Fórum » Ako fotografovať?

Fotogenicke mieste v okoli Bratislavy?

hejirah
hejirah 2011-02-04 09:27:36+01
Nazdar nedavno som sa prestahoval do Blavy a vobec to tu nepoznam a kcel by som porobit neake zaujimave foto, neviete mi odporucit neake fotogenicke miesta v prirode? Architektura a clovekom vytvorene objekty ma prakticky vobec nelakaju a taktiez by som si rad spravil aj neaku fajn prechadzku. Diky za tipy!!!

stefansk
2011-02-04 15:05:13+01
príspevok od: Marcel Rebro
zadavatel dotazu pise \"Architektura a clovekom vytvorene objekty ma prakticky vobec nelakaju\". takze rusne, bunkre a veterany asi nebudu to prave javorove
Sypem si popol na hlavu, ale asi som mal vlčiu tmu a neprečítal som si dobre zadanie. Ale možno to zaujme niekoho iného, čo Bratislavu a okolie nepoznajú.

Marcel Rebro
2011-02-04 15:13:56+01
príspevok od: hejirah
Nazdar nedavno som sa prestahoval do Blavy a vobec to tu nepoznam a kcel by som porobit neake zaujimave foto, neviete mi odporucit neake fotogenicke miesta v prirode? Architektura a clovekom vytvorene objekty ma prakticky vobec nelakaju a taktiez by som si rad spravil aj neaku fajn prechadzku. Diky za tipy!!!
len tak mi napadlo ... totok si uz pozeral?

www.ephoto.sk/photopointy/photopointy-sk/bratislavsky-kraj/

hejirah
2011-02-08 13:27:09+01
mrco; nie ale diky moc za tip!

co sa tej architektury tyka, vizualne zaujimave su pre mna asi len zrucaniny a podobne schatrale zalezitosti.... uz som to bol precvaknut na kapitolskej tam je to celkom zaujimave ale uz bolo zapadnute slnko a dnes ked som tam bol pozriet znovu uz mi zabarikadovali strategicke okno haha takze budem musiet vymysliet neaky iny pristup co bude asi dost tazke... mozno sa spytam bezdakov ci nevedia o neakej vychytavke

tiez som bol pozriet nedostavany obchodny dom pri gagarinovej, tam je to tiez pecka, budem musiet spravit nocny vyjazd ked poriesim stativ.......

dalsia zastavka bude nedostavana nemocnica na kramaroch (aspon som pocul ze tam nieco take je?)

Heat22
2011-02-10 21:04:35+01
príspevok od: fuuzi
je ich vela, len sa staci prejst .... a podla toho o aky zaner mas zaujem ... hm napr aj drazdiak v petrzalke...
Tie paneláky sú neodolateľné....... Nechutné. Ale inak......

oksyd
2011-02-10 22:55:09+01
príspevok od: hejirah
mrco; nie ale diky moc za tip!

co sa tej architektury tyka, vizualne zaujimave su pre mna asi len zrucaniny a podobne schatrale zalezitosti.... uz som to bol precvaknut na kapitolskej tam je to celkom zaujimave ale uz bolo zapadnute slnko a dnes ked som tam bol pozriet znovu uz mi zabarikadovali strategicke okno haha takze budem musiet vymysliet neaky iny pristup co bude asi dost tazke... mozno sa spytam bezdakov ci nevedia o neakej vychytavke

tiez som bol pozriet nedostavany obchodny dom pri gagarinovej, tam je to tiez pecka, budem musiet spravit nocny vyjazd ked poriesim stativ.......

dalsia zastavka bude nedostavana nemocnica na kramaroch (aspon som pocul ze tam nieco take je?)
Ta nemocnica neni na kramaroch ale nad lamacom. Pristup je bezproblemovy ale je strazena. No zozadu sa da normalne dostat...

Laco315
2011-02-11 08:35:35+01
Vrelo by som ti doporučil Malý dunaj, ak sa pozrieš na moje foto najdeš ako je tam

fuuzi
2011-02-18 13:37:08+01
príspevok od: kecal
labute už nefotím, nejak ma to nenapĺňa ... radšej mám tie paneláky v pozadí , žiadna rozprávka a sci fi, ale realita ...
sak sto ludi, 110 chuti... takze kadzy na tom istom mieste vidi inu krasu... a to je fajn

Farisa
2011-02-18 15:10:15+01
Doporucujem ten Pajstun, Draci Hradok, alebo Devinsku Kobylu ... pravda, ked sa to vonku zacne trochu zelenit!

tomasBA
2011-02-18 18:05:40+01
...okrem uz spominaneho urcite ak aj prirodu, tak velka homola, akalnata, vysoka, geldek, zaruby, veterlin...

Norbi
2011-02-20 16:34:18+01
Malý a veľký zemník, Ostrov kopáč, dunajské pláže smerom do AT,Niva moravy. Malé karpaty okolo zochovej chaty, Vysoká... Je toho tu strašne veľa chce to otvorené oči. A všade sa dostaneš aj bez auta.

tiko
2011-02-20 16:55:14+01
ked si zoberieme ze cca za dve hodinky prejdeš zo Žiliny do Bratislavy tak tam je možností ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()