Poznam stranky a mam aj knihy, kde su znazornene pozy dievcat pri fotografovani, ale neviem najst nejaku stranku kde by boli znazornene pozy dvoch ludi. Nemam s tym skusenost a myslim ze mi to zo zaciatku bude robit troska problem "ich nastelovat" tak by som rad nejaku pomocku. Vopred dakujem za nejake linky...
tie vase namyslene komenty stale dokola, clovek aby sa tu bal zalozit nejaku diskusiu, lebo na ephote si viacero ludi mysli ze sa narodili uz majstarami fotografie a zabudli na svoje zaciatky. . . Cele sa mi to tu cim dalej tym viac znechucuje.
Adin prosim zmaz tuto diskusiu a dakujem za dva inteligentne komentare k teme...
kazdy je tu majster SVETLA nic si z nich nerob.. skus mozno aj na uloz.to pohladat nejake knihy, odporucam ti stiahnut odtial toto "636-Photography,-Photoshop-and-Lightroom-eBooks" je to sada niekolkych knih zameranych na a pozovanie. aj samostatne ale aj parove
kazdy je tu majster SVETLA nic si z nich nerob.. skus mozno aj na uloz.to pohladat nejake knihy, odporucam ti stiahnut odtial toto "636-Photography,-Photoshop-and-Lightroom-eBooks" je to sada niekolkych knih zameranych na a pozovanie. aj samostatne ale aj parove
no fakt mi neda ked toto citam ale ako cumim tak cumim tak ti tu teda moc ludi nepomohlo.....ale ze sa vobec divim sak sme na Slovensku......isto ze je toho na nete dost ale pokial nemas 9 hodin na to aby si to googlil ja si stale hovorim ze nezaskodi sa slusne opytat....ale to sa tu kazdy zasmeje ze naco sa pytas taku kktinu sak taketo veci vies od narodenia ne? ak ovladas english tak sa nauc pisat do for na photo.net , tam dostanes vzdy rozumnejsie odpovede
no fakt mi neda ked toto citam ale ako cumim tak cumim tak ti tu teda moc ludi nepomohlo.....ale ze sa vobec divim sak sme na Slovensku......isto ze je toho na nete dost ale pokial nemas 9 hodin na to aby si to googlil ja si stale hovorim ze nezaskodi sa slusne opytat....ale to sa tu kazdy zasmeje ze naco sa pytas taku kktinu sak taketo veci vies od narodenia ne? ak ovladas english tak sa nauc pisat do for na photo.net , tam dostanes vzdy rozumnejsie odpovede
To je uplne inak. Mne tie otazky dosli hodne dvojzmyselne. Tak sa zabavam. Priznavam, som chlipnik a zvrhlik. To, ze nik neodpovedal k veci je uplne ina vec a nema to s tym nic spolocne. Jednoducho sa nenasiel nik, co sa tomu venuje, alebo dokaze poradit. Ty vies poradit? Ja sa priznam, ze som raz fotil byka na krave, inak skusenosti s fotenim parov nemam,
tak jako nenarazal som vyhradne iba na teba ale aj na inych jedincov, sak jako v pohode srandu treba len niekedy je dobre aby to bolo aj na mieste. Sam poradit neviem ale aspon nereagujem , az nato ze tento raz mi nedalo ale to sa jedna o inu vec + uz naky cas tu citam ze sa ludia stazuju ze kazdy riesi na fore iba vybavenie a nikto sa nepyta na techniky fotenia atd.. No a ked sa po 100 rokoch nekto opyta na tu techniku tak ho vsetci zotru...hmm... tak naco sa hrame ze
Fotografovanie páriku
Vopred dakujem za nejake linky...
Čo sa ti zdá smiešne ? Že poprosil o radu ? Jediné čo je tu smiešne si ty a spol ktorý zosmiešňuje ľudí takýmto primitívnym spôsobom
Cele sa mi to tu cim dalej tym viac znechucuje.
Adin prosim zmaz tuto diskusiu a dakujem za dva inteligentne komentare k teme...
ak ovladas english tak sa nauc pisat do for na photo.net , tam dostanes vzdy rozumnejsie odpovede
ak ovladas english tak sa nauc pisat do for na photo.net , tam dostanes vzdy rozumnejsie odpovede
To, ze nik neodpovedal k veci je uplne ina vec a nema to s tym nic spolocne. Jednoducho sa nenasiel nik, co sa tomu venuje, alebo dokaze poradit. Ty vies poradit? Ja sa priznam, ze som raz fotil byka na krave, inak skusenosti s fotenim parov nemam,
+ uz naky cas tu citam ze sa ludia stazuju ze kazdy riesi na fore iba vybavenie a nikto sa nepyta na techniky fotenia atd.. No a ked sa po 100 rokoch nekto opyta na tu techniku tak ho vsetci zotru...hmm... tak naco sa hrame ze
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa