Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

Pomale otváranie stránok

Goriot
Goriot 2020-04-26 05:57:37+02
Že je všadeprítomná reklama to chápem ... surfovanie po ephoto v mobile je kvôli neustálemu vyskakovaniu reklám a posúvaniu stránky skôr horor, ale na stolnom počítači to celkom ujde, ale tá rýchlosť patrí do doby kamennej. Je nedeľa ráno 5:50 hod. a stránka s poštou sa mi otvorila presne za 91 sekúnd. Prečo je tomu tak ?

seifi
2024-07-07 15:54:44+02
príspevok od: Paladin25
Nie je to internetom. Problém má stránka.
tak tak; čakal som, že odpovie Admin ; hádam pomôže, keď si tvoju odpoveď prečíta čo ideme robiť s tým ephoto ?
alebo sú pre nápravu potrebné veľké investície ? ktoré neprinesú väčší zisk ... tak načo investovať
naše (moje) nariekanie nevedie k náprave ... žiaľ
0
0

gytheio
2024-07-07 16:13:48+02
príspevok od: seifi
tak tak; čakal som, že odpovie Admin ; hádam pomôže, keď si tvoju odpoveď prečíta čo ideme robiť s tým ephoto ?
alebo sú pre nápravu potrebné veľké investície ? ktoré neprinesú väčší zisk ... tak načo investovať
Uz sa nad tym treba iba smiat, pred casom ked ste sa na to tu stazovali to mne nerobilo, teraz uz asi 2 mesiace to robi aj mne. Prestalo ma to bavit, ked sem chcem pridat fotografiu musim vymazat nejaku z mojho portfolia, taku absurditu inde nemaju..

Inac nenajde sa tu niekto kto vie programovat krokove motory v programe Arduino? Alebo sa v tej problematike vie orientovat?
0
0

landov
2024-07-07 16:15:33+02
Bohužiaľ, tento portál už len chátra. A nie je to (len) vinou užívateľov. Pamätníci asi vedia o čom hovorím. To, že to občas iskrí na nejakej téme, je len excesmi jedného individiua. R. I. P.
0
1

gytheio
2024-07-07 16:37:37+02
vzdy je to iba otazka casu ked to tu nejaky šmejd zase nastartuje
0
0
editovaný

Paladin25
2024-07-07 21:04:10+02
Seifi my s tým žiaľ nič nespravíme. Je to tu v exoduse a vlastne sa divím že to ešte ide.

Fotografie pridáva malo užívateľov, kvalitných je ako šafranu a ani fotka dňa už nie je zárukou dobrého snímku.

Stránka viac nejde ako ide.

A čerešničkou je už len miestny troll ktorého by inde netolerovali, ale to len podčiarkuje neprítomnosť admina.

Myslím že jednoho dňa sa zobudíme dáme načítať ephoto a stránka sa nezobrazí...

0
0

Rofo
2024-07-07 22:16:17+02
Mnohé foto portály budú chátrať, lebo boli založené v dobe digitálneho fotografického boomu. Mimochodom dnes Ephoto vyzerá oproti svojmu mladšiemu bohatšiemu bratovi Fotoma ako nechcené decko. Ten druhý portál má snáď po technickej a obsahovej stránke všetko čo Ephoto chýba. Ale všimnite si komentáre pod článkami. 3 komentáre je maximum, ale väčšinou nič. Žiadne diskusie medzi uživateľmi. Tá istá fotka ak sa nachádza na obidvoch portáloch v galérii, tu má stovky videní a tam má sotva desiatky videní.
0
2

tyto
2024-07-08 21:21:36+02
Na fotome sa mi nepaci, ze tam kazdy prihlaseny uzivatel moze pridat 5fotiek denne. Staci ze tam prida par ludi nic nehovoriace mobilovky a ked k tomu priratam ze vacsina ludi si pozrie len odporucane fotky tak aj co trocha lepsi zaber sa behom chvile moze stratit v kope odpadu...

tu som si aj platil ten zaklad, ale jediny rozdiel bol iba v tom ze mozem pridat fotku kazdy den a teraz
len jednu za tri dni....hmmm dost malo. A vobec...preco platit ked sa tu tomu aj tak nikto nevenuje.
0
0

Linuxak
2024-07-09 12:34:50+02
príspevok od: tyto
Na fotome sa mi nepaci, ze tam kazdy prihlaseny uzivatel moze pridat 5fotiek denne. Staci ze tam prida par ludi nic nehovoriace mobilovky a ked k tomu priratam ze vacsina ludi si pozrie len odporucane fotky tak aj co trocha lepsi zaber sa behom chvile moze stratit v kope odpadu...

tu som si aj platil ten zaklad, ale jediny rozdiel bol iba v tom ze mozem pridat fotku kazdy den a teraz
len jednu za tri dni....hmmm dost malo. A vobec...preco platit ked sa tu tomu aj tak nikto nevenuje.
Ono aj to hodnotenie fotiek je kapitola sama o sebe. Stačí aby si pár ľuďom pochválil fotku, dal im palec hore a oni z vďačnosti alebo zo solidarity urobia to isté a vlastne takto ti stúpa hodnotenie fotky. Celkovo ale upadá komunikácia aj na iných portáloch (aj na nefoto), čo je určite na škodu.
0
0

seifi
2024-08-03 08:55:33+02
Technická otázka na admina - prečo trvá odosielanie komentu pod fotograiou dlhšie ako 30 sek ? Aj by som písal názory, o to vám ide, kvôli tomu sa zrušilo bodovanie, aby sme písali. No a vy dáte takúto technickú prekážku do cesty. Pouvažujte o návrate k bodovaniu, možno bude klikov viac.
0
0

jozef84
2024-08-03 09:56:10+02
Technická otázka na admina - prečo trvá odosielanie komentu pod fotograiou dlhšie ako 30 sek ? Aj by som písal názory, o to vám ide, kvôli tomu sa zrušilo bodovanie, aby sme písali. No a vy dáte takúto technickú prekážku do cesty. Pouvažujte o návrate k bodovaniu, možno bude klikov viac.
Neposielal si koment faxom?
0
1

seifi
2024-08-03 10:00:25+02
príspevok od: jozef84
Neposielal si koment faxom?
Aj v prvom aj v tomto prípade. V prvom že to šlo tak dlho a teraz aby to došlo, bo nečítajú, zdá sa.
0
1

Rofo
2024-08-20 13:55:09+02
Aj v prvom aj v tomto prípade. V prvom že to šlo tak dlho a teraz aby to došlo, bo nečítajú, zdá sa.
Ale čítajú... Som si chcel pozreť čo nové v tom fóre o kritike fotiek a zmizlo. Je vymazané. Takže keď si nekto dáva robotu s mazaním fóra, číta aj toto. Mám niekedy pocit že my čo prispievame to vlastne redakcii svojím spôsobom komplikujeme.
0
0

jozef84
2024-08-20 16:10:04+02
príspevok od: Rofo
Ale čítajú... Som si chcel pozreť čo nové v tom fóre o kritike fotiek a zmizlo. Je vymazané. Takže keď si nekto dáva robotu s mazaním fóra, číta aj toto. Mám niekedy pocit že my čo prispievame to vlastne redakcii svojím spôsobom komplikujeme.
Zasa Gypso zaúradoval v dvoch debatách... A u debaty o panorámach ma to mrzí, lebo K1000 mal zaujímavé nápady a človek sa niečo mohol poučiť.
0
2

gytheio
2024-08-20 16:18:49+02
príspevok od: jozef84
Zasa Gypso zaúradoval v dvoch debatách... A u debaty o panorámach ma to mrzí, lebo K1000 mal zaujímavé nápady a človek sa niečo mohol poučiť.
v prvej zauradoval johnnewton a v druhej paladin a ten co zvladol Vistu .. v tejto debate are you on duty?
tebe nepomoze ziadna debata, tie tvoje posledne machulky bez detailov
0
0

Linuxak
2024-08-20 16:48:22+02
príspevok od: gytheio
v prvej zauradoval johnnewton a v druhej paladin a ten co zvladol Vistu .. v tejto debate are you on duty?
Sliepky plaší v kuríne, koníkom vypaľuje oči bleskom, ty si iný talent ty machuľa
0
1

gytheio
2024-08-20 17:01:23+02
príspevok od: Linuxak
Sliepky plaší v kuríne, koníkom vypaľuje oči bleskom, ty si iný talent ty machuľa
ty si sa zase predviedol, konikom vypalujem oci bleskom??? liekmi oslahany mlyn plasim sliepky v kurine??
inac omluvam sa, sorry, mne to doslo az neskor, ze nevies co je to dron.. u cloveka ktory sa chvali, ze zvladol Vistu.. normalna vec, ze nevie co je to dron, fakt SORRY
0
0

gytheio
2024-08-20 17:10:00+02
príspevok od: Linuxak
ADMIN JE MOJ BRATRANEC??? lebo nie je po tvojom? tu sa viacej ludi divi, preco vam to ten admin trpi
0
0

Paladin25
2024-08-20 17:49:07+02
príspevok od: gytheio
Pani a dámy tomuto sa povie dokonale skreslenie reality.

Vôbec mu nedochádza že spoločným menovateľom je ON.

Vždy je problém ten druhý že Paľko?

Takže dcéru nestretavas lebo ma zlu matku. Nemyslím si Paľko. Skôr by bolo vhodné sa pozrieť do zrkadla a pripustiť si trošku reality...
0
1

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()