to poznas

Marcel Rebro

viking81
2012-07-10 21:52:30+02
aj teba pozyvam. zastav sa u nas, nacengas sa ...
zastavim sa rad....nacengat sa nenacengam...lebo som az tak sprosty ze nepijem ale kofolu lubit

seifi
2012-07-10 21:53:04+02
príspevok od: Karol Srnec
Moze byt x-dovodov, preco to bolo tak nafotene. Nic to nemeni na tom, ze sa to vacsine amterskych aj profesionalnych fotografov nepaci. A ich nazor nezmenia ziadne vysvetlovacky zamerov, ci nepriaznivych pomerov pri fotografovani. Nazor, ze to tak chceli neobstoji. Kazdy dobry fotograf ma v hlave urcite svoje riesenie situacie. Kombinacia zlych podmienok so snahou prezentovat sportovcov surovejsie, bez prikraslovania nevysla. I mistr tesar se utne. Joe nas uz o par tyzdnov moze presvedcit, ze fotografovat vie.

Aj v atelieri sa da fotit netradicne, tak ze je vidiet vybavenie a netreba pri tom nic specialneho a staci na to doslova par minut. www.ephoto.sk/galeria/obrazok/8881/
Klamár urobil chybu, že niečo vysvetľoval.

Strana 3 z 5

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()