Rád sledujem na YT rôzne návody a tutorials či už použitá technika alebo kreatívne nápady. Dnes som objavil tohoto pána : https://youtube.com/@wolfamri?feature=shared Ak máte podobne tipy sem s nimi, určite niekoho inšpirujete.
Ktorý z týchto programov by ste nainštalovali do Windows tabletu s klávesnicou ? 4 GB, Intel Atom x5-Z8550 1.44 GHz, 64 GB Ďakujem. Btw phocus hasselblad mrzol. Capture One Luminar Neo ON1 photo raw Darktable
Nainštaloval som do tabletu Darktable aj Gimp. Gimp má veľké plus, je v Slovenčine. Čo sa týka užívateľskej prívetivosti, to ešte musím zistiť. U Gimpu sa ovládacie funkcie otvárajú v oknách, čo mi príde do istej miery prehľadnejšie.
Tu mám pre porovnanie. Tá letná fotka fotená pred úpravou a terajšia po vystavení objektívu 30 hodín UV žiarivka. Sklo vyzerá stále do žlta. PORST MC AUTO 55/1.2 Poradie fotiek si stránka určuje sama pri uploade
Horské slnko by nebolo lepšie? Inak na fórach som čítal, že žltkasté sfarbenie u thóriových objektívov je vítané, lebo dáva jantárové sfarbenie fotiek.
Horské slnko by nebolo lepšie? Inak na fórach som čítal, že žltkasté sfarbenie u thóriových objektívov je vítané, lebo dáva jantárové sfarbenie fotiek.
Vskutku to má svoje čaro ale fotograf nemá kontrolu nad vyváženim bielej 🥺
Ďalšia vec. Mám niekoľko M42 objektívov, presvietil som ich a toľko prachu som ešte nevidel, každý jeden. Kto vie, či sa pánu Matuňakovi bude chcieť do toho.
Tutorials - Tipy - Návody
Dnes som objavil tohoto pána : https://youtube.com/@wolfamri?feature=shared
Ak máte podobne tipy sem s nimi, určite niekoho inšpirujete.
4 GB, Intel Atom x5-Z8550 1.44 GHz, 64 GB
Ďakujem. Btw phocus hasselblad mrzol.
Capture One
Luminar Neo
ON1 photo raw
Darktable
Gimp má veľké plus, je v Slovenčine.
Čo sa týka užívateľskej prívetivosti, to ešte musím zistiť. U Gimpu sa ovládacie funkcie otvárajú v oknách, čo mi príde do istej miery prehľadnejšie.
Poradie fotiek si stránka určuje sama pri uploade
Ďalšia vec. Mám niekoľko M42 objektívov, presvietil som ich a toľko prachu som ešte nevidel, každý jeden. Kto vie, či sa pánu Matuňakovi bude chcieť do toho.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom