Ako sa hovorí " Za živa v Bystrici po smrti v .... " aj keď teda neviem prečo ? :)
Preto ma napadlo, že by nebolo od veci dať nejaké piatkové stretnutie na začiatok len taký nultý pokus niekde v Banskej Bystrici.
Čo vy na to ?
do BB to máš bližšie a už sme sa dávno nevideli ;-)
PS. vo zvolene je dobrá mliekáreň fakt dobré výrobky tam robili, kúpim liter mlieka a granko mám aj doma, to v BA nedostaneš ;-)
to hej, mam to blizsie, no jedine BA otocim aj v noci..naviac uz som sa slubil i kvoli inym veciam...moje slovo plati, takze nabuduce (aj ked ma to mrzi)
PS: liter je malo, ja znesiem aj dva na posedenie :o)
to hej, mam to blizsie, no jedine BA otocim aj v noci..naviac uz som sa slubil i kvoli inym veciam...moje slovo plati, takze nabuduce (aj ked ma to mrzi)
no tak teraz si vo mne prebudil žiaľ, asi pôjdem ešte dnes kúpiť mlieko a nechám ho skysnúť, schválne či stihneš vypiť dva litre a nepos..ť sa ;-)))
Chlapi, navrhnite niečo iné, ak sa Vám zdá Boca snobská (možno trochu aj je). Zastavil som sa tam viacmenej preto, lebo je to jediný podnik, čo ma napadol. Pri výbere ale treba nájsť také miesto, kde dáme dokopy stoly tak, aby sme sedeli spolu. Sedieť pri oddelených stoloch po štyria sa mi nevidí... A stôl by mal byť dosť veľký, aby si tam každý mohol rozložiť svoje portfólio :-))) Navyše ani nevieme, kto naozaj príde ...
Chlapi, navrhnite niečo iné, ak sa Vám zdá Boca snobská (možno trochu aj je). Zastavil som sa tam viacmenej preto, lebo je to jediný podnik, čo ma napadol. Pri výbere ale treba nájsť také miesto, kde dáme dokopy stoly tak, aby sme sedeli spolu. Sedieť pri oddelených stoloch po štyria sa mi nevidí... A stôl by mal byť dosť veľký, aby si tam každý mohol rozložiť svoje portfólio :-))) Navyše ani nevieme, kto naozaj príde ...
boca môže byť, inak aj hore v silvery by sa dalo len neviem či by sme dostali to separé v zadu čo je ešte. Je to hneť vedľa. Mne je to v podstate inak jedno kde sa stretneme, dôležité je to kto sa tam stretne a nie kde. Dajte vedieť kde sa to uskutoční a ja sa tam dáko dostanem ;-)
Portfólia???? to tak vážne treba brať, to aby som strhával zo stien veľké printy :-D
Nebol som ešte na takomto zraze, tak sa možno hlúpo pýtam: ´To si tam beriete aj nejaké to svoje nádobýčko ?´. Ak áno, tak by to chcelo nejaký ´bezpečný´ podnik aby tam nenabehli nadržaní kukláči, lebo mi nepomôže ani ten ochranný UV-filter na objektíve(hi) Neviem ako to teraz chodí, nebol som v meste na drinku už asi 5-6 rokov, možno že už nevtrhávajú do podnikov popri cestách majú teraz lepší bussiness (hi)
Sakra chlapi, to musíte organizovať tak narýchlo? Pri mojom momentálnom pracovnom vyťažení si nemôžem zo dňa na deň zmyslieť zmenu programu. Nabudúce dajte vedieť aspoň 2-3 týždne dopredu :(
ja som tiež za Bocu, ono je v bb problém nájst vhodný podnik,to stou výbavou ma tiež zaujíma...
Čo to máte ľudia za skúsenosti - ani by ma nenapadla podobná možnosť :-))) Nikdy som to nezažil a pokiaľ viem, tak sa pri takýchto akciách majetok hostí nerozbíja, kontrolujú sa akurát občianske. Mám pocit že v aute pri prevoze je pravdepodobnosť poškodenia výbavy haváriou mnohokrát vyššia. Je to rôzne, niekto nosí foťák všade, niekto nie, v Žiline si robia pred stretkom spoločné fotenie v meste, na fotopivách v paladixe je povinné doniesť nejaké fotky a spoločne sa hodnotia alebo aspoň čokoľvek zaujímavé, čo súvisí s fotografiou (knihy, programy). Ja osobne očakávam, že to bude mať hlavne fotonáplň, nielen stretnutie pri pive... V Boce majú aj salónky s možnosťou prenájmu počítačového projektoru... môžeme tam skúsiť dostať na debatu nejakého dobrého fotografa... spraviť prezentáciu nejakých fotovýrobkov... Nevystrašil som Vás príliš :-)))))
Dnes som sa zastavil v penzione Boca (http://www.penzion-boca.sk/boca.htm) v BB v Dolnej ulici a rezervoval som predbežne na piatok stôl pre tak 12 -15 ľudí. Majú tam aj salónky - veľké, malé, obyčajné, luxusné, možno by pre budúcnosť takéto riešenie bolo dobré, alebo navrhnite niečo vy. Je to slušný podnik, parkovanie na Huštáku a okolí, blízo na všetky MHD spoje... Ja som nie veľmi krčmový typ, tak to veľmi nepoznám :-))) Je to len návrh.
No výborne kedže som tému začal ja a Dodo BB pracoval na môj popud oficiálne určujem ako miesto prvého stretnutia podnik podľa jeho návrhu a potom uvidíme, iste môžme skúsiť aj iné.
Sakra chlapi, to musíte organizovať tak narýchlo? Pri mojom momentálnom pracovnom vyťažení si nemôžem zo dňa na deň zmyslieť zmenu programu. Nabudúce dajte vedieť aspoň 2-3 týždne dopredu :(
no môžme každý mesiac ak bude záujem, pôvodný plán bol taký ... no veď uvidíme :)
Čo to máte ľudia za skúsenosti - ani by ma nenapadla podobná možnosť :-))) Nikdy som to nezažil a pokiaľ viem, tak sa pri takýchto akciách majetok hostí nerozbíja, kontrolujú sa akurát občianske. Mám pocit že v aute pri prevoze je pravdepodobnosť poškodenia výbavy haváriou mnohokrát vyššia. Je to rôzne, niekto nosí foťák všade, niekto nie, v Žiline si robia pred stretkom spoločné fotenie v meste, na fotopivách v paladixe je povinné doniesť nejaké fotky a spoločne sa hodnotia alebo aspoň čokoľvek zaujímavé, čo súvisí s fotografiou (knihy, programy). Ja osobne očakávam, že to bude mať hlavne fotonáplň, nielen stretnutie pri pive... V Boce majú aj salónky s možnosťou prenájmu počítačového projektoru... môžeme tam skúsiť dostať na debatu nejakého dobrého fotografa... spraviť prezentáciu nejakých fotovýrobkov... Nevystrašil som Vás príliš :-)))))
foťák donesiem, možno aj dva :))) no a fotky doneste nech je o čom debatovať :)
Stretneme sa v BB
PS. vo zvolene je dobrá mliekáreň fakt dobré výrobky tam robili, kúpim liter mlieka a granko mám aj doma, to v BA nedostaneš ;-)
Portfólia???? to tak vážne treba brať, to aby som strhával zo stien veľké printy :-D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa