Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
tomu sa hovorí telepatia cez internet ;o)
idem spať, aby som ráno vôbec o pol siedmej vôbec vstal :o) ak všetko pôjde podľa plánu, vidíme sa vo Zvolene :o)
Všetkým účastníkom stretnutia želám príjemnú a šťastnú cestu do miesta zrazu. Som si vybral takú super strednú zlatú cestu...NR – dole na juh na NZ...a potom šup hore na Zvolen..tam by mal nastúpiť Michal Granko a pekne Horehroncom medzi hory...Brezno, Heľpa...Telgárt..paráááda... Stratená a na Dedinkách by úúúúdajne mal čakať už SteveS s autiačikom...a tradá Mlynky,Hnilec a Pekliskóóóó...Nálepkovo, Gelnica...atď...tak hádam do večera prídeme :))...tak sa teším a už aj padám. 10 rokov to tade cez leto šoférujem a furt asfalt sledujem , konečne sa môžem poriadne rozkukať ... Čafte ...tak na večer sa uvidíme.
v tom spacom vozni budem potrebovat vlastny spacak, alebo dostanem erarny?
Rátam že vo vlaku si sa viezol naposledy pred revolúciou..:))
PS: Neskákala sa v Slávnici rekord-formácia.....šak ja nič neviem a jutub mi vo firme nefachčí a doma sa k PC nedostanem...:((
Vsetkym zucastnenim, srdecne dakujem a tesim sa na dalsie stretnutie podobneho druhu. Apropo tu su emailove adresy dievcat ktore ste fotili vo vecernych hodinach: Martina /plavovlasa/ - mbarilova@azet.sk, Ivana /ciernovlaska/ - ivana.hajtmanova@post.sk
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
idem spať, aby som ráno vôbec o pol siedmej vôbec vstal :o) ak všetko pôjde podľa plánu, vidíme sa vo Zvolene :o)
27.08.2010 - 22:51
PS: Neskákala sa v Slávnici rekord-formácia.....šak ja nič neviem a jutub mi vo firme nefachčí a doma sa k PC nedostanem...:((
ps : dakujeme Grankovi za doprovod a pedagogicky dozor ... ;-)
ps : dakujeme Grankovi za doprovod a pedagogicky dozor ... ;-)
ps : modelin staci do reportu tak 314 ;-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa