ťažko sa mi vysvetluje čo mam na mysli odkladáte telo s obejtívom do pudzra alebo dáte kryt na telo aj na objektív a tak ho do toho puzdra odložíte? pretože mam kupene puzdro také, aby sa mi tak telo s objektivom vošlo, a nikdy ich nedávam samostatne... viem že píšem nezrozumitelne, ale snáď ma niekto pochopí
Ak máš telo a jeden objektív, najlepšie je to neskladať. Ak máš telo a 8 - 12 objektívov, ktoré často meníš, lepšie je asi skladať (ja to robím tak). A existujú objektívy, ktoré do žiadneho púzdra nevojdú. Tam je to už nutnosť Neviem, či som to vysvetlil dostatočne jasne
ťažko sa mi vysvetluje čo mam na mysli odkladáte telo s obejtívom do pudzra alebo dáte kryt na telo aj na objektív a tak ho do toho puzdra odložíte? pretože mam kupene puzdro také, aby sa mi tak telo s objektivom vošlo, a nikdy ich nedávam samostatne... viem že píšem nezrozumitelne, ale snáď ma niekto pochopí
davaj do fototasky zlozene. inak nebudes mat fotak v pohotovosti a mozes prepasnut fotky zivota, kym das objektiv na fotak...
zariaď sa podľa toho, čo ti vyhovuje - mám 4 objektívy a nikdy neodkladám do brašny telo bez objektívu; na tele nechávam objektív, ktorý je pre danú situáciu fotenia / motív najvhodnejší - ohniskovou vzdialenosťou a svetlosťou;
Ako už bolo napísané ak máš len 1 objektív, určite ho neskladaj, načo by si to robil? Kryt na objektív je dobré dávať, ale keď fotím, strčím foťák na chvíľu do puzdra (pištolového) aj bez neho, na objektíve je slnečná clona ktorá ho trochu ochráni.
Odkladanie foťáka do puzdra
odkladáte telo s obejtívom do pudzra alebo dáte kryt na telo aj na objektív a tak ho do toho puzdra odložíte? pretože mam kupene puzdro také, aby sa mi tak telo s objektivom vošlo, a nikdy ich nedávam samostatne...
viem že píšem nezrozumitelne, ale snáď ma niekto pochopí
odkladáte telo s obejtívom do pudzra alebo dáte kryt na telo aj na objektív a tak ho do toho puzdra odložíte? pretože mam kupene puzdro také, aby sa mi tak telo s objektivom vošlo, a nikdy ich nedávam samostatne...
viem že píšem nezrozumitelne, ale snáď ma niekto pochopí
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa