a dokedy sa treba vyrovnať finančne? či nie je stanovené? do piatku doobeda? :D
pozri prispevok vyssie...ono to nie je az taka sranda, akoby sa zdalo, venujem tomu svoj volny cas, ktoreho mam malo, takze trochu vaznosti neuskodi...
pozri prispevok vyssie...ono to nie je az taka sranda, akoby sa zdalo, venujem tomu svoj volny cas, ktoreho mam malo, takze trochu vaznosti neuskodi...
10x krát som prečítal ale nepíšeš dokedy treba 10 € presunúť na tvoj účet, ved dobre prepáč, nechcel som ťa uraziť :/
10x krát som prečítal ale nepíšeš dokedy treba 10 € presunúť na tvoj účet, ved dobre prepáč, nechcel som ťa uraziť :/
neurazil si ma, len ten rehotajuci smajl nebol na mieste...pozri moj prispevok 09.10.2009 - 19:29, je nad tvojim, cize vyssie...treba ratat i s tym, ze transfer medzi uctami nie je on-line v pripade rozdielnej banky...
neurazil si ma, len ten rehotajuci smajl nebol na mieste...pozri moj prispevok 09.10.2009 - 19:29, je nad tvojim, cize vyssie...treba ratat i s tym, ze transfer medzi uctami nie je on-line v pripade rozdielnej banky...
ja som si ten príspevok nevšimol prepáč, nevšimol som si kedy si to hodil, čítal som len 1.
aby som nezabudol - v hoteli je pre nas vyclenene jedno poschodie, cize ked si budete rezervovat ubytko v hoteli, uvedte, ze idete na stretnutie fotografov...
jesenné stretnutie priateľov ePhoto - info
..skoda ze mi z batozku nebude pasovat nic na moj fotacik.. ale po par pivach bol by vtom cert aby som to tam nenatlacil :)))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa