pri prezerani bike fora a bikov uzivatelov ma napadla myslienka, ako zaujimavo fotit staticky bike?
Nemyslim teraz sportove fotky jazdec a bike ale cisto staticke fotky len bikov. Fotky, ktore som videl boli vacsinou oprety bike o nieco, kde bike splyval s pozadim, alebo druha casto opakovana moznost, bike niekde v poli podoprety papekom. Co mi prislo uz lepsie, ale az tak ma to nezaujalo.
Verim, ze to ide aj lepsie. Preto tento dotaz: mate tipy a skusenosti ako zaujimavo odfotit bike?
ja som minuly rok mal moznost fotit nieco podobne (viem ze to neni technicky dokonale) ale pre inspiraciu hadzem link http://www.flickr.com/photos/madless/5931823492/in/photostream
Sram X5 uz nikdy. Velmi zle skusenosti. Ram aj viac ako 280e
konkretne ? ja som zatial nepostrehol ziadne zle vlastnosti...aj ked toho na nom vela nalietaneho este nemam....ale koniec koncov co by som chcel od 500 euroveho biku
konkretne ? ja som zatial nepostrehol ziadne zle vlastnosti...aj ked toho na nom vela nalietaneho este nemam....ale koniec koncov co by som chcel od 500 euroveho biku
X5. X9, SLX, XT... vsetko je z ciny ale teraz vazne, zalezi kde jazdis... ja mam na starom biku obyc alivio shimano, nejazdim tazky teren a drzi to zostelovane v pohode...
pri prezerani bike fora a bikov uzivatelov ma napadla myslienka, ako zaujimavo fotit staticky bike?
Nemyslim teraz sportove fotky jazdec a bike ale cisto staticke fotky len bikov. Fotky, ktore som videl boli vacsinou oprety bike o nieco, kde bike splyval s pozadim, alebo druha casto opakovana moznost, bike niekde v poli podoprety papekom. Co mi prislo uz lepsie, ale az tak ma to nezaujalo.
Verim, ze to ide aj lepsie. Preto tento dotaz: mate tipy a skusenosti ako zaujimavo odfotit bike?
dakujem
pridavam aj jednu typicku fotku z bike fora:
kup si zopar bike magazinov a v kazdom je minimalne 100 takychto fotiek a vyber si co sa ti paci. niekedy ho opru o strom, niekedy daju pedal na odvratenej strane dole a v kopci na nom moze bike stat, niekedy ho niekto drzi a niekedy je v studiu na bielom pozadi.
mne sa najzaujimavejsie a najmenej umele zda ked je bike oprety o nejaky zaujimavy objekt v prirode ci v meste (skala, strom, stena, schody...) napr takto: http://www.flickr.com/photos/polvero/3447085038/
nooo praveze na bike fotak neberiem vobec....lebo ked sa idem odviest tak idem tak na 3-4 hod max....cize by som nemal ani cas poriadne fotit a ani by som sa poriadne neodviezol....snazim sa chodt co najlahsie...takze nepripojim ziadne fotky z bike vyletov ...
hm,ale mohol by si o tom popremyslat a nieco nafotit
fotografovanie bicyklu
dakujem
http://www.flickr.com/photos/madless/5931823492/in/photostream
dakujem
niekedy ho opru o strom, niekedy daju pedal na odvratenej strane dole a v kopci na nom moze bike stat, niekedy ho niekto drzi a niekedy je v studiu na bielom pozadi.
mne sa najzaujimavejsie a najmenej umele zda ked je bike oprety o nejaky zaujimavy objekt v prirode ci v meste (skala, strom, stena, schody...) napr takto: http://www.flickr.com/photos/polvero/3447085038/
foto fajn
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa