Stačí objektiv Canon 50mm 1.8 // a blesk Youngnuo460// ? na fotenie birmovky?bojím sa toho či môj blesk nie je dost slabý na fotenie tejto udalosti,kedze s fotenim birmovky v kostole este nemam ziadne skusenosti,,a chcela by som vediet vas nazor,,.. prajem vam vsetkym pekny den a dobre svetlo pri fotení..
V kostole by som s bleskom nefotil - stráca sa svetelná atmosféra, Radšej svetelnejšie sklo a rozsah čokoľvek od 18-50mm dlhšie ohnisko sa v tej birmovkovej tlačenici asi nebude dať použit.
Vdaka za vase nazory.. dost mi to pomohlo,,dakujem este raz.,,
skus nabehnut do toho kostola este pred birmovkou, ked tam nebude milion ludi, skus si tu 50ku a uvidis ci bude moc dlha alebo nie...pripadne oslov veduceho ci si mozes skusit raz blesknut bleskom...uvidis ci uvidis
V kostole by som s bleskom nefotil - stráca sa svetelná atmosféra, Radšej svetelnejšie sklo a rozsah čokoľvek od 18-50mm dlhšie ohnisko sa v tej birmovkovej tlačenici asi nebude dať použit.
aby nakoniec bez blesku aspon nejaka atmosfera zostala.
Fotenie birmovky
http://www.vivo.sk/photoboard/album/13861
(toto síce nieje z birmovky, no tá sa nebude konať v takej veľkej tme ako koncert, takže svetla tam bude možno 10x viac ... )
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa