ePhoto sa stretáva!denne na webe,občas na workshopoch,a MY v Bratislave aj osobne,a to KAZDÝ PRVY PIATOK v mesiaci,v čase od 18:00 hod a zatiaľ sme si za miesto našich zrazov vybrali Slovak pub(Obchodná ul.) ak si z BA,alebo okolia,a máš chuť spoznať nových priateľov,pochváliť sa svojim portfóliom,podebatovat nielen o fotografii,dohodnúť si fotovýlet,či zúčastniť sa rôznych fototém,príd medzi nás!všetko dôležite nájdeš v tomto vlákne,alebo ti isto radi poradia a usmernia či už Pavel,lu-boss,IceDive1 a moja maličkosť,tešíme sa na teba,do skorého videnia a dobré svetlo všetkým,,,
Po oslovení ephoťákov potvrdili účasť respondenti ...
98% mužského pohlavia vo veku 16-35
2% mužského pohlavia vo veku 45 a viac (to som ja a ešte traja)
100% ženského pohlavia vo veku 18-26 ... (to sú všetky naše baby)
Spolu: 200 účastníkov.
Predpokladané miesto konania Slovenská filharmónia ...
... len tak medzi nami, niekto nedavno spominal aj moje meno v tomto vlakne, ze som sa este nezjavila ... a Julo mi pritom nic nehovoril :-)))... casu je malo, ludi a roboty vela, treba to nechat na spravny okamih a osobne dobrovolne rozhodnutia ... takze sa pravdepodobne vidime v piatok o akejsi hodine :-)
... len tak medzi nami, niekto nedavno spominal aj moje meno v tomto vlakne, ze som sa este nezjavila ... a Julo mi pritom nic nehovoril :-)))... casu je malo, ludi a roboty vela, treba to nechat na spravny okamih a osobne dobrovolne rozhodnutia ... takze sa pravdepodobne vidime v piatok o akejsi hodine :-)
...jasne. Sme trosku neslusni tymto provokovanim, ale nemyslime to zle :-)
Kazdy z nas/vas je vitany :-)
Tusim som ta ja spominal Zuzi. Odvadzate skvelu pracu tak sa nemozte cudovat ze nam potom na stretku chybate.
zatial mi oficialne potvrdilo svoju účasť týchto 18 členov: mrco,singi,jasmine,jaremy,lu boss,zajicew,fotograf 77,milam,IceDive1,brk1,bebel,stáleusmiaty,pavel,dusant,polal,ONEHALF,karol 77,IR photo, kto bude daľší??????
zatial mi oficialne potvrdilo svoju účasť týchto 18 členov: mrco,singi,jasmine,jaremy,lu boss,zajicew,fotograf 77,milam,IceDive1,brk1,bebel,stáleusmiaty,pavel,dusant,polal,ONEHALF,karol 77,IR photo, kto bude daľší??????
... dodavam, ze prvu dvadsiatku teda uzatvara Laco a Julo za ephoto.
Bratislavské stretnutia ePhoto
Príklad:
Po oslovení ephoťákov potvrdili účasť respondenti ...
98% mužského pohlavia vo veku 16-35
2% mužského pohlavia vo veku 45 a viac (to som ja a ešte traja)
100% ženského pohlavia vo veku 18-26 ... (to sú všetky naše baby)
Spolu: 200 účastníkov.
Predpokladané miesto konania Slovenská filharmónia ...
Berte to ako vtip .... ;-)
Kazdy z nas/vas je vitany :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie