Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
... ta dosť som sa narehlil, jak som čítal tú tvoju cestovnú kombinatoriku :)))
no cesta do KE - keďže Koma išiel dávno rýchlikom zvaným Horehronec (ešte ako chlapec, furt chodí autom), nechcel som mu pokaziť radosť, tak som to zobral obkľukou cez BB a stálo to za to, lebo vidieť radosť dospelého človeka, ako sa teší a spomína, je fakt niečo krásne :o)
no a cesta z KE - Marcel s Palim išli cez ZA, s Ľubošom sme mali ísť spodkom o hodinu neskôr, ale zhodou náhod sme išli naraz taxíkom, tak nejak skrsla myšlienka, že aj Ľuboš pôjde vrchom do Leopoldova a keďže som nechcel trhať partu a vedel som, že bude sranda, tak som to zobral systémom Tour de Slovensko vrchom tiež až na bratislavské Vinohrady, kde som nasadol na vlak do Zvolena...
síce som sa mimo priamych spojení odchýlil o 520km, ale tie zážitky a zábava stáli za to :o)
...aký šuflík, vraj to má 130 štvoráky :))) ... takú posteľ si predstavujem , a na nej artmiss, števika, wiki , a to nádherne štvrté čierne bábätko, ktorej nepamätám nick :))) chlopy, kto mi pomôže pri tej príležitostí ??????
:))))pekne chlapci, pekne! len čítam a zíram. Škoda, ze som si to neprecitala skor, reagovala by som hned. Takže VY tak!! O nas bez nas!!..Este ze vas beriem ako bratov:)))
:))))pekne chlapci, pekne! len čítam a zíram. Škoda, ze som si to neprecitala skor, reagovala by som hned. Takže VY tak!! O nas bez nas!!..Este ze vas beriem ako bratov:)))
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
no a cesta z KE - Marcel s Palim išli cez ZA, s Ľubošom sme mali ísť spodkom o hodinu neskôr, ale zhodou náhod sme išli naraz taxíkom, tak nejak skrsla myšlienka, že aj Ľuboš pôjde vrchom do Leopoldova a keďže som nechcel trhať partu a vedel som, že bude sranda, tak som to zobral systémom Tour de Slovensko vrchom tiež až na bratislavské Vinohrady, kde som nasadol na vlak do Zvolena...
síce som sa mimo priamych spojení odchýlil o 520km, ale tie zážitky a zábava stáli za to :o)
-slečna ephoťáčka: ja nič od vás nechem, nie nie, ja som vaša sestra, vy moji bratovia, nič nebude atď
zrazu sa ozve maTTo...potom slečna ephoťáčka
- dáme si stretko?
:D :D :D ja nechápem :)))))))))))
-slečna ephoťáčka: ja nič od vás nechem, nie nie, ja som vaša sestra, vy moji bratovia, nič nebude atď
zrazu sa ozve maTTo...potom slečna ephoťáčka
- dáme si stretko?
:D :D :D ja nechápem :)))))))))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie