Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
Mňa definitívne v noci prebrala k nezaspatiu...tá slivka fajnová...zapitá tak
s chuťou a naplno glgavo a omylom namiesto tonicu ..ďalšou slivkou :)...bolo mi jasné že už nezaspím :)
mozes mi z KE do Race doniest nafumatku co som si tam zabudol ... ;-)))
.... Marcel, ja som si myslel že si mi to nechal do daru :))) ... z bubeníka a z kapely potom keď nájdeš čas, tak buď tak dobrý mi pre poslať nejaké fotky ....
.... !!!!!!!!!!!! zhladom nato, že ja som ani nefotil, tak pošlíte mi nejaké fotky na mail : atiart@atiart.sk , a z tej metalistky tiež, nech jej viem dačo vytlačiť ......
Sledujem, ze kazdy uz bol doruceny domov a v neporusenom obale ;)
Akcia vydarena, ludia skveli, gulas chutny. Bolo mi ctou sa s ucastnikmi spoznat osobne, obzvlast s tymi z dalekeho zapadu.
Atiart, velka vdaka Ti za to, ze si dostal napad a aj ho zrealizoval :)
Sefaste fšeci. Bol som tam iba chvíľu, ale bol som milo prekvapený, že z toľkých, pĺnoveľa, tu ´protivákov,´ sa akí príjemní píplovia z Vás vypľuli, eéééé, čo to táram... VYKĽULI. Tak! A nechcem ani vedieť, koľkí ste ešte prišli neskoršie. Hneď na začiatku som sa zoznámil aj s známymi-zvučnými menami tu na ephoto a tešil sa, že si fajne, po babsky, pokecáme. Neskôr som mal v pláne prejsť všetkých ostatných a aspoň sa predstaviť. Bohužiaľ osud však bol krutý a čas neúprosný a ja som sa musel poberať preč so sklonenou hlavou.
S dvomi účastníkmi som si však okrem zdvorilostných fráz stihol aj kus šumne pokecať, za čo som im vďačný, a bolo mi cťou!
Tých ostatných s ktorými som viac nestihol pokecať by som poprosil, aby sa mi pripomenuli, svojím nickom a menom, lebo moja vyoperovaná, čo to trepem...OPERAČNÁ pamäť pokrivkáva. Košičanky-košičanov tiež, keď ma uvidia tak nech do mňa aj strčia. Díki. :)
Atilovi za spáchanie tohto počinu sa poďakujem osobne. :)
ani neviem co napisat, ale dufam, ze tento nulty rocnik, pretavime o rok aj do prveho. rad som vas spoznal a az budem na hoteli tak uploadnem fotky. skoda, ze pri tej zitnej tak rychlo plynie cas. nabuduce donesiem dva :)
Chcem sa podakovat organizatorom za skvele stretko. Spoznat aspon trosku ludi za aparatmi bol pre mna zazitok. Verim, ze takychto podujati sa bude organizovat coraz viac. Budem sa tesit:)
inak ja som veľmi rád, že ste prišli aj ľudia z opačnej strany, takéto stretko je len a len dobre keď sa zorganizuje, predsa len ten net, to nie je ono....takže sa teším zasa na niečo ďalšie, hádam neportvá dlho kým sa niečo vyskytne, minimálne na foto slovakiu by som rád došiel...:P
...aký šuflík, vraj to má 130 štvoráky :))) ... takú posteľ si predstavujem , a na nej artmiss, števika, wiki , a to nádherne štvrté čierne bábätko, ktorej nepamätám nick :))) chlopy, kto mi pomôže pri tej príležitostí ??????
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
s chuťou a naplno glgavo a omylom namiesto tonicu ..ďalšou slivkou :)...bolo mi jasné že už nezaspím :)
Akcia vydarena, ludia skveli, gulas chutny. Bolo mi ctou sa s ucastnikmi spoznat osobne, obzvlast s tymi z dalekeho zapadu.
Atiart, velka vdaka Ti za to, ze si dostal napad a aj ho zrealizoval :)
S dvomi účastníkmi som si však okrem zdvorilostných fráz stihol aj kus šumne pokecať, za čo som im vďačný, a bolo mi cťou!
Tých ostatných s ktorými som viac nestihol pokecať by som poprosil, aby sa mi pripomenuli, svojím nickom a menom, lebo moja vyoperovaná, čo to trepem...OPERAČNÁ pamäť pokrivkáva. Košičanky-košičanov tiež, keď ma uvidia tak nech do mňa aj strčia. Díki. :)
Atilovi za spáchanie tohto počinu sa poďakujem osobne. :)
A všetko čo som nasľuboval platí, ale treba mi to len pripomenúť :-)
S výbavou som bol len naľahko, ale nabudúce iste beriem aj dáždnik, aj keby náhodou nepršalo.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa