Fórum » Ako fotografovať?

Voda v pohybe

ondrisek
2013-04-28 13:33:36+02
Viete mi prosim poradit ako vyfotit vodu v horskom potoku aby bola ako zamatovy zavoj?Nastavujem dlhu uzavierku, vyssia clona, najnizsie iso fotoaparat je na stative a stale mam fotky presvetlene, fotim na manual. Skusam a skusam a nedari sa. Dakujem

Jurij88
2013-04-28 13:37:11+02
príspevok od: ondrisek
Viete mi prosim poradit ako vyfotit vodu v horskom potoku aby bola ako zamatovy zavoj?Nastavujem dlhu uzavierku, vyssia clona, najnizsie iso fotoaparat je na stative a stale mam fotky presvetlene, fotim na manual. Skusam a skusam a nedari sa. Dakujem
ND filter

lgsvgh
2013-04-28 13:47:47+02
Ak potrebuješ odfotiť vodu aby bola zachytená ako zamatový závoj, potrebuješ na to ND filter 0,8, alebo 0,4. Fotoaparát treba nastaviť na prioritu času, a nastaviť na 2, alebo 3 sekundy. Viac zistíš na mieste, kde budeš fotiť, ak budú zábery aj vtedy prepálené, tak budeš musieť aj pricloniť. A ISO nastaviť na 100. Ale automatiku musíš mať vypnutú.

blahoslav J B Art
2013-04-28 13:58:38+02
chod na miesto pred sumrakom, nie cez den a nebudes potrebovat ani ND filter

slacho
2013-04-28 16:40:42+02
ND ja som kúpil no name filter za pár $ variabilný ND 2-400 a spokojnost netreba ti profi filtre stačí lacný ale každopádne zo skla

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()