To až tak vidno!!!!!!!!!!!!!! kua musím sa odskratovať pitchi tu
Posledne varovanie. Buz zacnes vyuzivat forum tak ako sa ma. Spravat sa slusne. Obcasny humor nie je na skodu, ale nie stupidny. Inak skutocne pristupim k zruseniu tvojho uctu.
Posledne varovanie. Buz zacnes vyuzivat forum tak ako sa ma. Spravat sa slusne. Obcasny humor nie je na skodu, ale nie stupidny. Inak skutocne pristupim k zruseniu tvojho uctu.
su ludia, ktori sa stanu stredobodom pozornosti svojimi fotkami, clankami, rozumnymi prispevkami vo fore, no a potom su ludia ako cumel30
som zvedavy, kolko mu to posledne varovanie vydrzi
Citujem teba "a čo z toho ma akože vzísť?" tak sa som ti to len upresnil, aby si bol v obraze.
to ako myslíš keď odfotíš s Canon EOS 1D Mark IV + "super" objektívom a potom chceš tlačiť na "super" tlačiarni?
Ale v tomto prípade by bolo dobre zavesiť fotku ale opýtať sa čo môžeš urobiť navyše aby si dostal lepší výsledok, lebo nie si s ňou na 100% spokojný ... Ale podľa diskusie asi myslíš čí netreba dodatočné utesniť ... ale odpoveď je ... RC modelári majú takú hmotu, do ktorej ponoríš elektrosúčiastky a tak výtvory plastickú škrupinu okolo elektroniky aby bola vodotesná ... skús celu zostavu ponoriť ... určíte pomôže ale aj skutočné celu ... inak to pri tebe nebude dávať zmysel
Chcel som tu zavesiť fotku, ale povoľujú len pól megáča a to ma vytáča!!!!!!!!!Nemám Marka štvorku ani super objektív, mám len obyčajné veci smrteľníka, ale to už sa ťa netýka!!!!!!!
Chlapce, vysad lieky, alebo nasad spat. Neviem, co je pre teba lepsie. Ale pre nas by bolo fajn keby si uz nezakladal stupidne temy a neodsuval tak skutocne zaujimave prispevky dozadu. Kazdy si tu obcas urobi srandu, ale ty si extrakt trapnej stupidity.
Ale aj taký magori ako ja sa chcú zapájať do diskusie a bol by to rasizmus, keby ste ma odstavili na druhú koľaj, veď aj ja mám právo na plnohodnotný forumovský život!!!!!!
Ale aj taký magori ako ja sa chcú zapájať do diskusie a bol by to rasizmus, keby ste ma odstavili na druhú koľaj, veď aj ja mám právo na plnohodnotný forumovský život!!!!!!
pokial viem keby ti tu zakazali spamovat ... nic by sa nestalo ... jedna sa o sukromny portal ... a spam je dovod odsunutia na druhu kolaj ...
ale teraz k tvojej teme ... ci ti zatecie do blesku, tela, objektivu je sice to najdvolezitejsie ... ale to posledne co si podla mna vsimnes... urcite by som sa snazil fotit aspon zpod daznika ... kedze pri dazdi budes mat sosovku ako zrkadlo v kupelni ked si das teply hodinovy kupel ... prinajlepsom zarosenu ale na 100% mokru so stekancami ... a neodfotis nic .... nehovorial ako ti tvoja elektronika podakuje doma ... a skutocne mozes mat aj Mark IV ...
Fotenie dažďa s bleskom
som zvedavy, kolko mu to posledne varovanie vydrzi
Ale v tomto prípade by bolo dobre zavesiť fotku ale opýtať sa čo môžeš urobiť navyše aby si dostal lepší výsledok, lebo nie si s ňou na 100% spokojný ...
Ale podľa diskusie asi myslíš čí netreba dodatočné utesniť ... ale odpoveď je ... RC modelári majú takú hmotu, do ktorej ponoríš elektrosúčiastky a tak výtvory plastickú škrupinu okolo elektroniky aby bola vodotesná ... skús celu zostavu ponoriť ... určíte pomôže ale aj skutočné celu ... inak to pri tebe nebude dávať zmysel
ale teraz k tvojej teme ... ci ti zatecie do blesku, tela, objektivu je sice to najdvolezitejsie ... ale to posledne co si podla mna vsimnes... urcite by som sa snazil fotit aspon zpod daznika ... kedze pri dazdi budes mat sosovku ako zrkadlo v kupelni ked si das teply hodinovy kupel ... prinajlepsom zarosenu ale na 100% mokru so stekancami ... a neodfotis nic .... nehovorial ako ti tvoja elektronika podakuje doma ... a skutocne mozes mat aj Mark IV ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa