Ahojte, všetci ephoťáci, rozhodli sme sa prelomiť ľady aj v Žiline a navrhujeme všetkým, ktorí sú zo Žiliny, alebo budú v tom čase niekde v okolí, aby sme spoločne vystúpili z anonymity a stretli sa niekde (pri pivku a korbáčikoch :)) a podebatovali o všetkom možnom. Vítaní sú samozrejme všetci, aj ľudia z iných miest, ak máte chuť pridať sa, budeme sa tešiť.
Predbežne by sme zadali termín na 21.11. okolo 18:00, návrhy na miesto a iné pripomienky budeme riešiť vo vlákne...teda aspoň dúfam, že tento môj popis k téme nebude posledným :D tak kto sa pridá?
Píšte, hláste sa, pridávajte sa, uvidíme sa, tešíme sa! :)
som členom Gama (ešte síce mladým, ale som) a zatiaľ som spokojná...Braňo, myslím, že by som ťa mala menovať administrátorom pre toto vlákno a celé stretnutie ;) ok?
budeme sa musieť striedať, lebo cez týždeň na to nebudem mať toľko času, ale urobím, čo bude v mojich silách.
dobre, aká je doterajšia bilancia? počet osôb a áut? :) a miesto?
Miesto by som nechal ako ho navrhol jarosujo, teda Slovak Pub. Je to v centre, ľahko dostupné, s parkoviskom a varia tam aj halušky (pre študákov - za jednotku zo skúšky polievka zdarma).
Počet osôb je už v celku utešený, takže tu je predbežný zoznam:
kucerawa, martin.b, mayko (zákaz vytáčok), phill1225, jarosujo, MajoC, mutino (a spol), branislavbuzek.
možno prídu:
Majo1972, leiron (zatiaľ neodpovedal na ss), bebekexo
No super, posedim popijem, rychlo vytriezviem a pojdem okolo 21 do prace nedaleko (fotit). Samozrejme ak ma este nepoznate, vsade meskam, takze 18:30 sa uvidime :). Inak naozaj treba podnik kde malo jaci hudba, malo je nafajcene, a capuje sa dobre pivo. Pocitam ze tam budeme kecat a skusat svoje sklicka a nie tancovat na tokato-disco :).
a ako lákadlo pre zatiaľ nezainteresovaných tu mám pár položiek z lokálneho lístka ako zmyslové vábenie :D
-nakladaný encián
-cesnaková polievka v bochníku (študenti len 49,-)
-bryndzové halušky s oštiepkom a slaninou
-lokše s husacou masťou
-obed chudobného študenta
-obed študenta po výplate
-obed študenta, ktorý sa chce vytiahnuť pred frajerkou
a ako lákadlo pre zatiaľ nezainteresovaných tu mám pár položiek z lokálneho lístka ako zmyslové vábenie :D
-nakladaný encián
-lokše s husacou masťou
a samozrejme dobré pivko :D
No ako spravneho studenta ma zaujalo akurat to pivo. Ale beriem pre istotu ISIC :).
A ozaj smieme si doniest svoju fototechniku? Ci maju take dobre pivo ze radsej techniku nebrat?
techniku si pokojne prines. Bude tam jedna poverená osoba, ktorá na konci akcie pozbiera všetku zabudnutú techniku. So zisku sa potom zaplatí sekera a zvyšok ide sťa by pokladníkovi mne :D
techniku si pokojne prines. Bude tam jedna poverená osoba, ktorá na konci akcie pozbiera všetku zabudnutú techniku. So zisku sa potom zaplatí sekera a zvyšok ide sťa by pokladníkovi mne :D
predbezne sa hlasim, pridem - nic nezabudnem ani nic nenecham - hihi
Stretnutie Žilina
Počet osôb je už v celku utešený, takže tu je predbežný zoznam:
kucerawa, martin.b, mayko (zákaz vytáčok), phill1225, jarosujo, MajoC, mutino (a spol), branislavbuzek.
možno prídu:
Majo1972, leiron (zatiaľ neodpovedal na ss), bebekexo
http://maps.google.com/maps?hl=sk&source=hp&um=1&ie=UTF-8&q=slovak+pub+zilina&fb=1&gl=sk&hq=slovak+pub&hnear=zilina&cid=0,0,15857620208573258910&ei=TDMAS8iBC4uwnQOb_Pz3Cw&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAcQnwIwAA
-nakladaný encián
-lokše s husacou masťou
-nakladaný encián
-lokše s husacou masťou
A ozaj smieme si doniest svoju fototechniku? Ci maju take dobre pivo ze radsej techniku nebrat?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa