Viete mi prosim poradit ako vyfotit vodu v horskom potoku aby bola ako zamatovy zavoj?Nastavujem dlhu uzavierku, vyssia clona, najnizsie iso fotoaparat je na stative a stale mam fotky presvetlene, fotim na manual. Skusam a skusam a nedari sa. Dakujem
Viete mi prosim poradit ako vyfotit vodu v horskom potoku aby bola ako zamatovy zavoj?Nastavujem dlhu uzavierku, vyssia clona, najnizsie iso fotoaparat je na stative a stale mam fotky presvetlene, fotim na manual. Skusam a skusam a nedari sa. Dakujem
Ak potrebuješ odfotiť vodu aby bola zachytená ako zamatový závoj, potrebuješ na to ND filter 0,8, alebo 0,4. Fotoaparát treba nastaviť na prioritu času, a nastaviť na 2, alebo 3 sekundy. Viac zistíš na mieste, kde budeš fotiť, ak budú zábery aj vtedy prepálené, tak budeš musieť aj pricloniť. A ISO nastaviť na 100. Ale automatiku musíš mať vypnutú.
chod na miesto pred sumrakom, nie cez den a nebudes potrebovat ani ND filter
Voda v pohybe
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie